Kod Yazarken Hangi Editörü Kulanıyorsunuz?
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------DW
editplus da iyidir
alışkanlık ama 2004 den beridir DW kullandığım için başkası yabancı geliyo
ha Dw ninde sadece renklendirme ve kod tamamlaması dışında kullandığım pek bişe yok =)
-----------------------------
aynen :D -
pspad bana göre en iyi c editor bu.
-
ne kodu yazacağıma göre değişir :) :)
okulda borland la başlatmışlardı mesela 1.sınıfta.. oldum olası ısınamamışımdır :)c# asp.net le ilgilendiğim için visual 2010 kullanıyorum,
ama c++ kullanılacak bi ödev vs varsa devc++ kullanıoyrum. niye bilmiyorum :) -
belki tekerlek yannış icat edilmiştir diye gedit kullanıyore :|
-
C++ bilmem de php, javascript, asp vs.. web dilleri için notpad++ kullanıyorum.
-
Vi
-
Linux :: KDevelop :)
-
notepad ++
-
herkesin begendigi bir IDE(Integrated development environment) var, tabii ki senin nasil programlar yazdigin yada yazmak istediginle de ilintili. Benim kullandigim ve tavsiye edebilecegim iki tane IDE var, birincisi Eclipse CDT, gayet guzel, kullanislidir, ustelik bir cok farli programlama dilinde kod yazabilirsin, butun IDE karsilatirmalarinda ilk 3 e girer. c/c++ derleyicisi ile beraber cok isine yariyacagindan suphem yok. Eger GUI isi icine giriyorsa o zaman QT yi kullanabilirsin, her ne kadar nokia destegini cekecek gibi gorunse de cok genis bir kutuphanesi, GUI destegi arti cok genis de bilgi kaynagi vardir. Kolay gelsin..
-
Uzun süredir notepad++ kullanıyordum ama buradaki arkadaşların tavsiyesiyle netbeans'i bir kere denedim şuan netbeans ten vazgeçemiyorum ama ufak kodlamalar için gene notepad++'a dönüş yapıyorm bazen :F
AB shaper reklamı gibi oldu :F