Kolumdaki Dikişler Ve Su ?
-
Merhaba arkadaşlar 8-9 gün önce koluma 17 dikiş atıldı, su an banyo yapmak istiyorum, sıkıntı olurmu veya hastaneye gitsem sökerlermi ?
-
Benim de elim kesildiğinde 7-8 diliş atılmıştı. 1 hafta sonra gel alalım demişlerdi.
-
hypnos_ bunu yazdı:
-----------------------------Benim de elim kesildiğinde 7-8 diliş atılmıştı. 1 hafta sonra gel alalım demişlerdi.
-----------------------------8 gün doldu gitsem sökerlermi banyo yapmam lazım hocam
-
ben yapmıştım sıkıntı olmamıştı.
çıkınca tekrar pansuman yaptır ama.
-
Alırlar sanırım. Çünkü biraz bünyeye de bağlı.
Ayrıca hoca bir hafta banyo yapmadan nasıl durdun bu sıcaklarda :) Oraya bir şey sarıp da yapabilirdin hani -
hypnos_ bunu yazdı:
-----------------------------Alırlar sanırım. Çünkü biraz bünyeye de bağlı.
Ayrıca hoca bir hafta banyo yapmadan nasıl durdun bu sıcaklarda :) Oraya bir şey sarıp da yapabilirdin hani
-----------------------------hocam yaptımda sağ el olduğundan dolayı cok sıkıntı veriyor, sıkıldım artık
-
Renard bunu yazdı:
-----------------------------hypnos_ bunu yazdı:
Ayrıca hoca bir hafta banyo yapmadan nasıl durdun bu sıcaklarda :) Oraya bir şey sarıp da yapabilirdin hani
-----------------------------hocam yaptımda sağ el olduğundan dolayı cok sıkıntı veriyor, sıkıldım artık
-----------------------------poşetle kardeşim çok korkuyorsan :)
bir çok arkadaşım bu şekilde yapmıştır :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Renard bunu yazdı:
-----------------------------yaw hocam, korkma değil ayran posetleriyle sarıp yapabiliyorum ama sağ el olduğundan randıman vermiyor :D
-
sen şimdi nazik davranıyorsun falan ondandır. 8 gün olmuş dikiş dediğin birsey değil. Ben o durumda mahallede top koşturuyordum. Yap gitsin olmadı dikilir bir daha.
-
Renard bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Renard bunu yazdı:
-----------------------------yaw hocam, korkma değil ayran posetleriyle sarıp yapabiliyorum ama sağ el olduğundan randıman vermiyor :D
-----------------------------dikişi atan açıklama yapmadımı sana ? 1 hafta 10 gün içinde dikişleri aldır yoksa enfeksiyon başlar dikişlerde. Banada 5 gün sonra git çıkart dikişleri dediler, 8 gün sonra gittim kaynasın diye dikişleri bi söktüler deri açıldı amk.
-
hocam su geçirmeyen Flasterler var Eczaneden temin edebilirsin. özellikle böyle banyo için falan kullanıyor Kurtsan'nın ürünü