folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer

Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    recobaba bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    recobaba bunu yazdı

Bende yavru golden retriever arıyorum,bana bu konuda yardımcı olabilecek yada yönlendirebilecek var mı?

Sahibinden.com a bak hocam asi parasina yada sahiplendirme olarak bir cok golden bulabilrsin

Arkadaşında dediği gibi ordaki ilanlara baktım 4-5 kişiyi aradım 450  ila 700 tl arası aşı,mama vs. parası  isteyen var, insanlar hakikaten tuhaf arkadaş, madem para ile satıcaksın insan gibi söyle aşı mama diyerek üç kağıtçılık yapmaya ne gerek var, alem dingil dolu.

Neyse;

İstanbul'da Beykoz taraflarında bir çiftlik sahibi ile anlaştık oradan alıcaz, isteyen olursa kadının elinde 2 aylık yavrular var ve bakabilecek birilerine vermek istiyorlar.

Ucretsiz golden yavru mu hocam ? Kargo ile hayvan tasmaciligi yapiliyrsa arkadasim ariyor ordan alsn

Maalesef kargo ile yada otobüs ile taşımacılık yapmıyor kadın bu konuda bayağı hassas beykoz'a gidip almak gerekiyor...

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Barışın artık.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

bi kere ver düzelir :) ( kaliteli köpek maması)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _ogz
    _ogz's avatar
    Erkek

Hocam dişinin yanında azarlamışın bir de. Küsmesi normal :)

kah cikarim gokyuzune seyrederim alemi, kah inerim yeryuzune seyreder alem beni...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Baristik la baristik :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

şimdi hocalar dün bahsettiğim goldenimizi aldık,çok sevimli çok harika bir köpek.

Köpeğe patik adını taktık,aldığımız kadın %100 orjinal olduğunu söyledi bizden para almadığı için ve kültür/refah seviyelerine bakarakta yalan söylemesinin anlamsız olduğunu düşünüyorum.

Aramızda goldenden anlayan ve bana yardımcı olabilecek olan varmıdır, orjinal olup olmadığını nasıl anlarız.

recobaba tarafından 21/Ağu/13 20:23 tarihinde düzenlenmiştir

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı

şimdi hocalar dün bahsettiğim goldenimizi aldık,çok sevimli çok harika bir köpek.

Köpeğe patik adını taktık,aldığımız kadın %100 orjinal olduğunu söyledi bizden para almadığı için ve kültür/refah seviyelerine bakarakta yalan söylemesinin anlamsız olduğunu düşünüyorum.

Aramızda goldenden anlayan ve bana yardımcı olabilecek olan varmıdır, orjinal olup olmadığını nasıl anlarız.

Hocam benim 4 yaşında goldenım var. resmini çek gönder bakalım :D

Ayrıca goldenların patileri perdeli olur. Şimdi daha küçükken çok fazla anlaşılmaz asıl büyüdüğünde oturuyor yüzü falan.

Aman hocam siktir et safkan olmuş kırma olmuş, sevgi gösterdiğin ve o da sana karşılık olarak itaat ve sevgi gösterdiği sürece sokak köpeği bile olsa farketmez.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    recobaba bunu yazdı

Hocam benim 4 yaşında goldenım var. resmini çek gönder bakalım :D

Ayrıca goldenların patileri perdeli olur. Şimdi daha küçükken çok fazla anlaşılmaz asıl büyüdüğünde oturuyor yüzü falan.

Aman hocam siktir et safkan olmuş kırma olmuş, sevgi gösterdiğin ve o da sana karşılık olarak itaat ve sevgi gösterdiği sürece sokak köpeği bile olsa farketmez.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hüseyin Kaya bunu yazdı

Çok sevimliymiş köpeğin hacı çiftleştirek mi :D

mfatihbodur tarafından 21/Ağu/13 21:06 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Yavrucuğun yaşı müsait değil ancak babası bu iş için biçilmiş kaftan, sana uyar mı :))

Toplam Hit: 11006 Toplam Mesaj: 68