Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer
-
mfatihbodur bunu yazdırecobaba bunu yazdımfatihbodur bunu yazdırecobaba bunu yazdı
Bende yavru golden retriever arıyorum,bana bu konuda yardımcı olabilecek yada yönlendirebilecek var mı?
Sahibinden.com a bak hocam asi parasina yada sahiplendirme olarak bir cok golden bulabilrsin
Arkadaşında dediği gibi ordaki ilanlara baktım 4-5 kişiyi aradım 450 ila 700 tl arası aşı,mama vs. parası isteyen var, insanlar hakikaten tuhaf arkadaş, madem para ile satıcaksın insan gibi söyle aşı mama diyerek üç kağıtçılık yapmaya ne gerek var, alem dingil dolu.
Neyse;
İstanbul'da Beykoz taraflarında bir çiftlik sahibi ile anlaştık oradan alıcaz, isteyen olursa kadının elinde 2 aylık yavrular var ve bakabilecek birilerine vermek istiyorlar.
Ucretsiz golden yavru mu hocam ? Kargo ile hayvan tasmaciligi yapiliyrsa arkadasim ariyor ordan alsn
Maalesef kargo ile yada otobüs ile taşımacılık yapmıyor kadın bu konuda bayağı hassas beykoz'a gidip almak gerekiyor...
-
Barışın artık.
-
bi kere ver düzelir :) ( kaliteli köpek maması)
-
Hocam dişinin yanında azarlamışın bir de. Küsmesi normal :)
-
Baristik la baristik :)
-
şimdi hocalar dün bahsettiğim goldenimizi aldık,çok sevimli çok harika bir köpek.
Köpeğe patik adını taktık,aldığımız kadın %100 orjinal olduğunu söyledi bizden para almadığı için ve kültür/refah seviyelerine bakarakta yalan söylemesinin anlamsız olduğunu düşünüyorum.
Aramızda goldenden anlayan ve bana yardımcı olabilecek olan varmıdır, orjinal olup olmadığını nasıl anlarız.
recobaba tarafından 21/Ağu/13 20:23 tarihinde düzenlenmiştir -
recobaba bunu yazdı
şimdi hocalar dün bahsettiğim goldenimizi aldık,çok sevimli çok harika bir köpek.
Köpeğe patik adını taktık,aldığımız kadın %100 orjinal olduğunu söyledi bizden para almadığı için ve kültür/refah seviyelerine bakarakta yalan söylemesinin anlamsız olduğunu düşünüyorum.
Aramızda goldenden anlayan ve bana yardımcı olabilecek olan varmıdır, orjinal olup olmadığını nasıl anlarız.
Hocam benim 4 yaşında goldenım var. resmini çek gönder bakalım :D
Ayrıca goldenların patileri perdeli olur. Şimdi daha küçükken çok fazla anlaşılmaz asıl büyüdüğünde oturuyor yüzü falan.
Aman hocam siktir et safkan olmuş kırma olmuş, sevgi gösterdiğin ve o da sana karşılık olarak itaat ve sevgi gösterdiği sürece sokak köpeği bile olsa farketmez.
-
torpedo_XL bunu yazdırecobaba bunu yazdı
Hocam benim 4 yaşında goldenım var. resmini çek gönder bakalım :D
Ayrıca goldenların patileri perdeli olur. Şimdi daha küçükken çok fazla anlaşılmaz asıl büyüdüğünde oturuyor yüzü falan.
Aman hocam siktir et safkan olmuş kırma olmuş, sevgi gösterdiğin ve o da sana karşılık olarak itaat ve sevgi gösterdiği sürece sokak köpeği bile olsa farketmez.
-
Hüseyin Kaya bunu yazdı
Çok sevimliymiş köpeğin hacı çiftleştirek mi :D
-
Yavrucuğun yaşı müsait değil ancak babası bu iş için biçilmiş kaftan, sana uyar mı :))