Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer
-
ona küçük süprizler yap merak ettim ...
-
doğum gününde hediye al.
-
muge anlıya cıkarsa sasırmam kopegım bana kustu 3 gundur haber alamıyorum......
-
kaygusuz bunu yazdı
hacı banyo yaptır
beraber banyo yap
banyodan sonra deleted memory :)
Kastın nedir hocam :) Nasıl bi banyo ? Sadece yıkama yağlama mı yoksa özel bi muamele mi :D
Zeytun-i hocam doğum gününe 10 ay var daha :) Yıkadım güzelce, fön makinesiyle kuruttum kızarmış tavuk eti yedirdim şimdi aramız iyi gibi :D ama halen durgun biraz
-
mfatihbodur bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
hacı banyo yaptır
beraber banyo yap
Kastın nedir hocam :) Nasıl bi banyo ? Sadece yıkama yağlama mı yoksa özel bi muamele mi :D
Zeytun-i hocam doğum gününe 10 ay var daha :) Yıkadım güzelce, fön makinesiyle kuruttum kızarmış tavuk eti yedirdim şimdi aramız iyi gibi :D ama halen durgun biraz
:)) benim kedim de suratıma bakmıyor. bırak kızarmış tavuğu, ekmek versem pacamdan ayrılmıyorlar :)
-
Draenei bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
hacı banyo yaptır
beraber banyo yap
:)) benim kedim de suratıma bakmıyor. bırak kızarmış tavuğu, ekmek versem pacamdan ayrılmıyorlar :)
Kediler nankördür Uğur :D Her hayvanı severim ama yine de nankörler işte :D sen şunlara baksana

-
Dgeri de babama kusmus bugun ogrendim :)
-
mfatihbodur bunu yazdı
Dgeri de babama kusmus bugun ogrendim :)
ahaha kahkaha attım :d
ailecek atarlanmışlar size yakında kan davası olur demedi deme :D
-
Bunlardan çekecgimiz var bizim sanırım..
-
Oha çok tatlılar bunlar ;) sana küsene sende küs, bana yolla :)