Köpek Edinmek İsteyen Pit
-
MaTRiXe bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
bu nasıl başlık aq :D
nasıl bi anlam çıkardın hocam bravo :D
pitpullu üstüme salıyomuşsun hissine kapıldım başlığı okurken :D:D
-
kaç aylık hocam ? foto filan koyarsan iyi olur arkadaşım florya'da bahçeli evde kalıyor ve köpek beslemek istiyor..haftasonu gelir bakarız müsait olursan .. istanbul'un neresindesin bu arada ?
-
DrKeworks: yok hocam ne münasebet :D
Lemuria:hocam müsait bir zamanda resmi koyucam ama tam yavru gibi durmuyor hani genç 5-6 ay sanırım hala oyun oynamanın peşinde
-
epey bir süre sonra başlığı hortlattığım için kusura bakmayın ilk başta ikna edemedim kardeşimi şimdiyse yüzüne bakmıyor hayvanın, hayvan küçük bir yerde kapanıp kaldı doğru düzgün gezemiyor ben de işten ilgilenemiyorum evet yaklaşık 1.5 yaşına geldi ama çok dost canlısı bakabilecek olan en azından yeri olan varsa iletişime geçerse sevinirim aksi halde ne yapıcam bilmiyorum hayvan barınağı geliyor aklıma ama orada da ne olacağı meçhul. Görüntüsü mizacı falan harika birşey ilgilenen olursa irtibata geçsin İSTANBUL dayım
-
bu yastan sonra pitbull aile degistirirse sikinti yaratir
-
hocam bir adet amstaff pitbull bir adette rottweiler köpeğimiz var köpek bakımından iyi anlıyoruz oğlan rednose mu bluenose mu bir foto atabilirseniz sahiplenebiliriz
-
Lotus bunu yazdı
hocam bir adet amstaff pitbull bir adette rottweiler köpeğimiz var köpek bakımından iyi anlıyoruz oğlan rednose mu bluenose mu bir foto atabilirseniz sahiplenebiliriz
cinsini tam bilmiyorum pek anlamıyorum ama birazdan bi resmini çekeyim.
-
Vay be ulan ne zamandır arıyorum başlığı görünce girdim fakat gecikmişim :S
edit: Dikkatle okudum gecikmemişim ama köpeğin yaşı geçmiş bir resmine bakalım hele.
casey tarafından 24/Tem/13 21:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Amd-x bunu yazdı
pit, pitbull oluyormuş :F
o değilde bi kız arkadaşımda çin aslanı var, ya da o cinse yakın bişi ayak dirsekleri yamuk türden. traş falan ettirdim..
götürdüm pet shopa eleman 1.500 çekti :W
tanıdığım olmasa satacaktım ak :/
satsaydın dayı. kafede çay içiyordum kaçmış pezevenk derdin :F
-
Huerfanos bunu yazdı
bu yastan sonra pitbull aile degistirirse sikinti yaratir
+1 . kaç tane köpek besledik şu yaşımıza kadar . elimize her cins geçti . pitbull'un kaç aylık olması önemli gerçekten . en fazla 3 aylıksa alışabilir . yaşı daha fazlaysa olmaz . alışamaz . sana saldırır .