Köpek Vs. Kedi
-
Yahu arkadaşlar o köpeğin cinsi pitbull mu?
-
rot weiler cinsi sanırsam
-
rottweiler ya o köpek
-
iyi dövmüş kedi :D kediler normalde köpekten dayak yer ama köşeye sıkıştırmayacaksın kediyi.. kralını tanımaz ne varsa girer.
-
kediyi sinirlendirirsen inanın köpekten daha korkutucu oluyor. Ben çok tırsıyom kedilerden :)
-
kedi piskopat bi şeye benziyo kedinin sahibide bilerek salıyo köpegin üzerine sanki, köpekte hiç kedi görmemiş galiba xD
-
Zat-ı Muhterem xD

-
kadın iti korkak uyuz bi şekilde yetiştirmiş. it mayışmış abi ml gibi. ::)
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
kediyi sinirlendirirsen inanın köpekten daha korkutucu oluyor. Ben çok tırsıyom kedilerden :)
-----------------------------kedi dehset koyuo x) adamda gazı verio :D
kücükken kedileri kovalıyoduk :D tüm kactıkları yerlere elemanları yerlestirdik ben bide bi ark kovalıyıcı team deyiz :D
kaccak delik bulamadı kedi sıkıstı bizde üstüne gidiyoz ölümüne :D kedi kabardı dilini felan dısarı cıkardı gözleri pörtletti pasparlak :D
gıhgıhırırr yaptı biz topuk :D
eskiden kediler beni mahallenin basından görünce kacıyolardı simdiki nesil baya evcil tınlamıyolar kafalarına göre takılıyolar x)
-
Kiralogun daniskasi.Kadini nasil zor durumda birakiyorlar.Rottweiler kopege gelince 6-7 aylik kopek, kadin olabildigince sosyal yetistirmis , kediyi yetistirende kendisi gibi dag kedisi olarak yetistirmis belli.Bu arada o kopege 13-15 aylik oldugundada ayni hareketi yapmaya kalksin o kedi ve oradaki kediden daha hayvan olanlar , atari varsa kopegin karakteri oturunca ayni olayi tekrarlasinlar.
-
hani kendini başka hayvan zanneden hayvanlar wardır(garip bir cümle oldu ama çaktın sen:) bu da kendini köpek sanıyo herhal
Toplam Hit: 4170 Toplam Mesaj: 25