Köpek Vs. Kedi
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
hani kendini başka hayvan zanneden hayvanlar wardır(garip bir cümle oldu ama çaktın sen:) bu da kendini köpek sanıyo herhal
-----------------------------Bi de kendini insan sanan hayvanlar var onlar daha feci hocam..
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Kiralogun daniskasi.Kadini nasil zor durumda birakiyorlar.Rottweiler kopege gelince 6-7 aylik kopek, kadin olabildigince sosyal yetistirmis , kediyi yetistirende kendisi gibi dag kedisi olarak yetistirmis belli.Bu arada o kopege 13-15 aylik oldugundada ayni hareketi yapmaya kalksin o kedi ve oradaki kediden daha hayvan olanlar , atari varsa kopegin karakteri oturunca ayni olayi tekrarlasinlar.
Hasan abe Adamın felsefesi kim kimi döverse :D -
o nasıl kedi nann :O
kaçtane hap vermişler o pisiğe :D :D
-
O adam, o köpekten daha hayvan. ulan kadının bacağını yoluyor kedi kekolarında hosuna gidiyor. töbe töbe ya... geri zekalı insan kitlesi eğlence bulmuslar kendıne...
-
vay be böyle bi kedim olsun isterdim :W Ne havalı olur lan :|
-
Siktiğim kekoları diyorum müsadenizle bayana da helal olsun gayet canlı dostu yetiştirmiş köpeğini road çene basıncı ölçümlerinde en yüksek değeri vermiş olan köpektir ısırıpta parçalayamayacağı tek kemik dinazor kemiği falan olurdu herhalde..
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------o nasıl kedi nann :O
kaçtane hap vermişler o pisiğe :D :D
-----------------------------Puhahahaha yarıldım gece gece lan :D :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Kiralogun daniskasi.Kadini nasil zor durumda birakiyorlar.Rottweiler kopege gelince 6-7 aylik kopek, kadin olabildigince sosyal yetistirmis , kediyi yetistirende kendisi gibi dag kedisi olarak yetistirmis belli.Bu arada o kopege 13-15 aylik oldugundada ayni hareketi yapmaya kalksin o kedi ve oradaki kediden daha hayvan olanlar , atari varsa kopegin karakteri oturunca ayni olayi tekrarlasinlar.
-----------------------------Olabildiğince sosyal de yetiştirsen doğalarında bunların saldırma,parçalama yok etme yokmu hoca bunların?
Nasıl korkabiliyor? -
ilk defa görüyom böle bi kedi , o ne la öle manyak mı ne , gıcık oldum kediye
-
Bizim köydede var lan onlardan .P