folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Köprü Ve Otoyol Özelleştirilmesi

Köprü Ve Otoyol Özelleştirilmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    arnavutr bunu yazdı

Devlete karşı gelmeyin kafirler, devletimiz bir şey biliyorda özelleştiriyor!Ayrıca onlar hiç bu vatanı satar mı?Onlar dini bütün insanlar!

DEVLET İLE HÜKÜMETİ AYIRT EDEMEYECEK KADAR CAHİLLEŞENLERİDE GÖRDÜM

ALLAHTAN TEK İSTEĞİM NE OLUR Bİ TANE AKILLI Bİ İNSAN GÖNDERSİN

ÖNCE BU ÜLKEYİ KURTARSIN SONRA SATILAN HERŞEYİ DEVLETLEŞTİRSİN BAŞKA BİŞEY İSTİYORSAM ASIN BENİ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdShPnRG8Mo

AYRICA CANLARINA KURBAN OLDUĞUM BİTANECİK MÜRİDLERİM BU ZAMANA KADAR ÖZELLEŞTİRİLEN KURUMLARDAN SONRA ELEKTRİĞİNİZE SUYUNUZA DOĞALGAZINIZA ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPILMAYACAK SANANLAR BAKINIZ 6 AYDA BİR KOL GİBİ ZAMLARI SOKTULAR Bİ TARAFIMIZA ÖYLE DEĞİLMİ LÜTFEN GERÇEKÇİ OLUN AZICIKTA ALLAHTAN KORKUN

kaygusuz tarafından 18/Ara/12 17:12 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Teoride okadar kazanacak.

Pratikte ise zam yapacak tabiki  o karı 2 hatta 3 katına çıkaracak, her ay sadece 1  kuruş zam koysa 25 senede %50 arttırmış olur yıllık geliri =)

Walla şeyhin matematıge bak ya :D

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Teoride okadar kazanacak.

Pratikte ise zam yapacak tabiki  o karı 2 hatta 3 katına çıkaracak, her ay sadece 1  kuruş zam koysa 25 senede %50 arttırmış olur yıllık geliri =)

Walla şeyhin matematıge bak ya :D

hocam zam miktarı onlara ait değil zam miktarı devlete ait miş. yani zamı onlar değil devlet yapacak.

levent kırca zamınıza koruz geldi aklıma.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Ah bide bu aydınlanmış tripleri yokmu bitiriyor beni :)

Devletin elinde olan kaç tane kurumun kar ettiği görülmüş bugüne kadar?

Devlet dedinmi herkes kapağı atmayı düşünür. Özelde 60 kişinin yapacağı işi 600 kişiye yaptırır onlarda bok eder(bknz 2000'li yıllarda ttnet. Eğer hala devlet elinde olsaydı 156'dan internete girip aylık 200 lira veriyor olacaktık.)

Ttnet her sene milyon dolarlar zarar eden kurumken ve hizmet vermezken,özelleştirildi,hem bi anda yüklü bi para geçti devlete,hem boşuna eleman çalıştırmaktan kurtuldu oradan kara geçti,hem o kurumun her sene verdiği vergilerden kara geçiyor.

Sonuna kadar destek veriyorum herşeyi özelleştirsinler,rekabet olur,kapağı atma olayı biter herkes adam gibi çalışır..

Şimdi ttnet hizmetmi veriyo muhabbetlerine girmeyin,eskisine göre kendini kaça katladığını hepimiz biliyoruz. Hala devlette olsa 1 mbit internete 200 lira veriyor olurduk. Ayrıca rekabet olmazdı. TTneti beğenmeyen superonline'a geçsin uydunete geçsin kimse götüne silahı sokup zorlamıyo.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    arnavutr bunu yazdı

Devlete karşı gelmeyin kafirler, devletimiz bir şey biliyorda özelleştiriyor!Ayrıca onlar hiç bu vatanı satar mı?Onlar dini bütün insanlar!

DEVLET İLE HÜKÜMETİ AYIRT EDEMEYECEK KADAR CAHİLLEŞENLERİDE GÖRDÜM

ALLAHTAN TEK İSTEĞİM NE OLUR Bİ TANE AKILLI Bİ İNSAN GÖNDERSİN

ÖNCE BU ÜLKEYİ KURTARSIN SONRA SATILAN HERŞEYİ DEVLETLEŞTİRSİN BAŞKA BİŞEY İSTİYORSAM ASIN BENİ

AYRICA CANLARINA KURBAN OLDUĞUM BİTANECİK MÜRİDLERİM BU ZAMANA KADAR ÖZELLEŞTİRİLEN KURUMLARDAN SONRA ELEKTRİĞİNİZE SUYUNUZA DOĞALGAZINIZA ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPILMAYACAK SANANLAR BAKINIZ 6 AYDA BİR KOL GİBİ ZAMLARI SOKTULAR Bİ TARAFIMIZA ÖYLE DEĞİLMİ LÜTFEN GERÇEKÇİ OLUN AZICIKTA ALLAHTAN KORKUN

Aha hocam Osman Pamukoglu "Satilan hersey geri alinacak"

Acikcasi, tayyibin sonunu pek iyi gormuyorum. galiba cavusesko gibi kursuna dizilecek (ona ilk mermiyi atmayi o kadar cok isterdimki, sag kolumu vermeye hazirim)

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

En sonunda kanalizasyon sistemini de özelleştircekler tam olcak.Götümüze takometre takılmasına az kaldı.

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

umarım biride senin evini ocağını özelleştirir.
    çünkü senin gibilerinin düşüncesi bana dokunmayan yılan bin yaşasındır.
    bu gemi sadece senin değil
    bu dünya benim param çok gücüm çok asarım keserim diyenlerin değildir
    yesinler ekonominizi devletin parası yok diye bedelliyide çıkardılar devletin parası yok diye her bişeyi sattılar o zaman sen bana sakın dünyanın şu sırasında ekonomisindeyiz demeyeceksin daha önceki konularda olduğu gibi. devletin parası bittiği için özelleştiriliyor diyeceksin ki bende senin adam olduğunu gerçekçi olduğunu söyleyeceğim laga luga yapıp boş boş yalan şeyler yazmayacaksın. gelecek senin değildir çocuklarımızındır onlara rahat bir dünya huzurlu bir dünya bırakmak istiyorsak hayatımızı kurtarmak ve istikbalimizi kurtarmak onların daha rahat bi hayat yaşaması için uğraşmalıyız elimizdeki altın ı satarak değil çalışarak kazanarak bunu yapabiliriz

bunları satarak yanlış yolda gitmek akıl işi değil

http://www.oib.gov.tr/program/uygulamalar/devam_edenler.htm

kaygusuz tarafından 18/Ara/12 21:03 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    arnavutr bunu yazdı

aklımı okumuşsun reyis.. :)

xxx
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Bütçedeki analarının amları kadar olan açığı nasıl kapatacak ? Satarak kapatacak, alan adam da mal değil hükümet sıkıştı mı hemen kapısını çalıp bak durum böyle böyle ya bırak zam yapalım ya da çıkartırım 10.000 kişiyi işten sıçarsın diye. Benim için hiiiç farketmez amk kiracılarının hepsi akp'li 2 ay ödeyemesinler kirayı basarım götlerine tekmeyi amk fakirleri içmeye ayranları yok gidip akpye oy veriyorlar niye imam hatip açıyormuş, aç kalınca da imam hatiplerin tuğlalarını yersin artık

Toplam Hit: 3526 Toplam Mesaj: 27