Köprü Ve Otoyol Özelleştirilmesi
-
arnavutr bunu yazdı
Devlete karşı gelmeyin kafirler, devletimiz bir şey biliyorda özelleştiriyor!Ayrıca onlar hiç bu vatanı satar mı?Onlar dini bütün insanlar!
DEVLET İLE HÜKÜMETİ AYIRT EDEMEYECEK KADAR CAHİLLEŞENLERİDE GÖRDÜM
ALLAHTAN TEK İSTEĞİM NE OLUR Bİ TANE AKILLI Bİ İNSAN GÖNDERSİN
ÖNCE BU ÜLKEYİ KURTARSIN SONRA SATILAN HERŞEYİ DEVLETLEŞTİRSİN BAŞKA BİŞEY İSTİYORSAM ASIN BENİhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdShPnRG8Mo
kaygusuz tarafından 18/Ara/12 17:12 tarihinde düzenlenmiştir
AYRICA CANLARINA KURBAN OLDUĞUM BİTANECİK MÜRİDLERİM BU ZAMANA KADAR ÖZELLEŞTİRİLEN KURUMLARDAN SONRA ELEKTRİĞİNİZE SUYUNUZA DOĞALGAZINIZA ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPILMAYACAK SANANLAR BAKINIZ 6 AYDA BİR KOL GİBİ ZAMLARI SOKTULAR Bİ TARAFIMIZA ÖYLE DEĞİLMİ LÜTFEN GERÇEKÇİ OLUN AZICIKTA ALLAHTAN KORKUN -
HolyOne bunu yazdı
Teoride okadar kazanacak.
Pratikte ise zam yapacak tabiki o karı 2 hatta 3 katına çıkaracak, her ay sadece 1 kuruş zam koysa 25 senede %50 arttırmış olur yıllık geliri =)
Walla şeyhin matematıge bak ya :D
-
suhatuna bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Teoride okadar kazanacak.
Pratikte ise zam yapacak tabiki o karı 2 hatta 3 katına çıkaracak, her ay sadece 1 kuruş zam koysa 25 senede %50 arttırmış olur yıllık geliri =)
Walla şeyhin matematıge bak ya :D
hocam zam miktarı onlara ait değil zam miktarı devlete ait miş. yani zamı onlar değil devlet yapacak.
levent kırca zamınıza koruz geldi aklıma.
-
Ah bide bu aydınlanmış tripleri yokmu bitiriyor beni :)
Devletin elinde olan kaç tane kurumun kar ettiği görülmüş bugüne kadar?
Devlet dedinmi herkes kapağı atmayı düşünür. Özelde 60 kişinin yapacağı işi 600 kişiye yaptırır onlarda bok eder(bknz 2000'li yıllarda ttnet. Eğer hala devlet elinde olsaydı 156'dan internete girip aylık 200 lira veriyor olacaktık.)
Ttnet her sene milyon dolarlar zarar eden kurumken ve hizmet vermezken,özelleştirildi,hem bi anda yüklü bi para geçti devlete,hem boşuna eleman çalıştırmaktan kurtuldu oradan kara geçti,hem o kurumun her sene verdiği vergilerden kara geçiyor.
Sonuna kadar destek veriyorum herşeyi özelleştirsinler,rekabet olur,kapağı atma olayı biter herkes adam gibi çalışır..
Şimdi ttnet hizmetmi veriyo muhabbetlerine girmeyin,eskisine göre kendini kaça katladığını hepimiz biliyoruz. Hala devlette olsa 1 mbit internete 200 lira veriyor olurduk. Ayrıca rekabet olmazdı. TTneti beğenmeyen superonline'a geçsin uydunete geçsin kimse götüne silahı sokup zorlamıyo.
-
kaygusuz bunu yazdıarnavutr bunu yazdı
Devlete karşı gelmeyin kafirler, devletimiz bir şey biliyorda özelleştiriyor!Ayrıca onlar hiç bu vatanı satar mı?Onlar dini bütün insanlar!
DEVLET İLE HÜKÜMETİ AYIRT EDEMEYECEK KADAR CAHİLLEŞENLERİDE GÖRDÜM
ALLAHTAN TEK İSTEĞİM NE OLUR Bİ TANE AKILLI Bİ İNSAN GÖNDERSİN
ÖNCE BU ÜLKEYİ KURTARSIN SONRA SATILAN HERŞEYİ DEVLETLEŞTİRSİN BAŞKA BİŞEY İSTİYORSAM ASIN BENİ
AYRICA CANLARINA KURBAN OLDUĞUM BİTANECİK MÜRİDLERİM BU ZAMANA KADAR ÖZELLEŞTİRİLEN KURUMLARDAN SONRA ELEKTRİĞİNİZE SUYUNUZA DOĞALGAZINIZA ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPILMAYACAK SANANLAR BAKINIZ 6 AYDA BİR KOL GİBİ ZAMLARI SOKTULAR Bİ TARAFIMIZA ÖYLE DEĞİLMİ LÜTFEN GERÇEKÇİ OLUN AZICIKTA ALLAHTAN KORKUNAha hocam Osman Pamukoglu "Satilan hersey geri alinacak"
Acikcasi, tayyibin sonunu pek iyi gormuyorum. galiba cavusesko gibi kursuna dizilecek (ona ilk mermiyi atmayi o kadar cok isterdimki, sag kolumu vermeye hazirim)
-
En sonunda kanalizasyon sistemini de özelleştircekler tam olcak.Götümüze takometre takılmasına az kaldı.
-
-
pcdoktor636 bunu yazdı
umarım biride senin evini ocağını özelleştirir.
çünkü senin gibilerinin düşüncesi bana dokunmayan yılan bin yaşasındır.
bu gemi sadece senin değil
bu dünya benim param çok gücüm çok asarım keserim diyenlerin değildir
yesinler ekonominizi devletin parası yok diye bedelliyide çıkardılar devletin parası yok diye her bişeyi sattılar o zaman sen bana sakın dünyanın şu sırasında ekonomisindeyiz demeyeceksin daha önceki konularda olduğu gibi. devletin parası bittiği için özelleştiriliyor diyeceksin ki bende senin adam olduğunu gerçekçi olduğunu söyleyeceğim laga luga yapıp boş boş yalan şeyler yazmayacaksın. gelecek senin değildir çocuklarımızındır onlara rahat bir dünya huzurlu bir dünya bırakmak istiyorsak hayatımızı kurtarmak ve istikbalimizi kurtarmak onların daha rahat bi hayat yaşaması için uğraşmalıyız elimizdeki altın ı satarak değil çalışarak kazanarak bunu yapabiliriz
bunları satarak yanlış yolda gitmek akıl işi değilhttp://www.oib.gov.tr/program/uygulamalar/devam_edenler.htm
kaygusuz tarafından 18/Ara/12 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
arnavutr bunu yazdı
aklımı okumuşsun reyis.. :)
-
Bütçedeki analarının amları kadar olan açığı nasıl kapatacak ? Satarak kapatacak, alan adam da mal değil hükümet sıkıştı mı hemen kapısını çalıp bak durum böyle böyle ya bırak zam yapalım ya da çıkartırım 10.000 kişiyi işten sıçarsın diye. Benim için hiiiç farketmez amk kiracılarının hepsi akp'li 2 ay ödeyemesinler kirayı basarım götlerine tekmeyi amk fakirleri içmeye ayranları yok gidip akpye oy veriyorlar niye imam hatip açıyormuş, aç kalınca da imam hatiplerin tuğlalarını yersin artık