Koreli Ayla
-
hayırsever birisi altyazı yapsa süper olacakmış
-
jawsap67 bunu yazdı
hayırsever birisi altyazı yapsa süper olacakmış
sağ olsun başka bi sitede biri çevirisini yapmış.
--
sonunda vakit bulup, tercumesini arkadasima yaptirabildim, buyrunuz;
not:parantez icleri kendi aciklamam ve arkadasin yorumudur.
1:57 onu resimde bile gormek beni cok duygulandirdi.
2:09 bu resmi gordukten sonra biraz biraz o zamanlari hatirladim
2:32 basima bu kadar iyi birseyin gelebilecegini hic sanmamistim, beni buldugunuz icin (suleyman dilbirligi) cok tesekkur ederim. (not: helal olsun burada bile "siz" diye bahsetmis.)
2:55 (once biraz bilgi vereyim: guney ile kuzeyin arasi kismen iyi oldugunda, dagilan ailelerin bulunabilmesi icin degisim programi gibi etkinlikler duzenleniyor. sinirin iki yakasinda kalan parcalanmis ailelerin kimisi bu yolla bulunabiliyor)
degisim programinda bile O'nu (suleyman beyi) bulmak istedim , broadcast merkezlerine bile gidip O'nu aradim. ama onlar bana "hakkinda birsey bilmiyorsan bulamayiz" dediler. "hatta ismini bile bilmiyorsun, sen de bulamazsin, once ismini bul sonra geri gel" dediler. her gittigimde beni reddettiler.
3:13 onceden beni turkiye'ye goturmek istediklerini biliyordum, fakat bilmedigim bir sebepten goturemediler (muhtemelen kiz kimsesiz oldugu icin evrak bulamadilar, dolayisiyla islem yapilamadi)
4:01 resmi yollardan birsey cikmayinca beni kutu icinde bile goturmeyi dusunduler (bir kez daha helal olsun Suleyman beye , Turklugunu gostermis, her yolu denemis, Allah razi olsun)
5:20 sizi cok ozledim
5:29 neden bu kadar uzun surdu, neden beni daha once bulmadin, ben cok aradim bulamadim. -
daha ilk yorumda ağlamak vs girmiş işin içine :D direk izlemeden kapatıyorum :D
-
Videonun ful surumu (ingilizce)
http://www.youtube.com/watch?v=PqwI9oruuCU
-
0:37'de 56k sesi mi geldi :)
-
eline sağlık
-
iQsuz bunu yazdı
lan ben niye ağlamadım gayet normal geldi herhalde korece bilmiyorum ondan:)
hehe :D neyse :D
-
yıllar sonra ilk defa ağladım.
-
Siz videoyu birakalimda asil halimize aglayalim.
Elin korelisi, bagimsizlik gunlerini nasil kutluyorlar. Teeeee Turkiye'den gazileri getirtip herseylerini karsiliyorlar. Hemde her yil
Bizdeki yavsak, vatan haini kopekler ise, ulusal bayramlari yasaklayip, Ataturk'u silmeye calisiyor.
-
sniperscope bunu yazdı
Siz videoyu birakalimda asil halimize aglayalim.
Elin korelisi, bagimsizlik gunlerini nasil kutluyorlar. Teeeee Turkiye'den gazileri getirtip herseylerini karsiliyorlar. Hemde her yil
Bizdeki yavsak, vatan haini kopekler ise, ulusal bayramlari yasaklayip, Ataturk'u silmeye calisiyor.