Koreli Ayla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

hayırsever birisi altyazı yapsa süper olacakmış

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

hayırsever birisi altyazı yapsa süper olacakmış

sağ olsun başka bi sitede biri çevirisini yapmış.

--

sonunda vakit bulup, tercumesini arkadasima yaptirabildim, buyrunuz;
    not:parantez icleri kendi aciklamam ve arkadasin yorumudur.
    1:57 onu resimde bile gormek beni cok duygulandirdi.
    2:09 bu resmi gordukten sonra biraz biraz o zamanlari hatirladim
    2:32 basima bu kadar iyi birseyin gelebilecegini hic sanmamistim, beni buldugunuz icin (suleyman dilbirligi) cok tesekkur ederim. (not: helal olsun burada bile "siz" diye bahsetmis.)
    2:55 (once biraz bilgi vereyim: guney ile kuzeyin arasi kismen iyi oldugunda, dagilan ailelerin bulunabilmesi icin degisim programi gibi etkinlikler duzenleniyor. sinirin iki yakasinda kalan parcalanmis ailelerin kimisi bu yolla bulunabiliyor)
    degisim programinda bile O'nu (suleyman beyi) bulmak istedim , broadcast merkezlerine bile gidip O'nu aradim. ama onlar bana "hakkinda birsey bilmiyorsan bulamayiz" dediler. "hatta ismini bile bilmiyorsun, sen de bulamazsin, once ismini bul sonra geri gel" dediler. her gittigimde beni reddettiler.
    3:13 onceden beni turkiye'ye goturmek istediklerini biliyordum, fakat bilmedigim bir sebepten goturemediler (muhtemelen kiz kimsesiz oldugu icin evrak bulamadilar, dolayisiyla islem yapilamadi)
    4:01 resmi yollardan birsey cikmayinca beni kutu icinde bile goturmeyi dusunduler (bir kez daha helal olsun Suleyman beye , Turklugunu gostermis, her yolu denemis, Allah razi olsun)
    5:20 sizi cok ozledim
    5:29 neden bu kadar uzun surdu, neden beni daha once bulmadin, ben cok aradim bulamadim.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

daha ilk yorumda ağlamak vs girmiş işin içine :D direk izlemeden kapatıyorum :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Videonun ful surumu (ingilizce)

http://www.youtube.com/watch?v=PqwI9oruuCU

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

0:37'de 56k sesi mi geldi :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

eline sağlık 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı

lan ben niye ağlamadım gayet normal geldi herhalde korece bilmiyorum ondan:)

hehe :D neyse :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

yıllar sonra ilk defa ağladım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Siz videoyu birakalimda asil halimize aglayalim.

Elin korelisi, bagimsizlik gunlerini nasil kutluyorlar. Teeeee Turkiye'den gazileri getirtip herseylerini karsiliyorlar. Hemde her yil

Bizdeki yavsak, vatan haini kopekler ise, ulusal bayramlari yasaklayip, Ataturk'u silmeye calisiyor.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Siz videoyu birakalimda asil halimize aglayalim.

Elin korelisi, bagimsizlik gunlerini nasil kutluyorlar. Teeeee Turkiye'den gazileri getirtip herseylerini karsiliyorlar. Hemde her yil

Bizdeki yavsak, vatan haini kopekler ise, ulusal bayramlari yasaklayip, Ataturk'u silmeye calisiyor.

Toplam Hit: 4753 Toplam Mesaj: 32