Korsan Halkın Hakkı Mı?
-
başlıkdan da anlaşıldığı üzere soru gayet basit korsan halkın hakkı mı değil mi?sebebinide yazarsanız ii olur
-
orjinal mala karsıyız :)
Korsan halkın hakkı değildir.Sonucta orjinalını yapan bi emek harcamıs ve tüm hakkı bana ait diyosa ve sen bunun korsanını cıkarı alıp satarsan kul hakkı yemiş olursun.
Eminim birileri cıkıp yazacaktır kullandıgın xp orjinalmi o orjinalmı bu orjinalmı diye evet hepsi korsan amk :) ama ne yapalım bill amcada o kadar pahalıya satmasın yada korsan kullandıgımız xpleri helal etsin :) -
tornavidanın dediği doğru ama ipleyen yok.. :D
-
Ömür boyu kazandığım ve harcadığım bütün parayı toplasam, (ayda ortama 1 milyar harcıom yaş 23 hesaplain işte)
program arşivimin % 25 ini alamam..
Bu hesapdan yola cıkarsak, korsan sonuna kadar benim hakkım :)
Bill amcam evlat edinirse beni, o zaman korsana karşı cıkarım...
-
korsan halkın hakkı(adamın emeği war sonuçta her ne olursa olsun başkasının hakkı senin olamaz:) ) değil ancak ülkemizde yaşayan insaların alım gücü orjinali karşılayacak düzeyde değil bu yüzdendir ki korsana başwuruyorlar selametle
-
bill amca sie baba diebilirmiyim??? :D
-
Bu arada belki 15.000 civarı cd dvd vardır elimde...
1250 filmlik dvd kolleksiyonu...
75 gb mp3 kolleksiyonu...
İnanılmaz bi program kolleksiyonu...
bi tane ahmet kaya cdsi, arkadaştan çöktüm..
bi tane Windows Nt 4.0 750.000'e itfaiye meydanından almıştım..
bi tanede orjinal 98 Se Cd'm var, teknikten çaldıydım :)
Hayatımda para verip aldığım tek program, dünyanın en iyi progrmı olan alessioviti'nin eXtreme Movie Manager programıdır...
dünyada yazılmış en iyi programdır.. Almak için 10$ ı zarfla italyaya yolladım... :)
Yani orjinal tek yazılımım :)
O kadar :)
-
elbetteki hakkıdır...
şu ana kadar hep korsan kitap aldım bir tek türkiyede kitaba ötv bilmemne gibi vergiler konuyor (sanki jip alıyoruz) ...
programa gelince oda korsan adobeun creative suitlerine 1000$ harcayamam kimse harcayamaz
-
Evet Bugüne Kadar Evimde Kaç Tane Cd Varsa Hepsini Çalıştıgım Yerden Yürüttüm Kimsenden Gizlemiyorum :) Ve Bilgisayarımdaki hiç bir şey orjinal değil
-
Korsan oLmazsa, GaribanLar Naparr :P
-
elektronik eşya , giyim,gıda ve sağlık konusunda kesinlikle dikkat ederim orj. olmasına , ama filmmiş,kitapmış,mp3'müş,yazılım veya oyun , kesinlikle kimsenin gözyaşına bakmam verir 2 milyon alırım caddeden..