folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Korsan Halkın Hakkı Mı?

Korsan Halkın Hakkı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başlıkdan da anlaşıldığı üzere soru gayet basit korsan halkın hakkı mı değil mi?sebebinide yazarsanız ii olur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

orjinal mala karsıyız :)
    Korsan halkın hakkı değildir.Sonucta orjinalını yapan bi emek harcamıs ve tüm hakkı bana ait diyosa ve sen bunun korsanını cıkarı alıp satarsan kul hakkı yemiş olursun.
    Eminim birileri cıkıp yazacaktır kullandıgın xp orjinalmi o orjinalmı bu orjinalmı diye evet hepsi korsan amk :) ama ne yapalım bill amcada o kadar pahalıya satmasın yada korsan kullandıgımız xpleri helal etsin :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    tornavidanın dediği doğru ama ipleyen yok.. :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ömür boyu kazandığım ve harcadığım bütün parayı toplasam, (ayda ortama 1 milyar harcıom yaş 23 hesaplain işte)

program arşivimin % 25 ini alamam..

Bu hesapdan yola cıkarsak, korsan sonuna kadar benim hakkım :)

Bill amcam evlat edinirse beni, o zaman korsana karşı cıkarım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    korsan halkın hakkı(adamın emeği war sonuçta her ne olursa olsun başkasının hakkı senin olamaz:) ) değil ancak ülkemizde yaşayan insaların alım gücü orjinali karşılayacak düzeyde değil bu yüzdendir ki korsana başwuruyorlar selametle

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    bill amca sie baba diebilirmiyim??? :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bu arada belki 15.000 civarı cd dvd vardır elimde...

1250 filmlik dvd kolleksiyonu...

75 gb mp3 kolleksiyonu...

İnanılmaz bi program kolleksiyonu...

bi tane ahmet kaya cdsi, arkadaştan çöktüm..

bi tane Windows Nt 4.0 750.000'e itfaiye meydanından almıştım..

bi tanede orjinal 98 Se Cd'm var, teknikten çaldıydım :)

Hayatımda para verip aldığım tek program, dünyanın en iyi progrmı olan alessioviti'nin eXtreme Movie Manager programıdır...

dünyada yazılmış en iyi programdır.. Almak için 10$ ı zarfla italyaya yolladım... :)

Yani orjinal tek yazılımım :)

O kadar :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

elbetteki hakkıdır...

şu ana kadar hep korsan kitap aldım bir tek türkiyede kitaba ötv bilmemne gibi vergiler konuyor (sanki jip alıyoruz) ...

programa gelince oda korsan adobeun creative suitlerine 1000$ harcayamam kimse harcayamaz

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Evet Bugüne Kadar Evimde Kaç Tane Cd Varsa Hepsini Çalıştıgım Yerden Yürüttüm Kimsenden Gizlemiyorum :) Ve   Bilgisayarımdaki hiç bir şey orjinal değil  

To Be Or Not To Be
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Korsan oLmazsa, GaribanLar Naparr :P

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    elektronik eşya , giyim,gıda ve sağlık konusunda kesinlikle dikkat ederim orj. olmasına , ama filmmiş,kitapmış,mp3'müş,yazılım veya oyun , kesinlikle kimsenin gözyaşına bakmam verir 2 milyon alırım caddeden..

dont think twice its all right
Toplam Hit: 3260 Toplam Mesaj: 21