folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)

Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Microsoft Türkiye çok titiz korsan konusunda. Free dos yani işletim sistemsiz bilgisayar satan firmalardan müşterilerin adres bilgilerini istiyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hepinizi iceri alcaklar hahahah, son soruda iyice niyetlerini belli etmisler. IP den toplayacaklar, o tarz yanit verenleri 😂😂

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

CenkSertoz Prometheus ProSky Austen candemirhalil

hepiniz çok sağolun hocalar. 30 u geçmiş bulunmaktayız. 

nezarethane 30 kişilikmiş. daha fazla içeri adam alamayız dediler :D istemediğimiz sonuçları gönderenleri fişliyoruz :D en son soruyu evet işaretleyenler iyi hal indiriminden de yararlanamıyor :D 

@Austen aynen hocam zaten amacımız bu projede insanlara alıyorsanız her şeyin orjinalini alın demek değil. amacımız tamam bunu bu şekilde kullanın ama bunun korsan olduğunu, doğru bir davranış olmadığını bilin demek. ben de korsan kullanıyorum. herkes korsan kullanıyordur. korsan bence bu fahiş fiyatlara tırmandıranlara karşı bir özgürlüktür hatta bir haktır bence. ama en azından bunu meşru görmemek,tahribat için demiyorum ama dışarıda insanlar orjinal bir şey aldığın zaman aptallık olarak görüyor.. buna katkıda bulunmak için böyle bir proje hazırlayalım dedik.

@mkyb aynen sırf bu işlerle uğraşan avukatlar var ama onlar kurumsal firmalar için daha çok.

BerkayCit tarafından 06/May/16 17:55 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek
    Korsan Kullanımı
    Yanıtınız kaydedildi.

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

mRBerkay,

hayallerim vardı kardeşim yaktın beni ! :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Cevapladım.   Normalde anket sonuçları ni merak eder Paylaş derdim ama cevabı bilinen bir anket olmuş bu 

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

CenkSertoz Prometheus ProSky Austen candemirhalil

hepiniz çok sağolun hocalar. 30 u geçmiş bulunmaktayız. 

nezarethane 30 kişilikmiş. daha fazla içeri adam alamayız dediler :D istemediğimiz sonuçları gönderenleri fişliyoruz :D en son soruyu evet işaretleyenler iyi hal indiriminden de yararlanamıyor :D 

@Austen aynen hocam zaten amacımız bu projede insanlara alıyorsanız her şeyin orjinalini alın demek değil. amacımız tamam bunu bu şekilde kullanın ama bunun korsan olduğunu, doğru bir davranış olmadığını bilin demek. ben de korsan kullanıyorum. herkes korsan kullanıyordur. korsan bence bu fahiş fiyatlara tırmandıranlara karşı bir özgürlüktür hatta bir haktır bence. ama en azından bunu meşru görmemek,tahribat için demiyorum ama dışarıda insanlar orjinal bir şey aldığın zaman aptallık olarak görüyor.. buna katkıda bulunmak için böyle bir proje hazırlayalım dedik.

@mkyb aynen sırf bu işlerle uğraşan avukatlar var ama onlar kurumsal firmalar için daha çok.

Hocam simdi ekrana bir hello world yazdirmak icin minumum 20 karakter yaziyorsundur. Senin bahsettigin yazilimlar ne buyuk emekle yapiliyor bi bilsen. Bu fabrika degil ki, hepsi hand made. Yani fiyatlar fahis degil, insanlara basit geliyor. Cunku yazilimin temel amaci "Sanki Bilal Oglan kullanacakmis gibi yap" tir. Adam da diyor ki hele suraya bi arama seysi koyacan ne bu para. Anlatamiyorsun da. 

Internet kullaniminin artmasiyla korsan kullanim cok asiri dustu. Sebebi belli, artik urettigin urune guvenlik kamerasi yerine bekci koyabiliyorsun. 

Ama burdan anlasilmasin ki korsana karsiyim. Tabi ki degilim ama yazilimcilar zaten maintanance ve support dan kazanir. 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Lightsaber coder2 

hepinizin katılımı benim için çok önemli, sağolun hocalar. hocamız bana katılan kişileride ispat edeceksin dediği için burdan gösterebileceğim en azından :)

@ReyiZ sana her hafta temiz atlet-don getiririm hocam üzülme yeterki :D

@coder2 katılım 50 kişiye ulaştı. sonuçları paylaşırım hocam :)

BerkayCit tarafından 06/May/16 18:22 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek
    Korsan Kullanımı
    Yanıtınız kaydedildi.

Aganta Burina Burinata
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar