Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)
-
Microsoft Türkiye çok titiz korsan konusunda. Free dos yani işletim sistemsiz bilgisayar satan firmalardan müşterilerin adres bilgilerini istiyor.
-
Hepinizi iceri alcaklar hahahah, son soruda iyice niyetlerini belli etmisler. IP den toplayacaklar, o tarz yanit verenleri 😂😂
-
CenkSertoz Prometheus ProSky Austen candemirhalil
hepiniz çok sağolun hocalar. 30 u geçmiş bulunmaktayız.
nezarethane 30 kişilikmiş. daha fazla içeri adam alamayız dediler :D istemediğimiz sonuçları gönderenleri fişliyoruz :D en son soruyu evet işaretleyenler iyi hal indiriminden de yararlanamıyor :D
@Austen aynen hocam zaten amacımız bu projede insanlara alıyorsanız her şeyin orjinalini alın demek değil. amacımız tamam bunu bu şekilde kullanın ama bunun korsan olduğunu, doğru bir davranış olmadığını bilin demek. ben de korsan kullanıyorum. herkes korsan kullanıyordur. korsan bence bu fahiş fiyatlara tırmandıranlara karşı bir özgürlüktür hatta bir haktır bence. ama en azından bunu meşru görmemek,tahribat için demiyorum ama dışarıda insanlar orjinal bir şey aldığın zaman aptallık olarak görüyor.. buna katkıda bulunmak için böyle bir proje hazırlayalım dedik.
@mkyb aynen sırf bu işlerle uğraşan avukatlar var ama onlar kurumsal firmalar için daha çok.
-
Korsan KullanımıYanıtınız kaydedildi.
-
mRBerkay,
hayallerim vardı kardeşim yaktın beni ! :D
-
Cevapladım. Normalde anket sonuçları ni merak eder Paylaş derdim ama cevabı bilinen bir anket olmuş bu
-
mRBerkay bunu yazdı
CenkSertoz Prometheus ProSky Austen candemirhalil
hepiniz çok sağolun hocalar. 30 u geçmiş bulunmaktayız.
nezarethane 30 kişilikmiş. daha fazla içeri adam alamayız dediler :D istemediğimiz sonuçları gönderenleri fişliyoruz :D en son soruyu evet işaretleyenler iyi hal indiriminden de yararlanamıyor :D
@Austen aynen hocam zaten amacımız bu projede insanlara alıyorsanız her şeyin orjinalini alın demek değil. amacımız tamam bunu bu şekilde kullanın ama bunun korsan olduğunu, doğru bir davranış olmadığını bilin demek. ben de korsan kullanıyorum. herkes korsan kullanıyordur. korsan bence bu fahiş fiyatlara tırmandıranlara karşı bir özgürlüktür hatta bir haktır bence. ama en azından bunu meşru görmemek,tahribat için demiyorum ama dışarıda insanlar orjinal bir şey aldığın zaman aptallık olarak görüyor.. buna katkıda bulunmak için böyle bir proje hazırlayalım dedik.
@mkyb aynen sırf bu işlerle uğraşan avukatlar var ama onlar kurumsal firmalar için daha çok.
Hocam simdi ekrana bir hello world yazdirmak icin minumum 20 karakter yaziyorsundur. Senin bahsettigin yazilimlar ne buyuk emekle yapiliyor bi bilsen. Bu fabrika degil ki, hepsi hand made. Yani fiyatlar fahis degil, insanlara basit geliyor. Cunku yazilimin temel amaci "Sanki Bilal Oglan kullanacakmis gibi yap" tir. Adam da diyor ki hele suraya bi arama seysi koyacan ne bu para. Anlatamiyorsun da.
Internet kullaniminin artmasiyla korsan kullanim cok asiri dustu. Sebebi belli, artik urettigin urune guvenlik kamerasi yerine bekci koyabiliyorsun.
Ama burdan anlasilmasin ki korsana karsiyim. Tabi ki degilim ama yazilimcilar zaten maintanance ve support dan kazanir.
-
Lightsaber coder2
hepinizin katılımı benim için çok önemli, sağolun hocalar. hocamız bana katılan kişileride ispat edeceksin dediği için burdan gösterebileceğim en azından :)
@ReyiZ sana her hafta temiz atlet-don getiririm hocam üzülme yeterki :D
@coder2 katılım 50 kişiye ulaştı. sonuçları paylaşırım hocam :)
-
Korsan KullanımıYanıtınız kaydedildi.
-