Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)
-
Korsan KullanımıYanıtınız kaydedildi.
-
2 kisiydik yanitladik.
-
Tamamdır , cevapladık.
-
+1
-
mRBerkay bunu yazdı
hepinize tek tek teşekkür ediyorum hocalar. :) korsana hayır için site açtık.. yani ordaki hayır evetin zıttı olan hayır. -_- :D
İşte o koyu renkle yazılan yerde hata var zaten. :)
-
Korsan Kullanımı Yanıtınız kaydedildi.
Neden korsan kullanırım ? ya adam gibi legal alternatifi yoktur yada satıcı octur ( micro örnek ) bana legal olarak sahip oldugum win10 u korsan kurduran firmadır microsoft.
adama diyorum ki bana keyimi gönder satın almışım kurayım windows u , yok diyor önce win7 kurcan ordan upgrade ile 8 e ordan 8.1 e ordan 10 a upgrade yapacan diyor.
usb 3.0 bellege atarım isoyu biter bu iş 20 saat beni uğraştırana kadar zaten hakkım olan parasını verdiğim bir yazılımda böyle yapıyorsa miktirsin gitsin.
+ olarak
yabancı dizileri izlemek te korsana giriyorsa ki girmeli , adam gibi yerli alternatifi yok oyüzden izlioz , abd deki gibi netflix burda aynı kalitede değil ve herşeyin alt yazısı yok ! ama korsan da var.
çevrim içi müzik hizmetleri sonunda cıktıda mp3 indirme olayı tarih oldu. yoksa ona da devam edecektik.
Steam olmasa, origin olmasa legal oyun nerden alacaktık * normalde g2a da 20 tl olan oyunu aral game ve D&R 200 TL ye satıyorsa suçlu benmiyim ?
burada suçlu tamamen üretici , ürününü alıcı ile doğru şekilde buluşturmuyor.
Bir yazılımı veya filmi veya oyunu üreten kişi yayım hakkına sahiptir , ne şartlarla piyasaya sunacağını kendisi belirler.
Apple ın Apple II ile yakaladıgı başarıyı LİSA le batma noktasına gelmesi gibi , insanların alamyacağı fiyata bilgisayar yapip tökezlediler.
-
çok güzel bi anket yüzsüzce cevapladım :D
-
CooLSTuFF Cupofcoffee SerYolcu Opsiyonel_Bilgiler elleriniz dert görmesin :)
@PanxeR haklısın hocam o konuda.
@kazasker1 orda bir yanlışlık yok hocam :D :P
@izzmarit hanım senin oyun benim için 100 kişiye bedel :P
-
Bilgisayarda kurulu olan tüm programları satın almaya kalksam kredi çekip 10 yıl öderim herhalde :) kişisel bilgisayarlarda korsan yazılım kullanmayı yanlış bulmuyorum ama gönül isterki cüzdan sağlam olsun korsanlar crack ile uğraşmayalım
-
Gönderildi :)