folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)

Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek
    Korsan Kullanımı
    Yanıtınız kaydedildi.

bir kere veren orospu olur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

2 kisiydik yanitladik.

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Tamamdır , cevapladık.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

+1

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

hepinize tek tek teşekkür ediyorum hocalar. :) korsana hayır için site açtık.. yani ordaki hayır evetin zıttı olan hayır. -_- :D 

http://www.korsanahayir.org/

İşte o koyu renkle yazılan yerde hata var zaten. :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Korsan Kullanımı Yanıtınız kaydedildi.

Neden korsan kullanırım ? ya adam gibi legal alternatifi yoktur yada satıcı octur ( micro örnek ) bana legal olarak sahip oldugum win10 u korsan kurduran firmadır microsoft.

adama diyorum ki bana keyimi gönder satın almışım kurayım windows u , yok diyor önce win7 kurcan ordan upgrade ile 8 e ordan 8.1 e ordan 10 a upgrade yapacan diyor.

usb 3.0 bellege atarım isoyu biter bu iş 20 saat beni uğraştırana kadar zaten hakkım olan parasını verdiğim bir yazılımda böyle yapıyorsa miktirsin gitsin. 

+ olarak 

yabancı dizileri izlemek te korsana giriyorsa ki girmeli , adam gibi yerli alternatifi yok oyüzden izlioz , abd deki gibi netflix burda aynı kalitede değil ve herşeyin alt yazısı yok ! ama korsan da var.

çevrim içi müzik hizmetleri sonunda cıktıda mp3 indirme olayı tarih oldu. yoksa ona da devam edecektik.

Steam olmasa, origin olmasa  legal oyun nerden alacaktık * normalde g2a da 20 tl olan oyunu  aral game ve D&R 200 TL ye satıyorsa suçlu benmiyim ? 

burada suçlu tamamen üretici , ürününü alıcı ile doğru şekilde buluşturmuyor. 

Bir yazılımı veya filmi veya oyunu üreten kişi yayım hakkına sahiptir , ne şartlarla piyasaya sunacağını kendisi belirler.

Apple ın Apple II ile yakaladıgı başarıyı LİSA le batma noktasına gelmesi gibi , insanların alamyacağı fiyata bilgisayar yapip tökezlediler.

PanxeR tarafından 06/May/16 20:57 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

çok güzel bi anket yüzsüzce cevapladım :D

imza mı gelmiş?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

CooLSTuFF Cupofcoffee SerYolcu Opsiyonel_Bilgiler elleriniz dert görmesin :)

@PanxeR haklısın hocam o konuda.

@kazasker1 orda bir yanlışlık yok hocam :D :P

@izzmarit hanım senin oyun benim için 100 kişiye bedel :P

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

Bilgisayarda kurulu olan tüm programları satın almaya kalksam kredi çekip 10 yıl öderim herhalde :) kişisel bilgisayarlarda korsan yazılım kullanmayı yanlış bulmuyorum ama gönül isterki cüzdan sağlam olsun korsanlar crack ile uğraşmayalım 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Gönderildi :)

Memento Mori
Toplam Hit: 5593 Toplam Mesaj: 64
korsan yazılım