Korsan Yazılımlar
-
Beyler bu korsan yazılımlar veya oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ben cok karşıyım elimden geldiince kullanmamaya çalışacam...
-
Kesinlikle korsan yazılımdan yanayım...
Elimdeki program arşivini satın almaya kalksam türkiyenin ekonomisinde hareketlenme meydana gelir :D
5000 e yakın cd war şu anda arkamda..
1. windows nt (itfaiyede buldum)
2. windows 98 (arkadaşdan çöktüydüm
3. Windows Xp home( bi laptopa sistem kurarken çöktüydüm)Toplam bu kadarcıj orjinal cd'm var..
Allan nero yu başımızdan eksik etmesin. :D
-
renegadealien bunu yazdı:
Kesinlikle korsan yazılımdan................Allan nero yu başımızdan eksik etmesin. :D
Amin
. Bende yanayım, sebep mi arıyorsun çok;
Mesela oyunlarda "Satın alınan mal geri alınmaz" mantığı çok yanlış...tabi bu türkiye için geçerli
-
bencede korsan yazılım veya açık kod bukadar basit
-
1. windows nt (itfaiyede buldum)
İnsan bulurda 4 tane nasıl bulur lan adamda 4 tane Nt war:)
Ehehe para olsada almam çooook böyle bok kadar denecek kadar param olsa alırım (belki)
yooo almam:D
Windows alırım ama:) -
abramovich kadar zengin olsam orijinal alirdim
su anda makinada kurulu programlari parayla almi$ olsam zugurt aga olurdum. -
Yaw ben şimdi bilkent bilg. mühendisliğinde okuyom ilerde benim yazılımlarımı da mı korsan kullanacaksınız ?
. A.k nerde emeğe saygı, nerde kul hakkı yaw bir iki imam arkadaş vardı kul hakkıolmuyo mu bu şimdi ???
Ama ben öyle kolay kırılacak prog yapmam
-
Zep_lin bunu yazdı:
Yaw ben şimdi bilkent bilg. mühendisliğinde okuyom ilerde benim yazılımlarımı da mı korsan kullanacaksınız ?
. A.k nerde emeğe saygı, nerde kul hakkı yaw bir iki imam arkadaş vardı kul hakkıolmuyo mu bu şimdi ???
Ama ben öyle kolay kırılacak prog yapmam
kardes su anda kac tane orjinal lisansli program kullaniyorsun ? -
Zep_lin bunu yazdı:
.
Gayet tabi :D Senin onlardan bir ayrıcalığınmı var?? Biz siz program yazında üstüne cökelim die buradayız :D
-
bu programları şahıs olarak tr de alan kişi sayısı ben zannetmiyorum ama ticari program olunca iş değişir çünki maliye kontrol yapiyor ona yapacak bişeyiniz yoq :D
-
Zep_lin
arkadaşım sana birkaç tavsiyenm var. sen önce bunlaruı yap ondan sonra bize akıl ver.
1 - ailenden yardım almadan bir iş bul tabii bulabilirsen
2 - bulduğun işten kazandığın göt kadar para ile sosyal ol ve yaşamaya çalış.
3 - ailenden yardım almadan bir ev tut
4 - ailenden yardım almadan evlen ve evin tüm borçlarını öde
5 - Gelecek ile ilgili kaygıların olsun ve kenara her ay bir miktar para at.(gerçi ben koyamıyorum ama sana bilgi üniversitesinde nasıl yapılacağı öğretilmiştir 200-300 milyon at mesela)
6 - 5 ay boyunca biriktirmeye devam et. Daha sonra biriktirdiğin para ile eşini veya çocuğunu özel sağlık sigortası yaptırmak veya onlara sevgini göstermek için bir hediye almak yerine paranın tamamı ile git ve lisanslı bir Photoshop al yada bir kaç ay daha biriktir MS Web Server falan al.
Bilgi üniversitesinde okuduğun bilgiler ile bizi aydınlatmak yerine biraz cam fanusundan çıkda ülkede verilen yaşama savaşına bir bak.
yada akıl verme para ver