folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kotayı Aşmadığım Halde 73 Ytl Fatura

Kotayı Aşmadığım Halde 73 Ytl Fatura

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    bence daha önceden kalan borçla birleşmş+faiziyle birlikte bu rakam olmuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    bende artık göt korkusundan hiç bişey indirmiyorum nerdeyse ama 50'den az fatura ödemiyorm .. Benimde bi taraflarım girsin telekomaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sınırsız rulz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence daha önceden kalan borçla birleşmş+faiziyle birlikte bu rakam olmuş

öyle birşey olmasına imkan yok 15 haziranda bağlattım interneti yani 1 ay oldu daha.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    elmasekeri bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:
    ben sınırsıza geçtikden sonra da bana aynı fatura geldi sınırsızmı senin net ? ne zaman bağlattın ?

hayır sınırsız değil. 15 haziran da bağlattım 1 ay olmadı daha ve kampanya olduğu için sabit ücret falanda ödemiceksin demişlerdi.

ben mayısta bağlattım standart tarife biraz kota aştım 2 gb herşey normal70-80 lira bi şey bekliyodum max. bağlantı ücreti - kota aşım ücret fln kesmişler bi de mayısın 6 sında bağlattığım  için "aylık kıst ücreti "adı altında saçma sapan bi şey yazıyodu 25-30 lira fln.. anlamadım ama 111.75 ytl yi yatırdım babamın haberi olmadan..:| şerefszi adi herifler nerden para alıcaklaırını şaşırdılar .. 444 0 375 i ara bi sor bakalım ne dicekler

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Gerçekten  bende suan  strelıyım bende aşmadııgım halde 69 ytl gelmıs

gercekten  acayıp sovmek ıstıyorum

Bu *.ç bi işler yapıolar ama

ttnetin size girmesini istemiyorsanız ttnet almayın

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
     Bağlantı ücretide içinde olabilir ilk ay olduğu için..

selam gençlik!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bigwave bunu yazdı:
    elmasekeri bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:
    ben sınırsıza geçtikden sonra da bana aynı fatura geldi sınırsızmı senin net ? ne zaman bağlattın ?

hayır sınırsız değil. 15 haziran da bağlattım 1 ay olmadı daha ve kampanya olduğu için sabit ücret falanda ödemiceksin demişlerdi.

ben mayısta bağlattım standart tarife biraz kota aştım 2 gb herşey normal70-80 lira bi şey bekliyodum max. bağlantı ücreti - kota aşım ücret fln kesmişler bi de mayısın 6 sında bağlattığım  için "aylık kıst ücreti "adı altında saçma sapan bi şey yazıyodu 25-30 lira fln.. anlamadım ama 111.75 ytl yi yatırdım babamın haberi olmadan..:| şerefszi adi herifler nerden para alıcaklaırını şaşırdılar .. 444 0 375 i ara bi sor bakalım ne dicekler

aradım öyle biir durum olduğunu düşünüyorsanız telekom müdürlüğüyle bir görüşün dediler,babam gitmiş ama aşmıştır kotayı çocuk,mp3 falan indirmiştir demişler,bilgisayar bilmeyen adama da anlatmak zor tabi,24 saat bilgisayar açık ya nasıl aşmıcaksın diye bana kızıyo,kota bilgilerini gösterdiğim halde.

bağlantı ücreti olamaz çünki kampanya vardı,bağlantı ücreti almıyolardı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leblebi
    Leblebi's avatar
    Erkek
    Kotasız yapsan şunu daha kar edicen ha :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bigwave bunu yazdı:
    elmasekeri bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

aynen bende onu yazcaktım kıst ücreti alıyor yawşaklar. mesela ayın 15 inde bağlattınya faturalar 1 inde oluşuyor.  sana  15 gün  + sonraki 1 ay ın faturasını kesiyorlar ben 21 inde mi ne bağlattım 9 gün + 1 aylık kesmişlerdi. o 9 gününde 5 6 günü internet yoktu başvurduğun tarihten itibaren kesiyorlar.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 4814 Toplam Mesaj: 41