Kotayı Aşmadığım Halde 73 Ytl Fatura
-
Leblebi bunu yazdı:
-----------------------------
Kotasız yapsan şunu daha kar edicen ha :|
-----------------------------kotayı aşmadım ki,aşsam neyse
-
FOXXLY bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
ben sınırsıza geçtikden sonra da bana aynı fatura geldi sınırsızmı senin net ? ne zaman bağlattın ?
-----------------------------hayır sınırsız değil. 15 haziran da bağlattım 1 ay olmadı daha ve kampanya olduğu için sabit ücret falanda ödemiceksin demişlerdi.
ben mayısta bağlattım standart tarife biraz kota aştım 2 gb herşey normal70-80 lira bi şey bekliyodum max. bağlantı ücreti - kota aşım ücret fln kesmişler bi de mayısın 6 sında bağlattığım için "aylık kıst ücreti "adı altında saçma sapan bi şey yazıyodu 25-30 lira fln.. anlamadım ama 111.75 ytl yi yatırdım babamın haberi olmadan..:| şerefszi adi herifler nerden para alıcaklaırını şaşırdılar .. 444 0 375 i ara bi sor bakalım ne dicekler
aynen bende onu yazcaktım kıst ücreti alıyor yawşaklar. mesela ayın 15 inde bağlattınya faturalar 1 inde oluşuyor. sana 15 gün + sonraki 1 ay ın faturasını kesiyorlar ben 21 inde mi ne bağlattım 9 gün + 1 aylık kesmişlerdi. o 9 gününde 5 6 günü internet yoktu başvurduğun tarihten itibaren kesiyorlar.
----------------------------- -
kota aşılsada max ücret 61 ylt. senin tarifede bi sorun vardır bağlantı ücreti modem parası vs eklenmiştir dostum...
-
MaDFiuS bunu yazdı:
kota aşılsada max ücret 61 ylt. senin tarifede bi sorun vardır bağlantı ücreti modem parası vs eklenmiştir dostum...
-----------------------------modemsiz aldım ve bağlantı ücreti olmayacağını söylediler ve 61 ytl olayı nerde yazıyo ?
-
444 0 375 ara sor. ilk faturada yüksek geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. ara noyu söylesinler sebebini. boş boş oturmasınlar.
-
CIZIRTI bunu yazdı:
444 0 375 ara sor. ilk faturada yüksek geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. ara noyu söylesinler sebebini. boş boş oturmasınlar.
-----------------------------aradım ama telekom müdürlüğüne gidin dediler,babamda gitmiş,aşmıştır çocuk kotayı mp3 falan indirmiştir fazla demiş,babamda bilgisayardan anlamadığı için anlatmaz zor biraz ona.
-
elmasekeri bence sen türk telekom a git adamlara de bi kaybın olmaz bana bi açıklama yapın kota bilgilerime tekrar bakın de babanla sorun çıkmazsa aranda-zaten çıkcağı kadar çıkmıştır ya- ben 111 ytl ödedim (sonuna kadar haram olsun) en azından ne açıklama yapacxaklar ona bakarsın..ama büyük ihtimalle ödetirler o mikarı.. :|
-
tamam ilk fatura oldugu icin yuksek gelmıstır. baglantı ücreti vergiler falan.
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
tamam ilk fatura oldugu icin yuksek gelmıstır. baglantı ücreti vergiler falan.
kampanyalı aldım diyor ya.. -
ödeme şikayet et
dilekçe gönder.