Kpss De Hata Olduğunun Farkında Olan Varmı
-
abicim oncelikle o sunu diyor, bu bunu diyor bir kenara koy. mesnedsiz ifadeler bunlar.
ayrica senin, "ben full yapiyodum turkceden, simdi 3 dogru, 20 yanlis yapmisim, olamaz boyle birsey" demen de afaki.
elinde delil yok, kpss hatali diyorsun. etrafina binlerce adam da toplasan, osym dinlemez bile bu laflari. kesin birsey var mi hatali olan?
-
sunyy2003 bunu yazdıNikoteen bunu yazdı
sorunu anlamadım hocam sorulardan ve puandan da bahsetmişsin hangisinde hata olduğunu savunuyorsun İstanbul iki kez feth eden Avarlar'dır evet çok az kaynakta geçen bir bilgi,absürd bir soru sadece bu ya da bunun gibi bi kaç tane olsa eleme için denir anlaşılır bunun gibi çok az bilinen çok oru vardı önlisans tarih kısmında ama soruların yanlışlığı yok ondan adın gibi emin olabilirsin. Sadece kpps için soru kitapçığı vs. hazırlayan yayın evlerinin ve yazarlarımızın alışılagelmiş bir ösym tarzı var ki o da normaldi ta ki bu seneye kadar çünkü bu sene ösym yaptığı her sınavda artık soru kfasını değiştirdiğini gösterdi eminim bundan sonra ösym nin sınavları için yazılan kitaplarda bu kafaya uymaya gayret edecektir.
Puan kısmına gelince orda bir hata olduğunu ancak ve ancak bak altını çiziyorum ancak ve ancak (başka yolu yok yani) seninle aynı sınavda aynı netleri yapıp farklı puan almış birini görürsen bunu savunabilirsin (kpss için konuşuyorum çünkü kpss'de soru bazında değil bölüm bazında standart sapma hesaplanır lys yada artık şimdiki adı her neyse onun gibi hesaplanmaz standart sapma)
Sonuç olarak öyle yani hocam bana davanda haklıymışsınız gibi gelmedi binlerce kişi bile bulsan bu mevzularda şüphesi olan bunlar sizi haklı kılmaya yetmez. İstanbulu Avarlar'ın iki kez kuşatmadığını ispatlayamazsın ancak yayın evlerine sitem etmek haklı bir dava olabilir ama onlarda sonuçta ösym kafasıyla iş yapıyor dediğim gibi bence bu talihsizlik başka birşey değil tamamen 2014 yılındaki sınavlara has bir şey oldu ayrıca verdiğin doğru ve yanlış sayı oranları standart sapmaya da vurmuyor ne kadar komik bir puan aldığını bilmiyorum ama ondan fazla bir şey de bekleme zaten hocam haa inşallah birşeyler olurda bişeylerin yanlışlığını ispatlarsınız benim de çalışıp hakkımı alamadığım br sınavdı ama ortada yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum çabaların boşa gitmesi yanlış değil mi dersen orası felsefeye,dine girer kpss mevzusu değil..Anlamamissin ki
Ilk soru su turkcede uslubu karsisinda dugmelerini liklemek ve tarihde istanbulu iki kez kusatan diye badlayan soru kiyapciginda hata vat oldugunu dusunuyoruz bu
Bu sinavin turkcesi kolaydi ben en zor denemelerde turkce den 5 yanlis cikartabilirken 19 yanlisim görünüyor o turkce icin bu imkansiz kaydirma yapmadigimdan da eminim bazi kisilerinde sinavda yaptigi soru sayisi atiyorum 60 iken bakiyor ki 65 gorunuuor
En komigi de hic mat yapmadim 7 senedir kitap elime almadim deyip 83 alanlar filan var bizimle dalga gecip nasil yapmadınız kpss kolay bir seymis diyorlar
Her neyse bu isin alyinda bir is var umarim bazi hatalari duzeltirler
walla hocam sen de pek anlatabilmiş sayılmazsın ben de hata nerde vardı diye sormaya getirdim. Bahsettiğin kitapçık denk geldi bana da hata olduğunu fark edenler demişsin başlıkta ee hadi buyur işte nerede hata vardı onu soruyorum sen ürkçe den bunu yaptım şunu ettim diyorsun hatayı söyle bana kitapçıktaki hatayı ??
-
mizahi bunu yazdı
abicim oncelikle o sunu diyor, bu bunu diyor bir kenara koy. mesnedsiz ifadeler bunlar.
ayrica senin, "ben full yapiyodum turkceden, simdi 3 dogru, 20 yanlis yapmisim, olamaz boyle birsey" demen de afaki.
elinde delil yok, kpss hatali diyorsun. etrafina binlerce adam da toplasan, osym dinlemez bile bu laflari. kesin birsey var mi hatali olan?
aynen belki yanlış işaretledin optikte. nerden bilsin osym ispatlik bişiler gerek
-
Kardesim sinavdan sonra kpss sayfalarinda zaten dogru cevaplar bulunuyor kaydirma yok cunku dikkat ettim ilk defa sinava girmiyorum neyse siz beni anlamadiniz
Kimse yanlis yapmadigi halde cok yanlis gorunuyor sikinti bu anlamayanlar google a yazsinlar kpss 2014 hatali cikanlari okusunlar telden yaziyorum zaten sikintili anlatamiyorum
-
mizahi bunu yazdı
sırf bu çelişkiyi yaşasınlar diye o. c. ları soruları yayınlamyorlar. Ver soruları millet baksın aq.
-
ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 27-28 Eylül'de yapılan KPSS ortaöğretim ve ön lisans sınavlarına giren adayların cevap kağıtlarının görüntüleri, adayların kendi cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açıldı.
ADAYLARIN CEVAPLARI KONTROL ETMESİ AMACIYLA AÇILDI
Sınav sorularının yüzde 10'unu oluşturan ve Temel Soru Kitapçığı adı altında adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulan sorular, adayların bu sorulara verdikleri cevapları da izlemesini ve cevap kâğıdı üzerindeki işaretlemelerini kontrol etmelerini sağlamak amacıyla erişime açıldı.
Burdan kontrol ettinizmi
HeYeT tarafından 21/Eki/14 22:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu ülkedeki yolsuzluk, ilgisizlik, denetimsizlik ve niceleri hiç bir ülkede yoktur a.q
Alayının binbir belasını versin demekten bıktım usandım artık.
Sırf kpss değil hangi konu olursa olsun halk sikiliyor. Şu halkı savunan adam gibi adam yok a.q ülkesinde.
http://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68
-
HeYeT bunu yazdı
ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 27-28 Eylül'de yapılan KPSS ortaöğretim ve ön lisans sınavlarına giren adayların cevap kağıtlarının görüntüleri, adayların kendi cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açıldı.
ADAYLARIN CEVAPLARI KONTROL ETMESİ AMACIYLA AÇILDI
Sınav sorularının yüzde 10'unu oluşturan ve Temel Soru Kitapçığı adı altında adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulan sorular, adayların bu sorulara verdikleri cevapları da izlemesini ve cevap kâğıdı üzerindeki işaretlemelerini kontrol etmelerini sağlamak amacıyla erişime açıldı.
Burdan kontrol ettinizmi
Aynen bend emerak ettim. yanlışlık olduğunu düşünen müridler var mı bir gelişme?
-
Su an arkadaslar meclisteler akp li bir milletvekiliyleler sizde twiter dan ilk yazdigim mesajdski haftag e destek olun hatta tt yapabilenler yardimci olsun insallah olumlu gelisir
-
Ortaöğretim de selfie sorusu hatali olanlar bile var su anda senin neyine random
Ilk mesaj daki hastag dan destek bekliyoruz su an arkadaslarimiz meclisteler