Kredi Fırsatları
-
Vay arkadaş bende çıkmıyor. Çıkanın kredisine talibim aylık ödemesini sormadan gönderirim. :)
-
Denizbank da yüzde 0 faizle 65 bin kredi veriyor. 283 tl hatat sigortası 1000 tl ye yakın da dosya masrafı gibi bir şey vardı sanırım
-
csfrt bunu yazdı
Bu arada mobilden sigortayı iptal ettirmek istediğimde 0 tl iade karşılığında iptal etmek ister misin diyor iptal edersem geri alamayacak mıyım sigorta bedelini
agesa Emekliliği arayıp müşteri hizmetlerinden Sigorta iptalini iste
-
SHaDeWRoX bunu yazdıDos_Attach bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Günün fırsatı ile Akbank 100.000 12 ay 0.99 ile veriyor bazı müşterilere girip deneyebilirsiniz.
Çıkmayan 90.000 ile de denesin bazen öyle de veriyormuş.
Yeni musteriye ozel
Değil mevcut müşteriye çıkıyor.
kardeşim ve arkadaşım bizzat yararlandı. Herkese çıkmıyor işte şansYeni müşteriye özel değil hocam.
Karşı komşum dün gece 0.99 ile 100bin tl çekti mevcut senelerdir akbank müşterisi.
Şans işte arada çıkıyor.
-
SHaDeWRoX bunu yazdıDos_Attach bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Günün fırsatı ile Akbank 100.000 12 ay 0.99 ile veriyor bazı müşterilere girip deneyebilirsiniz.
Çıkmayan 90.000 ile de denesin bazen öyle de veriyormuş.
Yeni musteriye ozel
Değil mevcut müşteriye çıkıyor.
kardeşim ve arkadaşım bizzat yararlandı. Herkese çıkmıyor işte şansYeni müşteriye özel değil hocam.
Karşı komşum dün gece 0.99 ile 100bin tl çekti mevcut senelerdir akbank müşterisi.
Şans işte arada çıkıyor.
-
Dün çektim yeni müşteri değilim nasıl oldu anlamadım bildirim geldi ilerlettim verdi çok şaşkınım :)
Tamda kredi kartının ekstresi gelmişti ilaç gibi geldi. Sigorta içinde hemen iptal talebinde bulundum oda geri yatar bu hafta.
Babandan istesen bu şartlarla vermez 100 bin :)
-
csfrt bunu yazdı
Bu arada mobilden sigortayı iptal ettirmek istediğimde 0 tl iade karşılığında iptal etmek ister misin diyor iptal edersem geri alamayacak mıyım sigorta bedelini
1 gün sonra denerseniz iade edilecek tutar güncel çıkıyor.
-
-
Arkadaşlar cidden ihtiyaç dahilinde soruyorum , çok sıkıştığım için ve borçları toparlayıp ödeyemediğim için geçen ay borçları borçla kapamak için 250.000 TL kredi çektim. Ödemesi zaten belimizi bükecek 400.000 lere yakın , iade imkanı varsa alalım ...
Varmı bu konuda yardımcı olacak , nerden nasil başvuru yaparız , hepsi alınabiliyor mu? Anlamadığım konu bunu mecburi yapmıyor mu zaten sen parayı ödemezsen sigortadan alsın diye? Cidden var mı geri alma imkanımız , benden 2 krediden kestiği tutar 8.000 lira , geri alabilirsem çok güzel olur varsa yardımcı olabilecek bir yazarsan sevinirim...
2 Poliçe bu sekilde ...

-
JiggSaw bunu yazdı
Arkadaşlar cidden ihtiyaç dahilinde soruyorum , çok sıkıştığım için ve borçları toparlayıp ödeyemediğim için geçen ay borçları borçla kapamak için 250.000 TL kredi çektim. Ödemesi zaten belimizi bükecek 400.000 lere yakın , iade imkanı varsa alalım ...
Varmı bu konuda yardımcı olacak , nerden nasil başvuru yaparız , hepsi alınabiliyor mu? Anlamadığım konu bunu mecburi yapmıyor mu zaten sen parayı ödemezsen sigortadan alsın diye? Cidden var mı geri alma imkanımız , benden 2 krediden kestiği tutar 8.000 lira , geri alabilirsem çok güzel olur varsa yardımcı olabilecek bir yazarsan sevinirim...
2 Poliçe bu sekilde ...

30 gün cayma hakkı veriyorlar. Sen 1 2 gün ile kaçırmışsın hocam. Bu arada evet tümünü iade ediyor.