Kredi Fırsatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Vay arkadaş bende çıkmıyor. Çıkanın kredisine talibim aylık ödemesini sormadan gönderirim. :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Denizbank da yüzde 0 faizle 65 bin kredi veriyor. 283 tl hatat sigortası 1000 tl ye yakın da dosya masrafı gibi bir şey vardı sanırım

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

Bu arada mobilden sigortayı iptal ettirmek istediğimde 0 tl iade karşılığında iptal etmek ister misin diyor iptal edersem geri alamayacak mıyım sigorta bedelini 

agesa Emekliliği arayıp müşteri hizmetlerinden Sigorta iptalini iste

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Günün fırsatı ile Akbank 100.000 12 ay 0.99 ile veriyor bazı müşterilere girip deneyebilirsiniz.

Çıkmayan 90.000 ile de denesin bazen öyle de veriyormuş.

Yeni musteriye ozel

Değil mevcut müşteriye çıkıyor. 
    kardeşim ve arkadaşım bizzat yararlandı. Herkese çıkmıyor işte şans

Yeni müşteriye özel değil hocam.

Karşı komşum dün gece 0.99 ile 100bin tl çekti mevcut senelerdir akbank müşterisi.

Şans işte arada çıkıyor. 

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Günün fırsatı ile Akbank 100.000 12 ay 0.99 ile veriyor bazı müşterilere girip deneyebilirsiniz.

Çıkmayan 90.000 ile de denesin bazen öyle de veriyormuş.

Yeni musteriye ozel

Değil mevcut müşteriye çıkıyor. 
    kardeşim ve arkadaşım bizzat yararlandı. Herkese çıkmıyor işte şans

Yeni müşteriye özel değil hocam.

Karşı komşum dün gece 0.99 ile 100bin tl çekti mevcut senelerdir akbank müşterisi.

Şans işte arada çıkıyor. 

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Dün çektim yeni müşteri değilim nasıl oldu anlamadım bildirim geldi ilerlettim verdi çok şaşkınım :)

Tamda kredi kartının ekstresi gelmişti ilaç gibi geldi. Sigorta içinde hemen iptal talebinde bulundum oda geri yatar bu hafta. 

Babandan istesen bu şartlarla vermez 100 bin :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

Bu arada mobilden sigortayı iptal ettirmek istediğimde 0 tl iade karşılığında iptal etmek ister misin diyor iptal edersem geri alamayacak mıyım sigorta bedelini 

1 gün sonra denerseniz iade edilecek tutar güncel çıkıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

Çıkmadı bende hemen kredi kaetımı iptal ettim :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Arkadaşlar cidden ihtiyaç dahilinde soruyorum , çok sıkıştığım için ve borçları toparlayıp ödeyemediğim için geçen ay borçları borçla kapamak için 250.000 TL kredi çektim. Ödemesi zaten belimizi bükecek 400.000 lere yakın , iade imkanı varsa alalım ...

Varmı bu konuda yardımcı olacak , nerden nasil başvuru yaparız , hepsi alınabiliyor mu? Anlamadığım konu bunu mecburi yapmıyor mu zaten sen parayı ödemezsen sigortadan alsın diye? Cidden var mı geri alma imkanımız , benden 2 krediden kestiği tutar 8.000 lira , geri alabilirsem çok güzel olur varsa yardımcı olabilecek bir yazarsan sevinirim...

2 Poliçe bu sekilde ...

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Arkadaşlar cidden ihtiyaç dahilinde soruyorum , çok sıkıştığım için ve borçları toparlayıp ödeyemediğim için geçen ay borçları borçla kapamak için 250.000 TL kredi çektim. Ödemesi zaten belimizi bükecek 400.000 lere yakın , iade imkanı varsa alalım ...

Varmı bu konuda yardımcı olacak , nerden nasil başvuru yaparız , hepsi alınabiliyor mu? Anlamadığım konu bunu mecburi yapmıyor mu zaten sen parayı ödemezsen sigortadan alsın diye? Cidden var mı geri alma imkanımız , benden 2 krediden kestiği tutar 8.000 lira , geri alabilirsem çok güzel olur varsa yardımcı olabilecek bir yazarsan sevinirim...

2 Poliçe bu sekilde ...

30 gün cayma hakkı veriyorlar. Sen 1 2 gün ile kaçırmışsın hocam. Bu arada evet tümünü iade ediyor.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 4493 Toplam Mesaj: 47
kredi kredi