Kredi Fırsatları
-
sigorta bankadan bankaya değişiyormu yoksa hepsinde iptal edebiliyormuyuz ?
-
Akbank 35k 6ay %0 deneyiniz
Edit: 25k 3ay %0 deneyiniz
serhat8102 tarafından 08/Ara/25 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
serhat8102 bunu yazdı
Ya hic birini vermiyor arkadas entersan ya. Bu arada konu gizlense iyi olmaz mi
-
Dos_Attach bunu yazdıserhat8102 bunu yazdı
Ya hic birini vermiyor arkadas entersan ya. Bu arada konu gizlense iyi olmaz mi
Bende hepsi de açık
-
ErastoX bunu yazdı
sigorta bankadan bankaya değişiyormu yoksa hepsinde iptal edebiliyormuyuz ?
hepsinde iptal edersin.
-
NaZi_ bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Arkadaşlar cidden ihtiyaç dahilinde soruyorum , çok sıkıştığım için ve borçları toparlayıp ödeyemediğim için geçen ay borçları borçla kapamak için 250.000 TL kredi çektim. Ödemesi zaten belimizi bükecek 400.000 lere yakın , iade imkanı varsa alalım ...
Varmı bu konuda yardımcı olacak , nerden nasil başvuru yaparız , hepsi alınabiliyor mu? Anlamadığım konu bunu mecburi yapmıyor mu zaten sen parayı ödemezsen sigortadan alsın diye? Cidden var mı geri alma imkanımız , benden 2 krediden kestiği tutar 8.000 lira , geri alabilirsem çok güzel olur varsa yardımcı olabilecek bir yazarsan sevinirim...
2 Poliçe bu sekilde ...

30 gün cayma hakkı veriyorlar. Sen 1 2 gün ile kaçırmışsın hocam. Bu arada evet tümünü iade ediyor.
Kaçırmışsın derken hocam?
Şu anda başvuru yaptık iade alamaz mıyız?
-
NaZi_ bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Arkadaşlar cidden ihtiyaç dahilinde soruyorum , çok sıkıştığım için ve borçları toparlayıp ödeyemediğim için geçen ay borçları borçla kapamak için 250.000 TL kredi çektim. Ödemesi zaten belimizi bükecek 400.000 lere yakın , iade imkanı varsa alalım ...
Varmı bu konuda yardımcı olacak , nerden nasil başvuru yaparız , hepsi alınabiliyor mu? Anlamadığım konu bunu mecburi yapmıyor mu zaten sen parayı ödemezsen sigortadan alsın diye? Cidden var mı geri alma imkanımız , benden 2 krediden kestiği tutar 8.000 lira , geri alabilirsem çok güzel olur varsa yardımcı olabilecek bir yazarsan sevinirim...
2 Poliçe bu sekilde ...

30 gün cayma hakkı veriyorlar. Sen 1 2 gün ile kaçırmışsın hocam. Bu arada evet tümünü iade ediyor.
Şu şekilde bir mail attım bakalım , QNB BANK in yetkili 6 mail adresine , bekleyelim sonucu görelim ...
Bu sigortalar, kredi sözleşmesi sırasında zorunlu gibi dayatılmış olup, 6502 sayılı Tüketici Korunması Hakkında Kanun, Sigortacılık Kanunu ve BDDK/SEDDK düzenlemeleri gereğince zorunlu değildir.
Poliçe başlangıç tarihinden (07.11.2025) itibaren 1 ay geçtiği için, kalan süreye (gün bazlı) ait primlerin tam iadesini (vergiler hariç) talep ediyorum.
-

Juzdanda da bu var.
-
Akbank sms atmis 0.99 3 taksit arti para kullanim tanimlamis limit 50.000 bi kontrol edin isterseniz. Gecen kulanmistim tesaduf eseri mesaj filan gelmemisti. Tekrar verir diye girdim yemedk belki sizin isinize yarar.
-
QNB Ek hesaptan 20.000 TL veriyor 0,99 faiz ile 3 ay
Garanti Bonus 25.000 Taksitli nalit avans 0.,99 3 ay
Kişiye özel