Küçük Çocukların Katıldığı Irkçılık Deneyi
-
ırkçılık iyidir.
-
çocuğun kendisi siyah ve hangisi kötü sorusuna çocuk siyahı gösterip cevabı veriyor ula bari kendi kendini kötüleme la zırtoo :D
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
çocuğun kendisi siyah ve hangisi kötü sorusuna çocuk siyahı gösterip cevabı veriyor ula bari kendi kendini kötüleme la zırtoo :D
-----------------------------:D:D:Dd
-
niye hemen celalleniyorsunuz ki? belki çocukların siyah-beyaz ayrımından nasıl etkilendiğini ve bunun önüne nasıl geçilebileceğini araştırıyorlar? deneyi yapmadan önce çocuklara "beyaz iyidir, siyah kötüdür" diye birşey öğrettiklerini sanmıyorum.
-------------------------------------------------------------
Dostum cidden böyle bir ihtimale bile inanıyorsan sanırım bu dünyada yaşamıyorsun. itiraf et yav bende gelmek istiyorum her nerede yaşıyorsan? Yada yanlışlıkla pembe gözlük kaldı gözünde????
-
irkciligi asil baslatan darwindir.. siyahlar icin evrimini tamamlayamamis insanlardir demis o pust..
-
zeyrekli bunu yazdı:
Dostum cidden böyle bir ihtimale bile inanıyorsan sanırım bu dünyada yaşamıyorsun. itiraf et yav bende gelmek istiyorum her nerede yaşıyorsan? Yada yanlışlıkla pembe gözlük kaldı gözünde????
-----------------------------sen benim ne dediğimi anladın mı? deneyi yapanların mı bu çocuklara bu fikirleri aşıladığını düşünüyorsun. bu normal yaşayan bir çocuğun ırkçılık tartışmalarından nasıl etkilendiğini gösteren bir deney. eğer sen tersini düşünüyorsan komplo teorileri konusunda baya aşmışsın demektir.
@irkciligi asil baslatan darwindir.. siyahlar icin evrimini tamamlayamamis insanlardir demis o pust..
sen de işkembeden sallama. kaynak göster. nerde öyle bişey demiş. sanki ırkçılık diye birşey 19.yy da ortaya çıktı! -
-wich one has bigger cock?
*that one(siyahı gösterir.)
-
Bir sorum var, diyelim ormanin birinde hala yamyam yasayan bir kabile bulundu. Yamyamlik adamlarin geleneginde, goreneginde var, dolayisiyla siki sikiya baglilar. Ne yapilmali?
-
g2k bunu yazdı:
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------sen benim ne dediğimi anladın mı? deneyi yapanların mı bu çocuklara bu fikirleri aşıladığını düşünüyorsun. bu normal yaşayan bir çocuğun ırkçılık tartışmalarından nasıl etkilendiğini gösteren bir deney. eğer sen tersini düşünüyorsan komplo teorileri konusunda baya aşmışsın demektir.
@irkciligi asil baslatan darwindir.. siyahlar icin evrimini tamamlayamamis insanlardir demis o pust..
sen de işkembeden sallama. kaynak göster. nerde öyle bişey demiş. sanki ırkçılık diye birşey 19.yy da ortaya çıktı!
-----------------------------belgeselde izledim cocuk.. profesörmis gibi konusma..
-
renklerin ne önemi var ki