Küçük Çocukların Katıldığı Irkçılık Deneyi
-
İşte ırkçılık böyle bir şeyKüçük çocukların katıldığı bu deney ırkçılığın nasıl içselleştirildiğini gözler önüne seriyor...
-
bi insanın siyah ya da beyaz olmasımıdır onu insan yapan her ırkta yokmudur ii yada kötü insan ben bu wideoyu kınıorum resmen siyah tenli insanları kendi ırklarına düşmn etmektir bu bilinçaltına sen kötüsün sen çirkinsin demektir çok yazık sinirlerimi bozdu
-
kıyamam
-
berbat bi durum
-
acaba beyaz bi çocuk katılsaydı ne olurdu?
-
niye hemen celalleniyorsunuz ki? belki çocukların siyah-beyaz ayrımından nasıl etkilendiğini ve bunun önüne nasıl geçilebileceğini araştırıyorlar? deneyi yapmadan önce çocuklara "beyaz iyidir, siyah kötüdür" diye birşey öğrettiklerini sanmıyorum.
-
üzücü(avatarımla her ne kadar örtüşmesede evet lan üzücü).
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------niye hemen celalleniyorsunuz ki? belki çocukların siyah-beyaz ayrımından nasıl etkilendiğini ve bunun önüne nasıl geçilebileceğini araştırıyorlar? deneyi yapmadan önce çocuklara "beyaz iyidir, siyah kötüdür" diye birşey öğrettiklerini sanmıyorum.
-----------------------------
kızılan o değil insanların düştüğü bu rezil durum. sitemizdede var. filistinde insanlık suçu yaşanırken o araplara ne olduğu umrumda değil diyen arkadaşlarımda oldu(her nekadar arkadaşım demeye utansamda) -
21.yy da halen böyle şeyleri görmek insanı üzüyor.
-
altın ile kalası yan yana koyup hangisi daha güzel hangisi daha çok işe yarar şeklinde sorular işte
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
niye hemen celalleniyorsunuz ki? belki çocukların siyah-beyaz ayrımından nasıl etkilendiğini ve bunun önüne nasıl geçilebileceğini araştırıyorlar? deneyi yapmadan önce çocuklara "beyaz iyidir, siyah kötüdür" diye birşey öğrettiklerini sanmıyorum.
kızılan o değil insanların düştüğü bu rezil durum. sitemizdede var. filistinde insanlık suçu yaşanırken o araplara ne olduğu umrumda değil diyen arkadaşlarımda oldu(her nekadar arkadaşım demeye utansamda)
-----------------------------zorla tartışma mı çıkaracaksın hacı ?