Küçükken Ne Olmak İstediniz Ne Oldunuz?
-
BİLgisayarci:D
Bİlgisayar MÜhendisliği 1.sınıf ouyorum:D
-
Hemşire olmak istemiştim. Eczacı teknisyeniyim :p
-
delikleri sevdiğimden ilk kanalizasyoncu olacaktım.
sora bi gün kepçeler ilişti gözüme. sonra kepçe operatörü olmayı düşündüm bi süre.
sora nerden estiyse oturduğmuz semtin "patronu" olacaktım. (o neyse)
sora bi gün benzinlikte benzincinin elinde tomar tomar paraları görünce benzinci olmaya karar verdim bu aynı zamannda kapitalist sisteme ilk entegre oluşumdu.
sonra büyüdüm bi dönem mesleksiz geçti.
sonra orta 1. sınıfta eve pc gelince bilgisayar mühendisi olak bari dedim. (tilt oynamayı öğrenince bu kanıya varmıştım)
yıllar geçti geçti geçti şimdi okudğm bölüm ilerde kıytırık bi memur yada yüksek bir bürokrat olmamada olanak sağlıyor artık çalışmamıza göre bi yerlere gideceğiz.
-
elektronik,mekanik,mekatronik gibi bölümler isteyen ufku açık bir öğrenciydim...şimdi ''ne iş olsa yaparı abi'' ci oldum : ) Gelecektende umutsuzum
-
Valla her daim ne olmak istediğim değişirdi benim, ama bir gün programcı olacağım aklımın ucuna bile gelmedi..
Gel gelelim şimdi programlama okuyorum son sınıf :)
-
inşaat mühendisi olmak isterdim ama
ziraat mühendisiyim
-
Ne olmak istediğim ne yapmak istediğim konusunda çelişkilerdeyim:S
-
kuleliyi kazanmak istiyordum 15 puanla kacırdım (:
asker olmayı istiyorduk olmadı :)
şimdik liselerde sürünüyoruz.. -
walla ya inşaat mühendisi yada bilgisayar mühendisi olmak istiyordum inşaat mühendisi oldum şimdi okuyorum ama içimde hukugun uktesi kaldı yandal yapıp hukukta okuyacagım :)
-
hiç bir zaman birşey olmak istemedim..ama hep birşey olmam dikte edildi..
bende patron oldum..ilerde sektör değiştirebilirim belki ama yine patron/işveren olurum..
ha hep elektroniğe ilgi duymuşumdur..şuan demir çelik ticareti yapıyorum