folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Küçükken Ne Olmak İstediniz Ne Oldunuz?

Küçükken Ne Olmak İstediniz Ne Oldunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    ilkokulda astronot olmak istedim orta sona gelince bizden astronot cıkmaz dedim vazgectim arkeolog olim dedim ondada para yok diye caydırdılar şimdi almanca tercümanlık okuyorum.gelecegim?oda ne?unknown...

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

traş olmak istiyodum şimdi oluyorum :D

bide avukat olmak istiyodum şimdi sos. bil. öğrtmenliği 3. sınıf okuyorum. 

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Biz küçüklüğümüzü büyüyünceye kadar anlayamadık.O yüzden hayalde kurmadık.Küçüklüğün son rötuşlarını,hayat aynasını karsında attıkdan sonra.İpek gömlegin ruzgarda dalgalanan yalancı asaletine kendimizi kaptırıp hayat üniversitesinin kaldırım taslarını eskiterek öyle bir hayata girdik ki.Nereye carspsak feyz aldıyoz,hayallerimizle kırdık geri vitesi durmadan gaza basıyoz.Şimdilik ölümüne kadar hayattayız.Felsefesi ile sıcak saraplar içip ucuz otlar cekerek gömduk hayalleri yaglı kaldırım taslarının altına bastıkca uzerine fatihalardan babacasına okuyan hacıların sakalının gölgesinde.Serseri olduk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    İstihbaratçı olmak istiyordum, piç oldum :\

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    İnternet cafe açıp başına birini koyup gün boyu gezmek bi yandan da para kazanmak istiyodum :) Tıp okuyorum :( gezmek deil dışarı bile çıkamıyorum . benim gibi rahatına düşkün bi insan nasıl böyle bi bölüme girdi hala anlamadım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    İstihbaratçı olmak istiyordum, piç oldum :\
    -----------------------------
    muhahah

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    doktor olmak isterken üç beş sene sonra şantiyede stajda buldum kendimi..inşaat okuyrm gelecekten umutluyum..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Polis olmak istiyodum hiç bişey olamadım :|

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    Bilgisayar mühendisi yada öğretmeni olmak istiordum.bilgisayar teknikeri oldum.şimdide işletme okuorum hazırlık rulaz =)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

ben küçükken dilenci olmak istiyordum :)

ben kucukken bizim apartmana hep dilenciler gelirdi ve babam hep onlara para verirdi.yani oturdukları yerden ne kadar para kazanıyor kırolar :)

haberlerde yakalanan dilencilerden birtanesinin oteli vardı izmir de,istanbul da evi,bankada bilmem ne kadar parası... :)

hep dilenci olmak istemistim,ama gel gör ki guzel bir uni de,guzel bir bolumde ogrenciyiz :)

copy
Toplam Hit: 13816 Toplam Mesaj: 111