Küçükken Ne Olmak İstediniz Ne Oldunuz?
-
ilkokulda astronot olmak istedim orta sona gelince bizden astronot cıkmaz dedim vazgectim arkeolog olim dedim ondada para yok diye caydırdılar şimdi almanca tercümanlık okuyorum.gelecegim?oda ne?unknown...
-
traş olmak istiyodum şimdi oluyorum :D
bide avukat olmak istiyodum şimdi sos. bil. öğrtmenliği 3. sınıf okuyorum.
-
Biz küçüklüğümüzü büyüyünceye kadar anlayamadık.O yüzden hayalde kurmadık.Küçüklüğün son rötuşlarını,hayat aynasını karsında attıkdan sonra.İpek gömlegin ruzgarda dalgalanan yalancı asaletine kendimizi kaptırıp hayat üniversitesinin kaldırım taslarını eskiterek öyle bir hayata girdik ki.Nereye carspsak feyz aldıyoz,hayallerimizle kırdık geri vitesi durmadan gaza basıyoz.Şimdilik ölümüne kadar hayattayız.Felsefesi ile sıcak saraplar içip ucuz otlar cekerek gömduk hayalleri yaglı kaldırım taslarının altına bastıkca uzerine fatihalardan babacasına okuyan hacıların sakalının gölgesinde.Serseri olduk.
-
İstihbaratçı olmak istiyordum, piç oldum :\
-
İnternet cafe açıp başına birini koyup gün boyu gezmek bi yandan da para kazanmak istiyodum :) Tıp okuyorum :( gezmek deil dışarı bile çıkamıyorum . benim gibi rahatına düşkün bi insan nasıl böyle bi bölüme girdi hala anlamadım ..
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
İstihbaratçı olmak istiyordum, piç oldum :\
-----------------------------
muhahah -
doktor olmak isterken üç beş sene sonra şantiyede stajda buldum kendimi..inşaat okuyrm gelecekten umutluyum..
-
Polis olmak istiyodum hiç bişey olamadım :|
-
Bilgisayar mühendisi yada öğretmeni olmak istiordum.bilgisayar teknikeri oldum.şimdide işletme okuorum hazırlık rulaz =)
-
ben küçükken dilenci olmak istiyordum :)
ben kucukken bizim apartmana hep dilenciler gelirdi ve babam hep onlara para verirdi.yani oturdukları yerden ne kadar para kazanıyor kırolar :)
haberlerde yakalanan dilencilerden birtanesinin oteli vardı izmir de,istanbul da evi,bankada bilmem ne kadar parası... :)
hep dilenci olmak istemistim,ama gel gör ki guzel bir uni de,guzel bir bolumde ogrenciyiz :)
Toplam Hit: 13816 Toplam Mesaj: 111