Külçe Bakır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Kuantum bilgisayarlar ve yapay zeka coin birikimlerini riskli kılıyor. Rezerv para altına döndü altının gerçek değerine ulaşması 5 yıl sürecek, 3 senenin sonunda yavaşlar 4 sene daha da yavaşlar 5. Sene raya oturur. 3 gibi başladı 6 oldu 7 den 15 15 den 30 30 dan 60 diye gider... Ucuza ev almak için iyi bir fırsat...

Geçen sene mi 2 sene önce mi bi post un vardı. O zaman ona 1650 dolar felandı "altın alın şu an bedava gibi" ben o dönem altın satıp yarım hisseli gayrimenkul aldım. Şimdi ağlıyorum 😂 ne değerini korudu ne kira getirisi var 😭 . Ama bu fiyatlarda fomo gibi duruyor. At sikir formasyonu var gibi ons dolarda 😂

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

külçe şeklinde satışını duymadım bizim sektörde lama halinde satılır.

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

bakır öyle bişey değil olum :D
    millet iyice kafayı yedi.

Çimento da al kanka, artacak diyorlar skdlfjskldfjsdlkfjsdklf
    istersen külçe şeklinde çimento sağlayabilirim, saf hem de ahahah

kelebeksim tarafından 29/Oca/26 09:23 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    kelebeksim bunu yazdı

millet  iyice kafayı yedimi ?  weqwe  hacı kuyumcudan alıp kuyumcuya satmıcaz,  bakırın son  10  yıl  hareketlerine bak istersen :))) 

çimento bozulan birşey hacı , demir de  malesef koyucak yer yok :)) 

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek
    AslanAmca bunu yazdı
    kelebeksim bunu yazdı

millet  iyice kafayı yedimi ?  weqwe  hacı kuyumcudan alıp kuyumcuya satmıcaz,  bakırın son  10  yıl  hareketlerine bak istersen :))) 

Sen bakırı külçe olarak aldığın anda aşağı yukarı %30 zarar ile alıyorsun. (kdv, üretici payı vs)
    Satmaya kalksan hurdacı vs bulman lazım, kalitesine bakacak seninle pazarlık edecek vs.

Bakır dediğin şey aynı çimento gibi endüstriyel emtia stoklamak kategorisinde.
    Ne bankaya ne de kuyumcuya satamazsın.

Alırken zarar edersin.
    Satarken zarar edersin.
    Depolaması zaten ayrı dert, oksitlenir, kararır.

Daha da Türkçe yazayım sana, o grafikte gördüğün paraya satamazsın onu. O grafikte gördüğün para ile de alamazsın.
    10 yıl sonra fiyat artar argümanı da bir şey ifade etmiyor; bugün aldığın ev, araba, arsa, hatta tost makinesi bile 10 yıl sonra nominal olarak artmış olacak zaten.

O grafik finansal piyasa fiyatı. Fiziksel bakırda KDV, prim, fire, makas var.
    Grafikle oynanacak iş borsada olur, depoda olmaz.

Çimento teklifim hala geçerli :3

kelebeksim tarafından 29/Oca/26 11:30 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek

Güvenilirliğini bilmiyorum:
    https://www.bakirmetal.com/

Burada satılıyor.

Başka bir tavsiye, 3-4 ay önce Cihat dedeyi düzenli takip etmeye başaldım. Her sabah saat 8.15 gibi yayın açıyor. Kitaplarını okuyana kadar bana çılgın dede gibi geliyordu. Okuyup adamın mantığını kavrayıp videolarını takip etmeye başlayınca hak verdim adama ve birikimlerimi düzenli yaparak 3 ayda dolar bazı %40 yaptım, hedefimin %30una ulaştım. Uzun vadeci davranışlar içerir. YTD.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    kelebeksim bunu yazdı
    AslanAmca bunu yazdı
    kelebeksim bunu yazdı

Sen bakırı külçe olarak aldığın anda aşağı yukarı %30 zarar ile alıyorsun. (kdv, üretici payı vs)
    Satmaya kalksan hurdacı vs bulman lazım, kalitesine bakacak seninle pazarlık edecek vs.

Bakır dediğin şey aynı çimento gibi endüstriyel emtia stoklamak kategorisinde.
    Ne bankaya ne de kuyumcuya satamazsın.

Alırken zarar edersin.
    Satarken zarar edersin.
    Depolaması zaten ayrı dert, oksitlenir, kararır.

Daha da Türkçe yazayım sana, o grafikte gördüğün paraya satamazsın onu. O grafikte gördüğün para ile de alamazsın.
    10 yıl sonra fiyat artar argümanı da bir şey ifade etmiyor; bugün aldığın ev, araba, arsa, hatta tost makinesi bile 10 yıl sonra nominal olarak artmış olacak zaten.

O grafik finansal piyasa fiyatı. Fiziksel bakırda KDV, prim, fire, makas var.
    Grafikle oynanacak iş borsada olur, depoda olmaz.

Çimento teklifim hala geçerli :3

Başkan , makası göz önüne alıyorum . Ama inan seneye satarım olarak değil. Dersin o parayı başka şeye bağla daha çok kazandırır o farklı konu. Ama koleksiyonumda bakır olmalı 😁😁

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Geçen bi video gördüm adam 1 kg külçe basıyor fabrika kurmuştu yakında satışa başlıyacağım diyordu çok dillendi bu bakır,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dryrock bunu yazdı

Güvenilirliğini bilmiyorum:
    https://www.bakirmetal.com/

Burada satılıyor.

Başka bir tavsiye, 3-4 ay önce Cihat dedeyi düzenli takip etmeye başaldım. Her sabah saat 8.15 gibi yayın açıyor. Kitaplarını okuyana kadar bana çılgın dede gibi geliyordu. Okuyup adamın mantığını kavrayıp videolarını takip etmeye başlayınca hak verdim adama ve birikimlerimi düzenli yaparak 3 ayda dolar bazı %40 yaptım, hedefimin %30una ulaştım. Uzun vadeci davranışlar içerir. YTD.

Site sahte gibi geldi.

Degerli maden satiyorsun ama iletisim bilgisinde ne adresin var, ne telefon numarasi var nede satis yapan firma adi ile ilgili bilgi var. 

Dikkatli olun derim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    AslanAmca bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

Hocam 250 bin liralık bakır alsak asagi yukari 500 kilo yapar nakliyesiydi saklamasiydi filan zor olmaz mı en kolay oksitlenen madenlerden biri diye biliyorum.

Reis, o kadar alamam; onu da geçtim. Çok uzun vadeli tutacağım. Hava ile temasını kesecek şekilde istif yapabileceğim bir ortamım hazır.
    Oksit başlarsa da çok fazla zayiat olmaz zımparadan sonra toparlanır.

Kulcelenmis olanlar emaye kaplidir. Hava ile temasta sorun yasanmaz. Bak burada ki teller de erir aksi taktirde.

https://www.trendyol.com/hdg/emaye-kapli-bakir-tel-emaye-bobin-teli-0-4-mm-cap-20-metre-p-123229374

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
Toplam Hit: 4658 Toplam Mesaj: 63
yatırım