Külçe Bakır
-
RETRET bunu yazdı
Kuantum bilgisayarlar ve yapay zeka coin birikimlerini riskli kılıyor. Rezerv para altına döndü altının gerçek değerine ulaşması 5 yıl sürecek, 3 senenin sonunda yavaşlar 4 sene daha da yavaşlar 5. Sene raya oturur. 3 gibi başladı 6 oldu 7 den 15 15 den 30 30 dan 60 diye gider... Ucuza ev almak için iyi bir fırsat...
Geçen sene mi 2 sene önce mi bi post un vardı. O zaman ona 1650 dolar felandı "altın alın şu an bedava gibi" ben o dönem altın satıp yarım hisseli gayrimenkul aldım. Şimdi ağlıyorum 😂 ne değerini korudu ne kira getirisi var 😭 . Ama bu fiyatlarda fomo gibi duruyor. At sikir formasyonu var gibi ons dolarda 😂
-
külçe şeklinde satışını duymadım bizim sektörde lama halinde satılır.
-
bakır öyle bişey değil olum :D
kelebeksim tarafından 29/Oca/26 09:23 tarihinde düzenlenmiştir
millet iyice kafayı yedi.
Çimento da al kanka, artacak diyorlar skdlfjskldfjsdlkfjsdklf
istersen külçe şeklinde çimento sağlayabilirim, saf hem de ahahah -
kelebeksim bunu yazdı
istersen külçe şeklinde çimento sağlayabilirim, saf hem de ahahahmillet iyice kafayı yedimi ? weqwe hacı kuyumcudan alıp kuyumcuya satmıcaz, bakırın son 10 yıl hareketlerine bak istersen :)))
çimento bozulan birşey hacı , demir de malesef koyucak yer yok :))
-
AslanAmca bunu yazdıkelebeksim bunu yazdı
istersen külçe şeklinde çimento sağlayabilirim, saf hem de ahahahmillet iyice kafayı yedimi ? weqwe hacı kuyumcudan alıp kuyumcuya satmıcaz, bakırın son 10 yıl hareketlerine bak istersen :)))
Sen bakırı külçe olarak aldığın anda aşağı yukarı %30 zarar ile alıyorsun. (kdv, üretici payı vs)
Satmaya kalksan hurdacı vs bulman lazım, kalitesine bakacak seninle pazarlık edecek vs.
Bakır dediğin şey aynı çimento gibi endüstriyel emtia stoklamak kategorisinde.
Ne bankaya ne de kuyumcuya satamazsın.
Alırken zarar edersin.
Satarken zarar edersin.
Depolaması zaten ayrı dert, oksitlenir, kararır.
Daha da Türkçe yazayım sana, o grafikte gördüğün paraya satamazsın onu. O grafikte gördüğün para ile de alamazsın.
10 yıl sonra fiyat artar argümanı da bir şey ifade etmiyor; bugün aldığın ev, araba, arsa, hatta tost makinesi bile 10 yıl sonra nominal olarak artmış olacak zaten.O grafik finansal piyasa fiyatı. Fiziksel bakırda KDV, prim, fire, makas var.
Grafikle oynanacak iş borsada olur, depoda olmaz.
kelebeksim tarafından 29/Oca/26 11:30 tarihinde düzenlenmiştir
Çimento teklifim hala geçerli :3 -
Güvenilirliğini bilmiyorum:
https://www.bakirmetal.com/Burada satılıyor.
Başka bir tavsiye, 3-4 ay önce Cihat dedeyi düzenli takip etmeye başaldım. Her sabah saat 8.15 gibi yayın açıyor. Kitaplarını okuyana kadar bana çılgın dede gibi geliyordu. Okuyup adamın mantığını kavrayıp videolarını takip etmeye başlayınca hak verdim adama ve birikimlerimi düzenli yaparak 3 ayda dolar bazı %40 yaptım, hedefimin %30una ulaştım. Uzun vadeci davranışlar içerir. YTD.
-
kelebeksim bunu yazdıAslanAmca bunu yazdıkelebeksim bunu yazdı
Sen bakırı külçe olarak aldığın anda aşağı yukarı %30 zarar ile alıyorsun. (kdv, üretici payı vs)
Satmaya kalksan hurdacı vs bulman lazım, kalitesine bakacak seninle pazarlık edecek vs.
Bakır dediğin şey aynı çimento gibi endüstriyel emtia stoklamak kategorisinde.
Ne bankaya ne de kuyumcuya satamazsın.
Alırken zarar edersin.
Satarken zarar edersin.
Depolaması zaten ayrı dert, oksitlenir, kararır.
Daha da Türkçe yazayım sana, o grafikte gördüğün paraya satamazsın onu. O grafikte gördüğün para ile de alamazsın.
10 yıl sonra fiyat artar argümanı da bir şey ifade etmiyor; bugün aldığın ev, araba, arsa, hatta tost makinesi bile 10 yıl sonra nominal olarak artmış olacak zaten.O grafik finansal piyasa fiyatı. Fiziksel bakırda KDV, prim, fire, makas var.
Grafikle oynanacak iş borsada olur, depoda olmaz.
Çimento teklifim hala geçerli :3Başkan , makası göz önüne alıyorum . Ama inan seneye satarım olarak değil. Dersin o parayı başka şeye bağla daha çok kazandırır o farklı konu. Ama koleksiyonumda bakır olmalı 😁😁
-
Geçen bi video gördüm adam 1 kg külçe basıyor fabrika kurmuştu yakında satışa başlıyacağım diyordu çok dillendi bu bakır,
-
Dryrock bunu yazdı
Güvenilirliğini bilmiyorum:
https://www.bakirmetal.com/Burada satılıyor.
Başka bir tavsiye, 3-4 ay önce Cihat dedeyi düzenli takip etmeye başaldım. Her sabah saat 8.15 gibi yayın açıyor. Kitaplarını okuyana kadar bana çılgın dede gibi geliyordu. Okuyup adamın mantığını kavrayıp videolarını takip etmeye başlayınca hak verdim adama ve birikimlerimi düzenli yaparak 3 ayda dolar bazı %40 yaptım, hedefimin %30una ulaştım. Uzun vadeci davranışlar içerir. YTD.
Site sahte gibi geldi.
Degerli maden satiyorsun ama iletisim bilgisinde ne adresin var, ne telefon numarasi var nede satis yapan firma adi ile ilgili bilgi var.
Dikkatli olun derim.
-
AslanAmca bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Hocam 250 bin liralık bakır alsak asagi yukari 500 kilo yapar nakliyesiydi saklamasiydi filan zor olmaz mı en kolay oksitlenen madenlerden biri diye biliyorum.
Reis, o kadar alamam; onu da geçtim. Çok uzun vadeli tutacağım. Hava ile temasını kesecek şekilde istif yapabileceğim bir ortamım hazır.
Oksit başlarsa da çok fazla zayiat olmaz zımparadan sonra toparlanır.Kulcelenmis olanlar emaye kaplidir. Hava ile temasta sorun yasanmaz. Bak burada ki teller de erir aksi taktirde.
https://www.trendyol.com/hdg/emaye-kapli-bakir-tel-emaye-bobin-teli-0-4-mm-cap-20-metre-p-123229374