Kullandığınız Vodafone Tarifeniz
-
Arkadaşlar cepöğrenciyi bitirdi vodafone 1 dkda 1 knt atıyor buda beni geriyor.
CepÖzgür iyi gibi geldi ama karşı tarafın cep özgün olması gerekiyormu.
CepLimitsiz var günde 10 dkdan sonrası bedava. Bunuda düşünüyorum.
Birde gece 8den sabah 8e tarifesi var 60 dksı 4 kntr.
Hangisini önerirsiniz.
Hangi tarifedensiniz.
-
cep 1 deyim ben. 150 knt yukleyince heryone 3 dk 1 knt. ama yeni abone alımları kapatıldı bu tarifeye...
-
uhp bunu yazdı:
-----------------------------
cep 1 deyim ben. 150 knt yukleyince heryone 3 dk 1 knt. ama yeni abone alımları kapatıldı bu tarifeye...
Yeni Cep 1 var hocam 150 yükleyince her yöne 2 dksı 1 kntr -
değerli abonemiz, yeni abone alınmayan cep 1 paketmizin heryone 1kontor/3 dakika olan ucretlendirmesi devam etmektedir. bna bu mesaj geldi. yeni kontor yukleyince anlasılır ne olmus ne olmamıs..
-
Yeni Cep 1 Tarifesi
Yeni Cep 1 Tarifesi'yle yurtiçi her yönü aramanın 3 dakikası 1 kontör!Yeni Cep 1 Tarifesinde indirimli tarifelerden yararlanabilmek için 30 günde bir kontör yüklemek yeterli. Aylık tek seferde 250 kontör yüklendiğinde heryöne konuşmanın 3 dakikası 1 kontör, 150 kontör yüklendiğinde 2 dakikası 1 kontör, 100 kontör yüklendiğinde ise dakikası 1 kontördür. 100 kontör ve üzeri yükleme yapılmazsa görüşmeler, indirimsiz tarife olan 3 kontör/dk'dan ücretlendirilmektedir.
Vodafone Cep 1 Tarifesi Kontör Yükleme Şartı En az 250 kontör yüklenirse En az 150 kontör yüklenirse En az 100 kontör yüklenirse Vodafone içi görüşme* 3 dakikası 1 kontör 2 dakikası 1 kontör 1 kontör/dk Diğer GSM operatörleri ve Sabit Hatlar 3 dakikası 1 kontör 2 dakikası 1 kontör 1 kontör/dk Yurtiçi SMS 2 kontör/adet 2 kontör/adet 2 kontör/adet Yurtdışı SMS 3 kontör/adet 3 kontör/adet 3 kontör/adet şuan alıyolar hocam Yeni Cep1 diye
-
vodafone eski aboneler için 3 ün 5 in hesabını yapmaz :) bana üşenmemişler hacım senn ücretlendirme değişmedi sen eski üyemizsin aynen devam et diye mesaj atmıslar :D
yok eğer değiştirmişlerse arar azarı kayarım valla...
-
TurkCell e geç 250 kontör yükle her yöne 10 dakikası 2 kontör olsun doya doya konuş :)
TurkCell reklamındaki herif gibi konuştm ya la :d
tabi 250 den önce bi enucuz yaz 7000 e göndermen gerekiyo :)
vodafone u sevmiyom abi :/
-
bana birkaç gün önce bi mesaj geldi. 18 şubata kadar 100 kontör yüklerseniz 100 kontör de bizden diye. yükledim 100 kontör. sonra mesaj geldi hediye kontörleriniz yüklenmiştir. bu hediye kontörler transfer edilemez diye. şimdi 1 bunların ne kadar kaldığını nasıl sorgulayabilirim. normal kontör sorgulamasında gözükmüyorlar. 2 bu kontörleri ne için kullanabilirim. sadece konuşma için mi? yoksa başka şeyler de olur mu?
-
g2k bunu yazdı:
bana birkaç gün önce bi mesaj geldi. 18 şubata kadar 100 kontör yüklerseniz 100 kontör de bizden diye. yükledim 100 kontör. sonra mesaj geldi hediye kontörleriniz yüklenmiştir. bu hediye kontörler transfer edilemez diye. şimdi 1 bunların ne kadar kaldığını nasıl sorgulayabilirim. normal kontör sorgulamasında gözükmüyorlar. 2 bu kontörleri ne için kullanabilirim. sadece konuşma için mi? yoksa başka şeyler de olur mu?
-----------------------------*123#8#
*123#20#
*123#4#
bunlar vodafone hediye kontor sorhulama numaraları. dene bi istersen. ha bide konbaramı ney bi zımbırtı var. ondada bakiye yazıp 7530 yolluyodun.
+ bunları şebeke içi demişse sadece vodafone, heryone demişse heryone. :D
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------*123#8# yapacaksın hocam normal konuşmada gidiyor ilk önce bu kontürler bitiyor sonra senin normal kontürüne geçiyor olay
bende cepsaat tarifesindenim 60dk/6 kontör şeklinde aslında benimkindede yeni alım yok ama
-
sunyy2003 bunu yazdı:
*123#8# yapacaksın hocam normal konuşmada gidiyor ilk önce bu kontürler bitiyor sonra senin normal kontürüne geçiyor olay
bende cepsaat tarifesindenim 60dk/6 kontör şeklinde aslında benimkindede yeni alım yok ama
-----------------------------yani sadece konuşma mı? 3g internet paketine falan üye olucam da 70 kontörlük, bu 70 kontör hediyelerden mi gider gerçek kontörlerden mi gider?