Kullandığınız Vodafone Tarifeniz
-
ceplimitsiz faturalı hattım var vodafonlularla sınırsız konuşurken diger hatlara 25 krş dk sı ve bir msj 25 krş vodafonlu arkadaşın çoksa bence geç.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
sunyy2003 bunu yazdı:
*123#8# yapacaksın hocam normal konuşmada gidiyor ilk önce bu kontürler bitiyor sonra senin normal kontürüne geçiyor olay
bende cepsaat tarifesindenim 60dk/6 kontör şeklinde aslında benimkindede yeni alım yok ama
-----------------------------yani sadece konuşma mı? 3g internet paketine falan üye olucam da 70 kontörlük, bu 70 kontör hediyelerden mi gider gerçek kontörlerden mi gider?
-----------------------------hediye den gitmez kendi kontöründen gider
-
bence numaranı taşı turkcell daha karlı
genç tarifeye geçersin: http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/kampanyalar/genctarife-hazirkart
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar cepöğrenciyi bitirdi vodafone 1 dkda 1 knt atıyor buda beni geriyor.
CepÖzgür iyi gibi geldi ama karşı tarafın cep özgün olması gerekiyormu.
CepLimitsiz var günde 10 dkdan sonrası bedava. Bunuda düşünüyorum.
Birde gece 8den sabah 8e tarifesi var 60 dksı 4 kntr.
Hangisini önerirsiniz.
Hangi tarifedensiniz.
-----------------------------bende cepöğrenciyim ,eski telsimlilerden :) , ama buraya kadarmış demekki, turkcell e mi geçsek ne yapsak
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------ceplimitsiz faturalı hattım var vodafonlularla sınırsız konuşurken diger hatlara 25 krş dk sı ve bir msj 25 krş vodafonlu arkadaşın çoksa bence geç.
kız arkadaşım vodafone :)kaç tl hacım aylık
-
eminin şu anda cepaile kapanmamış olsa b.k 'u çıkardı =D aile içi mesaj bedava ya :D
-
yılladrdır telsim hat kullandım 1998 de star gazetesinden almiştim cem dayi wermişti o sıralar telsımde yoktu my kart mı ne wardi cem yılmaz sırıtıp sırıtıp tw de cıkıyordu 2 yıl önce faturalıya geçtim cok rahatım ayin 16 da 118 Tl ödemem gerek cok memnunum .. ;))
-
cep limitsiz :) 89 mu 79 mu öle bişi ödüyorum vodafone ve sabit hatlar sınırsız diğer operatörler 1000 dakika aylık. birde her yöne mesaj muhabbeti var 12 liramı 15 liramı ne öle bişi işte. işin açığı çok konuşanlara iyi bi tarife.
-
Her yöne sınırsız :)
Ayda 55 lira ödüyorum, sabit hatlara ve vodafone sınırsız, diğer operatörlere 750 dk..
-
10 senelik turkcell hattmla vodafone cep özgüre geçmiştim ama şimdi hatunun teki arayıp cep özgürün 25 yaşa kaar oldugunu söledi.şimdi cep 1e geçtik amuğa goyum