Kuran-I Kerim Arşivi, Ne Ararsan Var.
-
güzel paylaşım indiriyorum. saolasın.
-
paylasım icin saol arapça öğrenme prosu içinde cok cok saol eyw
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Bu avatardan böyle konu çok garipsedim. Bence her müslamanın kuran okuması lazım. Güzel paylaşım arkadaşım Tebrikler
birde ruhastasiTBT nin ağız eğmesini anlamadım Kuran a neden ağız eğiyorsun? Okumaya bilirsin inanmaya bilirsin ama başkalarının önem verdiği birşeye daha saygılı olsan iyi olur. danimarka nın yaptığını sen yapma
= :|
şaşırdığım zaman kullanıyorum.
TBT de bu tarz paylaşımlar görmek beni şaşırttı.
Uğraşacak başka birini bul,işinee..
edit : Hanginiz bugün(perşembe) Yasin dinleyeceksiniz?..
Bizim evde dinlenecek :)
Dinime küfreden Müslüman olsa..
-----------------------------ne gavurluğumuzu gördün Bir insanın ne kadar müslüman olup olmadığı kendini ilgilendirir bi Allahla kul arasındadır. Bana bak çocuk seni var ya olum varya :))
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------Uğraşacak başka birini bul,işinee..
----------------------------- -
Paylaşımın için çok teşekkür ederim...
Sizlerden bir ricam olacak. Kuran'un Yaşar Nuri Öztürk Mêalinin İngilizce Tercümesi'ni arıyorum. İnternette araştırdım fakat bulamadım. Bulabilirseniz ya da elinizin altında bir yerde var ise bana özel ileti gönderirseniz çok sevinirim.
-
eyvallah saolasın tbt de böle paylaşımlar görmek hoşuma gidiyor
-
ontedi bunu yazdı:
Her ne kadar buna zıt bir felsefeyi benimsemiş olsamda :), 4 büyük kitabın Türkçe versiyonlarını okuyorum. Kuran-ı Kerim'e başlamıştım bitmesine daha çok var bittikten sonra diğerlerine başlayacağım. İsteyen olursa Elmalı Hamdi Yazır'ın Kuran-ı Kerim mealini yükleyebilirim. Ayrıca diğer kitaplarda mevcut.
-----------------------------Alla Alla, dostum bence Kuranın türkçe mealini tamamıyle anlayarak okuduysan zıt bir felsefe benimsemiş olman çok zor. yani benim fikrim ;)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
Her ne kadar buna zıt bir felsefeyi benimsemiş olsamda :), 4 büyük kitabın Türkçe versiyonlarını okuyorum. Kuran-ı Kerim'e başlamıştım bitmesine daha çok var bittikten sonra diğerlerine başlayacağım. İsteyen olursa Elmalı Hamdi Yazır'ın Kuran-ı Kerim mealini yükleyebilirim. Ayrıca diğer kitaplarda mevcut.
-----------------------------Alla Alla, dostum bence Kuranın türkçe mealini tamamıyle anlayarak okuduysan zıt bir felsefe benimsemiş olman çok zor. yani benim fikrim ;)
-----------------------------Dost, bu felsefem daha önceden de vardı. Her türlü felsefeye açık olmak lazım değil mi ama.
-
ontedi bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Dost, bu felsefem daha önceden de vardı. Her türlü felsefeye açık olmak lazım değil mi ama.
-----------------------------kesinlikle hakklısın hacım her türlü felsefeye açık olmak lazım araştırmak güzel bişey araştırmadan sorgulamadan bi bok öğrenilmez.
-
Allah razı olsun eyvallah.