folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kuran-I Kerim Arşivi, Ne Ararsan Var.

Kuran-I Kerim Arşivi, Ne Ararsan Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    güzel paylaşım indiriyorum. saolasın.

Ses Etme Hallederiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek
    paylasım icin saol arapça öğrenme prosu içinde cok cok saol eyw

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ruhastasiTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    DJ_Alper bunu yazdı:

Bu avatardan böyle konu çok garipsedim. Bence her müslamanın kuran okuması lazım. Güzel paylaşım arkadaşım Tebrikler

birde ruhastasiTBT nin ağız eğmesini anlamadım Kuran a neden ağız eğiyorsun? Okumaya bilirsin inanmaya bilirsin ama başkalarının önem verdiği birşeye daha saygılı olsan iyi olur. danimarka nın yaptığını sen yapma

= :|

şaşırdığım zaman kullanıyorum.

TBT de bu tarz paylaşımlar görmek beni şaşırttı.

Uğraşacak başka birini bul,işinee..

edit : Hanginiz bugün(perşembe) Yasin dinleyeceksiniz?..

Bizim evde dinlenecek :)

Dinime küfreden Müslüman olsa..

ne gavurluğumuzu gördün Bir insanın ne kadar müslüman olup olmadığı kendini ilgilendirir bi Allahla kul arasındadır. Bana bak çocuk seni var ya olum varya :)) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    ruhastasiTBT bunu yazdı:

Uğraşacak başka birini bul,işinee..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Paylaşımın için çok teşekkür ederim...

Sizlerden bir ricam olacak. Kuran'un Yaşar Nuri Öztürk Mêalinin İngilizce Tercümesi'ni arıyorum. İnternette araştırdım fakat bulamadım. Bulabilirseniz ya da elinizin altında bir yerde var ise bana özel ileti gönderirseniz çok sevinirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    eyvallah saolasın tbt de böle paylaşımlar görmek hoşuma gidiyor

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    Her ne kadar buna zıt bir felsefeyi benimsemiş olsamda :), 4 büyük kitabın Türkçe versiyonlarını okuyorum. Kuran-ı Kerim'e başlamıştım bitmesine daha çok var bittikten sonra diğerlerine başlayacağım. İsteyen olursa Elmalı Hamdi Yazır'ın Kuran-ı Kerim mealini yükleyebilirim. Ayrıca diğer kitaplarda mevcut.

Alla Alla, dostum bence Kuranın türkçe mealini tamamıyle anlayarak okuduysan zıt bir felsefe benimsemiş olman çok zor. yani benim fikrim ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:
    Her ne kadar buna zıt bir felsefeyi benimsemiş olsamda :), 4 büyük kitabın Türkçe versiyonlarını okuyorum. Kuran-ı Kerim'e başlamıştım bitmesine daha çok var bittikten sonra diğerlerine başlayacağım. İsteyen olursa Elmalı Hamdi Yazır'ın Kuran-ı Kerim mealini yükleyebilirim. Ayrıca diğer kitaplarda mevcut.

Alla Alla, dostum bence Kuranın türkçe mealini tamamıyle anlayarak okuduysan zıt bir felsefe benimsemiş olman çok zor. yani benim fikrim ;)

Dost, bu felsefem daha önceden de vardı. Her türlü felsefeye açık olmak lazım değil mi ama. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    hotboy bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

Dost, bu felsefem daha önceden de vardı. Her türlü felsefeye açık olmak lazım değil mi ama. 

kesinlikle hakklısın hacım her türlü felsefeye açık olmak lazım araştırmak güzel bişey araştırmadan sorgulamadan bi bok öğrenilmez.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Allah razı olsun eyvallah.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 5110 Toplam Mesaj: 33