folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kürt Olmak Potansiyel Suçmu Arzeder ?

Kürt Olmak Potansiyel Suçmu Arzeder ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

Arkadaslar bu aralar bi kaç sitede tanık oldum gerçekten içim sızladıı.. Bunca yıl birarada yasadığımız kürt kardeşlerimizi bize düşman olarak gosterme cabalarına bir turlu anlam verebilmiş değilim.Ve her kürt e pkk lı gozu ile bakılarak rencide edilmekte. sitelerin adlarını reklam olmasın die şimdilik yazmıyorum.. Eğer olursa isteyen atarım.. Benim hiçbi sorunum yoktur kürt lerle sorunumuzun olması gerekiyomu ki  bu kadar uğras veriyor bu adamlar yorum sizlerin.....

Saygılarımla.........

(Ya arkadaşlar konuyu kilitlemissiniz ama inanın ortalığı karıştırmak gibi bi niyetim yok. Ben Türküm gurur duyuyorum. bir çok kürt arkadaasım var yine gurur duyuyorum ve bir çok türk var kürtleri linç etmek isteyen buna sinir oluyorum. Asıl amacım ayrılmaz değil birleşmektir. Bizi ayırmaya çalışan aramıza mifak sokmaya çalışan kişilere savas açalım dicektim.. herkes saolsun varolsun.)

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
     MUSTAFA KEMAL ATATÜRK: " NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...!!!! "

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

hönk?!?!?!

ben potansiyel suçmuyum lam şimdi annamadım :D

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

hönk?!?!?!

bak real kardeş bende onu soruyorum.. biz kardeş yaşamaya alışmısız biz bolmeye calısanları anlamaya calısıyorum..

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    kürt olmayı potansiyel suç olarak görenler potansiyel suçlunun ta kendisidir. osmanlıdan beri ufak tefek mevzular dışında kürtler ve türkler beraber huzurlu şekilde yaşamışlardır hatta istiklal harbinde omuz omuza çatışmışlardır ikiside bu vatanın ekmeğini yemektedir bu ülkede kürtlerden başka birçok azınlık var ermeniler lazlar çerkezler arnavutlar... birisi türkiyeyi karıştırmak istiyor ermeni soykırımı diyor 1 avuç ermeni çıkıyor evet şudur budur hakkımızdır diye ötmeye kalkışıyo bakdılar 1 avuç ermeni devleti sarsacak bi güç değil aksine ermeniler rezil oldu kendi katliamları ortaya çıkdı şimdi aynı kişi ermenilerden vaz geçdi türkiyedeki en kalabalık azınlığa kürtlere yöneldi kürtleri türklere karşı türkleride kürtlere karşı kışkırtmaya çalışıyolar ki buda başarısız olacak çünki kürtlerinde büyük kısmı bu oyunların farkında kimse salak değil
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    way bea aynen katılıom ir a... ;)

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordPentagram
    LordPentagram's avatar
    Erkek
    arkadaş burası türkiye ve bölünecek birşey yok eğer kendilerini farklı görenler varsa türk olarak hissetmeyenler varsa siktirip gitsinler o zaman bu topraklardan! Ama doyduğu topraklara saygı gösteren herkeze bizimde saygımız sonsuzdur benimle aynı yerde yaşayıp oraya benim kadar sahip çıkan her insan zaten oralıdır.

Tek Kişi Tüm Dünyayı Değiştirebilir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoLLeR
    RoLLeR's avatar
    Erkek
    Burasi TURKİYE.. Yok oyLe...

inandığın gibi yaşamassan yaşadığın gibi inanırsın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

hönk?!?!?!

aga kızma ama bende nedenini anlamıyorum ama çevremdeki serserilere ne bilim kapkaç yapanlara hep kavga eden tiplere bakınca yarısında fazlası kürt ama iyi olanlarıda war neden öyle suçluların çoğu kürt üstüne alınma kızacaksın belki ama gerçekten öyle

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

Valla bilmem ben tanidigim butun kürtler pkkli.. simdi nasil desem bazileri geçmise bakarak turkiyeyi suçlu görür ama simdi barisi isterler ve turkiye içinde savasirlar.. bazilerindede intikam duygusu var, turkiyeyi iki dakkada satarlar..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

hönk?!?!?!

suçluuuuuuu:D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 5975 Toplam Mesaj: 25