Kurtlar Vadisi Sezon Finali
-
evet dostlar sezon finali bi garip oldu bomba patladı adamların dibinde artık birisni öldürürler heralde ordanda sağlam çıkarsa hepsi çok saçma olur şimdi söyleyin bakam ne olur bi sonraki bölümde sizce
-
polat bombalı çiçeği aldı ve kapıya doğru fırlattı o yüzden kapının önünde büyük hasara yol açtı...
o davutun kızının kocası kızı nefisenin amcasının karısı ile aldatıyor...
-
inanın 2 senedir kurtlar vadisini izlemiyorum 2 kez belki izlemişimdir oda ilk kumar masasında taramalı tüfekler filan bide k.v ırak başka izlmedim hiç izlemekte istemiyorum
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------polat bombalı çiçeği aldı ve kapıya doğru fırlattı o yüzden kapının önünde büyük hasara yol açtı...
o davutun kızının kocası kızı nefisenin amcasının karısı ile aldatıyor...
-----------------------------abüüüüü lan ben bunu bilmiodm aslında aklıma geldi ama why ırıspı :D
-
aha galiba böyle olacak ama yaralanırlar heralde bide o yaşlı adamın karısı dier o genç olana weriyo oda kesin de bombayı kim yolladı acaba bende yıldız öğrenince yolladı polata
-
iptal007 bunu yazdı:
-----------------------------aha galiba böyle olacak ama yaralanırlar heralde bide o yaşlı adamın karısı dier o genç olana weriyo oda kesin de bombayı kim yolladı acaba bende yıldız öğrenince yolladı polata
-----------------------------yıldızın o kadar kısa sürede bu işi yapmazı imkansız. Bende o gün baronlar toplantısına girdiklerini kamera ile kaydettiler ve bunun bedeli olarakda bombayı yolladılar.
-
Şu millet avrupa yakasında, Kv de böyle (bana göre) saçma dizilerde ne bulur anlamıyorum. Adam akıllı dizi varmı mı piyasada diye sorarsanız. Bence Yok. İzlemeyin dizi mizi.Kendinizi bilgisayara bilgi almaya odaklayın.. Teşekkürler.
-
bi amca vardı bıyıklı,ulan hücredemi kalacam dedi sonra başı falan döndü tonton bi amcaya benziyor kim o?
bide 2 tip wardı ayırdılar mapusta bunları,sonra yeni birisi geldi o adamda sarılı falçata vardı?ne ayak?
ha bu arada diziyi pek bilmem:Dböel genel anlatırsınız o ali buda veli şeklinde değil:D
-
BombaLı Çiçek GöndermişLerdi Lan :S
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------bi amca vardı bıyıklı,ulan hücredemi kalacam dedi sonra başı falan döndü tonton bi amcaya benziyor kim o?
bide 2 tip wardı ayırdılar mapusta bunları,sonra yeni birisi geldi o adamda sarılı falçata vardı?ne ayak?
ha bu arada diziyi pek bilmem:Dböel genel anlatırsınız o ali buda veli şeklinde değil:D
-----------------------------
o bıyıklı olan halo dur tam hayalimdeki tip dehşetinsan :D tam bana göre bi tipleme ayrıca o diğer ayırdıkları da polatın adamlarıydı ama sonrandan ne oldu bimlyiorum yanlarına soktukları adamlar onları öldürüecek ama onlar izin vermezler =) yeni sezonda çok pis olaylar çıkıcak :D -
vay amk. ben de dayanamadım uyudum. demek bomba varmış çiçekte.
memati de bu yaşa geldik ne çiçek aldık ne çiçek verdik; demişti... adamın alacağı da vereceği de kalmamıştır.