Kurtlar Vadisi Sezon Finali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    evet dostlar sezon finali bi garip oldu bomba patladı adamların dibinde artık birisni öldürürler heralde ordanda sağlam çıkarsa hepsi çok saçma olur şimdi söyleyin bakam ne olur bi sonraki bölümde sizce
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

polat bombalı çiçeği aldı ve kapıya doğru fırlattı o yüzden kapının önünde büyük hasara yol açtı...

o davutun kızının kocası kızı nefisenin amcasının karısı ile aldatıyor... 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    inanın 2 senedir kurtlar vadisini izlemiyorum 2 kez belki izlemişimdir oda ilk kumar masasında taramalı tüfekler filan bide k.v ırak başka izlmedim hiç izlemekte istemiyorum

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

polat bombalı çiçeği aldı ve kapıya doğru fırlattı o yüzden kapının önünde büyük hasara yol açtı...

o davutun kızının kocası kızı nefisenin amcasının karısı ile aldatıyor... 

abüüüüü lan ben bunu bilmiodm aslında aklıma geldi ama why ırıspı :D 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek

aha galiba böyle olacak ama yaralanırlar heralde bide o yaşlı adamın karısı dier o genç olana weriyo oda kesin de bombayı kim yolladı acaba bende yıldız öğrenince yolladı polata

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    iptal007 bunu yazdı:

aha galiba böyle olacak ama yaralanırlar heralde bide o yaşlı adamın karısı dier o genç olana weriyo oda kesin de bombayı kim yolladı acaba bende yıldız öğrenince yolladı polata

yıldızın o kadar kısa sürede bu işi yapmazı imkansız. Bende o gün baronlar toplantısına girdiklerini kamera ile kaydettiler ve bunun bedeli olarakda bombayı yolladılar.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    Şu millet avrupa yakasında, Kv de böyle (bana göre) saçma dizilerde ne bulur anlamıyorum. Adam akıllı dizi varmı mı piyasada diye sorarsanız. Bence Yok. İzlemeyin dizi mizi.Kendinizi bilgisayara bilgi almaya odaklayın.. Teşekkürler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bi amca vardı bıyıklı,ulan hücredemi kalacam dedi sonra başı falan döndü tonton bi amcaya benziyor kim o?

bide 2 tip wardı ayırdılar mapusta bunları,sonra yeni birisi geldi o adamda sarılı falçata vardı?

ne ayak?

ha bu arada diziyi pek bilmem:Dböel genel anlatırsınız o ali buda veli şeklinde değil:D

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    BombaLı Çiçek GöndermişLerdi Lan :S

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

bi amca vardı bıyıklı,ulan hücredemi kalacam dedi sonra başı falan döndü tonton bi amcaya benziyor kim o?

bide 2 tip wardı ayırdılar mapusta bunları,sonra yeni birisi geldi o adamda sarılı falçata vardı?

ne ayak?

ha bu arada diziyi pek bilmem:Dböel genel anlatırsınız o ali buda veli şeklinde değil:D

o bıyıklı olan halo dur tam hayalimdeki tip dehşetinsan :D tam bana göre bi tipleme ayrıca o diğer ayırdıkları da polatın adamlarıydı ama sonrandan ne oldu bimlyiorum yanlarına soktukları adamlar onları öldürüecek ama onlar izin vermezler =) yeni sezonda çok pis olaylar çıkıcak :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

vay amk. ben de dayanamadım uyudum. demek bomba varmış çiçekte.

memati de bu yaşa geldik ne çiçek aldık ne çiçek verdik; demişti... adamın alacağı da vereceği de kalmamıştır.

///______________
Toplam Hit: 2080 Toplam Mesaj: 17