Kurtlar Vadisi"Nde Bu Akşam Yok Yok !
-
iskenderin ipini çektiler..ihtiyarlar polatın yerine başkası gelecek dediler...bunlar ne iş?
-
ulan ne cevatmış adamın ordusu var bizim polat da 2 kişi limana adam kurtarmaya gidio
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
iskenderin ipini çektiler..ihtiyarlar polatın yerine başkası gelecek dediler...bunlar ne iş?
fazla kaptırma kendini filme. -
Dayımızda gitti başımız sağolsun...
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------olm öle demedi biri sordu kim gelecek die cevap gelmedi bence polat ile tekrar görüşecekler
ayrıca polat bu cevatı hemen öldürmez ise ondan ibnesi yok diziyi izlemem mına kii :W
-
Reklamdan sonrasını kaçırdım ya cavitin kardeşi vurdu mu haloya baltayı? Ya da başka neler oldu en sonda?
-
Ah ulen yıldo gitti ya acıyorum sessiz sedasiz yaşıyordu gariban yine sessiz sedasız öldü...kimseye zararı yoktu...
Cevat da iyi oduncu cıktı valahi cıra gibi yakıyor herkesi :) Ahh halo ahhh gülerek mutlu gitti ya icim rahat... Yarın gazetelerde yazılar cıkar başımız saolsun haloyu kaybettik :)
Dizi yakın zamanda tatile girecek sanırım ondan ekşınlı bitirmeye mi calısıyorlar ne..
-
Yaw yıldırım çok acıklı öldü.Adam boku bokuna gitti. Haloyada dayadılar müziği kopardılar beni.Adam gibi bişi yapında mematiyi kurtarn ya :D :D
-
yıldırıma fena acıdım ya insan bi an film oldunu unutuyo ağlıyasım geldi yeminle:S
-
yarın sokaklar, elinde kibritle dolaşanlarla dolacak, cevat fanatikleri :)))