Kuşun Hazin Sonu!!!
-
ilginç bir deneyim :D
-
bizim bi arkadaşta kediyi atmıştı yarım dakka sonra kedi ölmüştü
-
wallah bizde mikrodalga yok ama bende vakti zamanında orta boy bi kediyi kuyruğundan tutup harbi 2 tur hawada döndürdüm wede fırlattım amma nedenini bi sorun ama gözleri maviydi benimkinlerde yeşil kedi bide mırlamaz mı bende öle yaptım (nedeni uyduruyorum ama günüzde yan baktı diye adam bıçaklıyolar)
-
Yakmak Allah'a mahsustur..
-
Bi günde siz girin,bakem kaç dakka dayanabileceksiniz?
Çıkabilirseniz yazarsınız : ) -
Hiç unutmam küçükken bizim mahallede bir çocuk vardı... Bahçeye gider ateş yakardı ölü bir kaç kedi getirirdi. Tenekenin içini su ile doldurur kediyi içine atardı iyice kaynadıktan sonra kednin derisini falan yuzer kafa tası ve bi kaç güzel kemiğini seçer koleksiyon yapardı... Acep nerdedir o şimdi???
-
Hiç unutmam küçükken bizim mahallede bir çocuk vardı... Bahçeye gider ateş yakardı ölü bir kaç kedi getirirdi. Tenekenin içini su ile doldurur kediyi içine atardı iyice kaynadıktan sonra kednin derisini falan yuzer kafa tası ve bi kaç güzel kemiğini seçer koleksiyon yapardı... Acep nerdedir o şimdi???
ne yapacan dövecekmisin -
ya ben de 5-6 yaşlarındayken muhabbet kuşunun üstüne basmıştım..çok üzülmüştüm ama,yine küçükken başka bir kuş parmğımı ısırdı diye tokatlamıştım 3 metre ileri fırlamıştı..neyse hayvanlarla aram pek iyi değil.
-
puhahaha koptum valla mikrop hocam süper ha mucidlik filan 10 numara
-
lan manyak herif gıcık olduğun birini al işkence et her türlü
la ne istiyonla zavallı kuştan sadistmisin olum sen. allaaaa sinirlerim kaltı bee. ya ben böle şeyleri severim ama zavallı hayvanlara yapma be kardeşim
bak şimdi
sen şunu dene
gıcık olduğun birini al götür bi dağ a bağla iki ağacın arasına soy çırılçıplak al eline ince bi dal vur. çok hoş oluyo çok zevk alıyo insan vurdukça vurası geliyo
bu da tarafımızdan ciddi ciddi denenmiştir
he bide adamla işini bitirdikten sonra bırak orda sen alma.sabaha kadar kalsın orda ara jandarmayı onlar alsın.
tavsiye ederim...
Toplam Hit: 15485 Toplam Mesaj: 66