Kuşun Hazin Sonu!!!
-
lan gerilla piskopat mısın olum manyaq mısın ne yapptın oyle yaaww..??
ama superr valla koptum puahahaaaa... -
Bir gün seni de fırına koyup izlemek lazim))
-
öbür dünyada aynısını sanada yaparlar akıllanırsın ozaman :)
-
afferin lan subterano kimin arkadaşı yaw:d:d l
burası anarşi+ iğrençlik bölümü adam yapmış denemiş size ne kardeşiiim. madem sevmöiyorsunuz cevap yazmayın okumayın halla halla bazı cellat arkadaşlarda diyor burasıo anarşii bölümü kafana yatmadı cevap yazma .
subterano altına made in subterano yaz sana:DD:D::D -
lan malsınız ya, olm anarşi bölümünde die böle cewaplara gülücük koymak neyin nesi ya bunu haywana yapan eline fırsat gecse insanada yapar ya.Benim elime fırsat gecse neler yaparımda size.....Böle aşırıya giden ........... lere gülücükle felan cewap werenlerin ....................? sizin sülalenizi................... zaten sinirliydim..............................içimden tüm küfürleri saydırmak gelio ama kural var neyse.sizin taaaaaaaaaaaaaaaaa.....................
-
ha bu arada köpeklerden daha aşşağılıksınız.Bu sizin korkaklıgını gösterir okadar.Millet demekki sizi hergün domaltıp...... sizde bişi yapamıonuz böle hıncınızı bunlardan cıkarıonuz.
-
xursi tamam iste burasi Anarsi-İgrencilik bölümü..Seni de koyalim firina izleyelim)) Ne dersin?
-
lan yeter sustum sustum ama bi yere kadar
hitbaytar mısın bahtıhıyarmısın nesin..Sanane?Sana giripte çıkan bişey varsa söylede bilelim belki yardımcı oluruz..Ha bu başka bişi ama bizde senin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....töbe töbe sanan kardeşim Vukuatlar - Anarşi - İğrençlik bölümü xursi yide fırına atarım kendimide patlatırım kime ne??Kardeşim böle cevap yazcaksanız kendinize kuşu sokturtmayıpta bakmayın..Gidin işinize bakın yaw.gidin Fake mail yapın siz yav alla alla..töbe töbe..yeter bi yere kdar yany aaaa..böle konuşmak istemezdim ama gerçektende insanın sınırlarını zorluyorsunuz..Hem kuşun parasını ben verdim size ne kardeşim?bide ben onun canını almadım yany sonuçta yaşadı.Tek ayakla oldu ama en azından yaşadı ve onu korumaya çalıştım yany..Ben aslında hayvansever bir insanım.Mesela xursiki arkadaşımızı çok severim:D:D:D:D..Xursi kardeşim yanlış anlamazsın inşallah:D..... -
lan yandan yemiş ulan sen töbe den ne anlarsın lan.Bide yeter dio suna bak ya.Ulan seni çölün ortasında kazıgın üstüne oturtmak lazım lan bak ya bide yeter dio.zaten senin sonunu ben biliorum böle sürüne sürüne gebereceksin.perşembenin gelişi çarşambadan belli.haywanlarla muhattap oluos ya!
-
bizim piç bir arkadaş vardı.satanistim diyordu biz inanmıyorduk.sonra bigece sokakta içerken o esnada oradan geçen bir kediyi yakaladı.napacak diye merak merak ederken.iki bacağından tuttu kedinin sonra aniden bacaklarını sıkıca ters taraflara çekti ve kedi ortadan ikiye parçalandı.iç organları dökülüp sarkmıştı, yüzümüze kan felan gelmişti.tabii o anda sktri çektim pç kurusuna bir daha görüşmedik.şimdi namaz kılıyormuş duyduğuma göre ehühehea
Toplam Hit: 15502 Toplam Mesaj: 66