Kuzey Kutbu'na Dikilecek Dev Bayrağa Siz De Adınızı Yazdırın!
-
Greenpeace'nin hoşuma giden çalışmalarından biri hocalar. Kuzey kutbunda sadece dünyaya 3 yıl yetecek petrolü çıkarmak için buzulları eriten yavşaklara karşı yapılan güzel bir eylem. Bayrağa adınızı yazdırmak beleş. İsteyen üç-beş bağış da yapabilir greenpeace'ye.
burdan.
Saygılarla.
-
-
ne facebook'u abi ;
Teşekkürler.
Kuzey Kutbu için eylemi paylaş
-
daha 6 gün var hacı bitmesine. 500 bin kişi daha arıyolar :D
-
bi up. müridlerin adı kuzey kutbunda da olsun
-
Bir petrol ve doğalgaz jeoloğu olarak kınıyorum sizi :D
-
Yazdırdık...
Petrol Şirketlerine Kutup Ayıları Girsin...
-
bi kere katıldım böyle birşeye hergün arıyorlar ipneler yok bardak satalım yok bunu satalım
-
Ka1nsha bunu yazdı
bi kere katıldım böyle birşeye hergün arıyorlar ipneler yok bardak satalım yok bunu satalım
tel numaranı vermek zorunda değilsin hocam mail gir yeter ben vermedim
-
dünyaya 3 yıl yetecek petrolün miktarını sanırım tahmin edemiyorsun o petrolü bünyesine geçirip kullanabilen ülke ortalığın amına kor greenpeace te ortalıkta dolaşşsın anca taksim meydanında kafası iyi adamları üye yaparlar zaten onlarda ayılınca vazgeçiyor.
-
Kutikula bunu yazdı
dünyaya 3 yıl yetecek petrolün miktarını sanırım tahmin edemiyorsun o petrolü bünyesine geçirip kullanabilen ülke ortalığın amına kor greenpeace te ortalıkta dolaşşsın anca taksim meydanında kafası iyi adamları üye yaparlar zaten onlarda ayılınca vazgeçiyor.
miktarın büyüklüğünü farkedebiliyorum ancak binlerce hayvanın ölmesine hatta soylarının tükenme noktasına gelmesine, dünyadaki doğal dengenin iyice bozulmasına değer mi? Verdiğim sayfada aşağıya doğru gidersen anlatıyor hocam. Buzulların erimesi dünyadaki tarımı dahi ciddi anlamda etkileyecek bir olay. Petrol için buna evet mi diyelim?
Ephesus tarafından 04/Şub/13 15:55 tarihinde düzenlenmiştir