KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013
-
GUS bunu yazdı
peki hocam birden fazla burs alma şansımız var mı? bide burs ücretleri degişiyor mu yoksa sabit mi? şöyle anlatiyim
ben 2 senelik direk geçişten marmara bilgisayar programcılıgı uzaktan eğitim kazandım bunun için burs alabiliyor muyum yoksa 2 senelik oldugu için sadece kredi mi alabiliyorum ve buna başvurdum diyelim aynı zamanda yurt dışı içinde başvurdum 2 si birden çıkıp 2 sindende para alabiliyor muyum yoksa sadece 1 tanesinden mi para alabiliyorum
burs çıkabilir hocam niye çıkmasın.
ayrıca 2 tane alabilir miyim ? dediğin sanırım kyk için geçerli. eğer kyk için soruyorsan alamazsın.
sanırım 2007'ye kadar filan sanırım oluyordu sanırım hem burs hem kredi ama kaldırdılr onu.
onun dışında kyk'dan burs alırken başka kurumdan alabilirsin. ama bu kurumun bu konudaki tutumuna bağlı tabi ki.
@rapid
evet oluyor hocam.
-
ben formu doldururken 2013 ösym falan olarak seçtim, formu gönderdim yazdırılabilir kısımda ara sınıf olarak çıktı bende :| o ne olucak şimdi güncelleyemiyorum site kaput olmuş ???
-
1 - hocalar hazırlık okuduğumuz için burs vermiyorlar mı ? Şimdi hazırlık okuyup okumayacağımda belli değil sonuçta saha İYS ye girmedim. BU durumda burs için başvurmalı mıyım ?
2 - Aynı anda hem yurt için hem kredi için başvura biliyor muyuz ?
-
ndmylmz bunu yazdı
1 - hocalar hazırlık okuduğumuz için burs vermiyorlar mı ? Şimdi hazırlık okuyup okumayacağımda belli değil sonuçta saha İYS ye girmedim. BU durumda burs için başvurmalı mıyım ?
1- başvurabilirsin.
2- oluyor hocam.
@ottomanslap
bekle gelene kadar hocu. gece müsait olur site.
Kreyzi tarafından 29/Tem/13 15:47 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam 1-2 sorum daha olcak şimdi ben başvururken yurtdışı bursuna başvurucam siteye giremiyorum göremiyorum o yüzden şimdi bana seçim işlemini nasıl yaptırıcak hem burs hem krediyi seçtiricek sistem ama çıkarsa burs çıkmaz ise kredimi çıkıcak?
bide ben bu marmara uzaktan pc programcılıgı kazandım yıllık 700 lira harcı var bu okulun şimdi okula kayıt yaptırıp hem yurtdışı burs/kredi hemde yurtiçi burs/kredi alabiliyor muyum? 2 üniversitede okuyo gözükücem ya ondan soruyorum
GUS tarafından 29/Tem/13 15:39 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler bu "seçtiğiniz bölümde hazırlık okudunuz mu" alanına zorunlu diyor, ne işaretlicez orayı? bu sene okucaz hazırlığı.
-
GUS bunu yazdı
hocam 1-2 sorum daha olcak şimdi ben başvururken yurtdışı bursuna başvurucam siteye giremiyorum göremiyorum o yüzden şimdi bana seçim işlemini nasıl yaptırıcak hem burs hem krediyi seçtiricek sistem ama çıkarsa burs çıkmaz ise kredimi çıkıcak?
bide ben bu marmara uzaktan pc programcılıgı kazandım yıllık 700 lira harcı var bu okulun şimdi okula kayıt yaptırıp hem yurtdışı burs/kredi hemde yurtiçi burs/kredi alabiliyor muyum? 2 üniversitede okuyo gözükücem ya ondan soruyorum
evet hocam başvuru yapınca çıkarsa burs burs çıkmazsa kredi çıkar. kredi çıkma olasılığı yüzde 99'dur. ama işte sigorta girişi veya bedevi olma gibi istisnai durumlar var :F
diğer soruna gelecek olursak pek bilmiyorum hocam. ama mantıken vermemesi lazım.
sen şimdi hem yurtdışında okuyorsun ? hemde tr'de bi üni'ye mi yerleştin durum buysa bi ara kyk'yı direk bilgi al.
-
Kreyzi bunu yazdı
evet hocam başvuru yapınca çıkarsa burs burs çıkmazsa kredi çıkar. kredi çıkma olasılığı yüzde 99'dur. ama işte sigorta girişi veya bedevi olma gibi istisnai durumlar var :F
diğer soruna gelecek olursak pek bilmiyorum hocam. ama mantıken vermemesi lazım.
sen şimdi hem yurtdışında okuyorsun ? hemde tr'de bi üni'ye mi yerleştin durum buysa bi ara kyk'yı direk bilgi al.
sigorta girişim var lise stajından dolayı sigorta sorun mu çıkartıyo?
diger konu hakkındada kyk yi ariyim hocam o zaman teşekkürler bilgiler için :)
edit : bide son başvuru tarihi ne zaman bilen var mı geç başvursak şans azalma gibi bi durum olmuyo sanırım rastgele oluyo galiba?
GUS tarafından 29/Tem/13 15:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdındmylmz bunu yazdı
1- başvurabilirsin.
2- yukarıda açıkladım hocam olmuyor.
@ottomanslap
bekle gelene kadar hocu. gece müsait olur site.
Hocam Kredi ve yurt kafamı karıştırdı. Kredi geri ödemeli olmasına rağmen yurtla birlikte verilmiyor yani şimdi. Öyle mi :(
-
GUS bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
sigorta girişim var lise stajından dolayı sigorta sorun mu çıkartıyo?
diger konu hakkındada kyk yi ariyim hocam o zaman teşekkürler bilgiler için :)
edit : bide son başvuru tarihi ne zaman bilen var mı geç başvursak şans azalma gibi bi durum olmuyo sanırım rastgele oluyo galiba?
sigorta aktif çalışıyorsa diyorum hocam :) önceden yapılan girişler birşey olmaz. benimde 2008 girişim vardı zaten.
kısaca sigortalı işte çalışana burs çıkmıyor hocam :F