folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013

KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

1 - hocalar hazırlık okuduğumuz için burs vermiyorlar mı ? Şimdi hazırlık okuyup okumayacağımda belli değil sonuçta saha İYS ye girmedim. BU durumda burs için başvurmalı mıyım ?

2 - Aynı anda hem yurt için hem kredi için başvura biliyor muyuz ?

1- başvurabilirsin. 

2- yukarıda açıkladım hocam olmuyor.

@ottomanslap

bekle gelene kadar hocu. gece müsait olur site.

Hocam Kredi ve yurt kafamı karıştırdı. Kredi geri ödemeli olmasına rağmen yurtla birlikte verilmiyor yani şimdi. Öyle mi :(

pardon hocam ya. kredi ve burs diye okudum direk :F

yurt ve kredi oluyor tabi ki. başvurunu yapabilirsin.

gözlemlerime göre yurtta kalan öğrencilere burs çıkma ihtimali biraz daha yüksek. 

bu konuda belirli bi kaynağım yok yani sadece gözlemlerim böyle.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

son başvuru tarihi ne zaman bilen var mı geç başvursak şans azalma gibi bi durum olmuyo sanırım rastgele oluyo galiba?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

1 - hocalar hazırlık okuduğumuz için burs vermiyorlar mı ? Şimdi hazırlık okuyup okumayacağımda belli değil sonuçta saha İYS ye girmedim. BU durumda burs için başvurmalı mıyım ?

2 - Aynı anda hem yurt için hem kredi için başvura biliyor muyuz ?

1- başvurabilirsin. 

2- yukarıda açıkladım hocam olmuyor.

@ottomanslap

bekle gelene kadar hocu. gece müsait olur site.

Hocam Kredi ve yurt kafamı karıştırdı. Kredi geri ödemeli olmasına rağmen yurtla birlikte verilmiyor yani şimdi. Öyle mi :(

pardon hocam ya. kredi ve burs diye okudum direk :F

yurt ve kredi oluyor tabi ki. başvurunu yapabilirsin.

gözlemlerime göre yurtta kalan öğrencilere burs çıkma ihtimali biraz daha yüksek. 

bu konuda belirli bi kaynağım yok yani sadece gözlemlerim böyle.

Hocam çok sağolasın :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

aradım şimdi onlarda bilmiyor başka böyle bi durum yaşamış olan var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

evet hocam başvuru yapınca çıkarsa burs burs çıkmazsa kredi çıkar. kredi çıkma olasılığı yüzde 99'dur. ama işte sigorta girişi veya bedevi olma gibi istisnai durumlar var :F

diğer soruna gelecek olursak pek bilmiyorum hocam. ama mantıken vermemesi lazım.

sen şimdi hem yurtdışında okuyorsun ? hemde tr'de bi üni'ye mi yerleştin durum buysa bi ara kyk'yı direk bilgi al.

sigorta girişim var lise stajından dolayı sigorta sorun mu çıkartıyo?

diger konu hakkındada kyk yi ariyim hocam o zaman teşekkürler bilgiler için :)

edit : bide son başvuru tarihi ne zaman bilen var mı geç başvursak şans azalma gibi bi durum olmuyo sanırım rastgele oluyo galiba?

rastgele hocam sordum son gün ilk gün farkı yokmuş

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

yav nie açılmıyor bu site

başvurular ne zaman bitiyor ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

DİKKAT! YURT BAŞVURULARI BAŞLADI...
    1-) Bu yıl üniversiteye yerleşen öğrenciler 29 Temmuz 2013-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden müracaat edeceklerdir.
    2-) ÖZEL YETENEK SINAVI ile yükseköğretim programlarına girecek öğrenciler ise yurt başvurularını 09 Eylül-22 Eylül 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' adresinden yapacaklardır.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    OttomanSlap bunu yazdı

ben formu doldururken 2013 ösym falan olarak seçtim, formu gönderdim yazdırılabilir kısımda ara sınıf olarak çıktı bende :| o ne olucak şimdi güncelleyemiyorum site kaput olmuş ???

güncelleniyor hocam merak etme

ride or die..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

DİKKAT! YURT BAŞVURULARI BAŞLADI...
    1-) Bu yıl üniversiteye yerleşen öğrenciler 29 Temmuz 2013-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden müracaat edeceklerdir.
    2-) ÖZEL YETENEK SINAVI ile yükseköğretim programlarına girecek öğrenciler ise yurt başvurularını 09 Eylül-22 Eylül 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' adresinden yapacaklardır.

hocam dalga mı geçiyor bu adamlar son başvurulariçin herkes başka bir şey söylüyor. Az önce twit üzerinden de 29 eylül diyorlardı

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

site açılsada başvursak inşallah çıkar lan :S

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 7264 Toplam Mesaj: 74