KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013
-
ndmylmz bunu yazdıKreyzi bunu yazdındmylmz bunu yazdı
1 - hocalar hazırlık okuduğumuz için burs vermiyorlar mı ? Şimdi hazırlık okuyup okumayacağımda belli değil sonuçta saha İYS ye girmedim. BU durumda burs için başvurmalı mıyım ?
2 - Aynı anda hem yurt için hem kredi için başvura biliyor muyuz ?
1- başvurabilirsin.
2- yukarıda açıkladım hocam olmuyor.
@ottomanslap
bekle gelene kadar hocu. gece müsait olur site.
Hocam Kredi ve yurt kafamı karıştırdı. Kredi geri ödemeli olmasına rağmen yurtla birlikte verilmiyor yani şimdi. Öyle mi :(
pardon hocam ya. kredi ve burs diye okudum direk :F
yurt ve kredi oluyor tabi ki. başvurunu yapabilirsin.
gözlemlerime göre yurtta kalan öğrencilere burs çıkma ihtimali biraz daha yüksek.
bu konuda belirli bi kaynağım yok yani sadece gözlemlerim böyle.
-
son başvuru tarihi ne zaman bilen var mı geç başvursak şans azalma gibi bi durum olmuyo sanırım rastgele oluyo galiba?
-
Kreyzi bunu yazdındmylmz bunu yazdıKreyzi bunu yazdındmylmz bunu yazdı
1 - hocalar hazırlık okuduğumuz için burs vermiyorlar mı ? Şimdi hazırlık okuyup okumayacağımda belli değil sonuçta saha İYS ye girmedim. BU durumda burs için başvurmalı mıyım ?
2 - Aynı anda hem yurt için hem kredi için başvura biliyor muyuz ?
1- başvurabilirsin.
2- yukarıda açıkladım hocam olmuyor.
@ottomanslap
bekle gelene kadar hocu. gece müsait olur site.
Hocam Kredi ve yurt kafamı karıştırdı. Kredi geri ödemeli olmasına rağmen yurtla birlikte verilmiyor yani şimdi. Öyle mi :(
pardon hocam ya. kredi ve burs diye okudum direk :F
yurt ve kredi oluyor tabi ki. başvurunu yapabilirsin.
gözlemlerime göre yurtta kalan öğrencilere burs çıkma ihtimali biraz daha yüksek.
bu konuda belirli bi kaynağım yok yani sadece gözlemlerim böyle.
Hocam çok sağolasın :)
-
aradım şimdi onlarda bilmiyor başka böyle bi durum yaşamış olan var mı?
-
GUS bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
evet hocam başvuru yapınca çıkarsa burs burs çıkmazsa kredi çıkar. kredi çıkma olasılığı yüzde 99'dur. ama işte sigorta girişi veya bedevi olma gibi istisnai durumlar var :F
diğer soruna gelecek olursak pek bilmiyorum hocam. ama mantıken vermemesi lazım.
sen şimdi hem yurtdışında okuyorsun ? hemde tr'de bi üni'ye mi yerleştin durum buysa bi ara kyk'yı direk bilgi al.
sigorta girişim var lise stajından dolayı sigorta sorun mu çıkartıyo?
diger konu hakkındada kyk yi ariyim hocam o zaman teşekkürler bilgiler için :)
edit : bide son başvuru tarihi ne zaman bilen var mı geç başvursak şans azalma gibi bi durum olmuyo sanırım rastgele oluyo galiba?
rastgele hocam sordum son gün ilk gün farkı yokmuş
-
yav nie açılmıyor bu site
başvurular ne zaman bitiyor ?
-
DİKKAT! YURT BAŞVURULARI BAŞLADI...
1-) Bu yıl üniversiteye yerleşen öğrenciler 29 Temmuz 2013-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden müracaat edeceklerdir.
2-) ÖZEL YETENEK SINAVI ile yükseköğretim programlarına girecek öğrenciler ise yurt başvurularını 09 Eylül-22 Eylül 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' adresinden yapacaklardır. -
OttomanSlap bunu yazdı
ben formu doldururken 2013 ösym falan olarak seçtim, formu gönderdim yazdırılabilir kısımda ara sınıf olarak çıktı bende :| o ne olucak şimdi güncelleyemiyorum site kaput olmuş ???
güncelleniyor hocam merak etme
-
kuytul bunu yazdı
DİKKAT! YURT BAŞVURULARI BAŞLADI...
1-) Bu yıl üniversiteye yerleşen öğrenciler 29 Temmuz 2013-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden müracaat edeceklerdir.
2-) ÖZEL YETENEK SINAVI ile yükseköğretim programlarına girecek öğrenciler ise yurt başvurularını 09 Eylül-22 Eylül 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' adresinden yapacaklardır.hocam dalga mı geçiyor bu adamlar son başvurulariçin herkes başka bir şey söylüyor. Az önce twit üzerinden de 29 eylül diyorlardı
-
site açılsada başvursak inşallah çıkar lan :S