Kyk Bursu Ve Sigortali İs
-
Arkadaslar kyk bursu aliyorum. sigortali bir iste 10 gun kdr calistim bursum keslirmi? sitede asgari ucret duzeyinde surekli bir iste calismak yaziyor. daha once basina boyle bir olay gelen varmi burs kesilmesi.
-
Önceden çalıştıysan sıkıntı yok.
Şu an çalışıyorsan, sigortalıysan -en az asgari ücret üzerinden- sakat
-
İse gireli 10 gun bile olmadi ciksam ne olur ? yinede kesme ihtimalleri vrmi?
-
Ahmet hocam ;)
Malesef incelediklerinde kesilir. Çok ufak bir ihtimal kesilmez. Ben de böyle bir konu açmıştım bakabilirsin.
Çalıştığın yer sana sigorta ödüyorsa burs gider.
Sigortada 2 türlü eğer kaza sigortasıysa sadece o zaman bişey olmaz.
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------Ahmet hocam ;)
Malesef incelediklerinde kesilir. Çok ufak bir ihtimal kesilmez. Ben de böyle bir konu açmıştım bakabilirsin.
Çalıştığın yer sana sigorta ödüyorsa burs gider.
Sigortada 2 türlü eğer kaza sigortasıysa sadece o zaman bişey olmaz.
-----------------------------Aynen sigortan yoksa dert etme kendine bişeycik olmaz ama sigortan ve primin yatıyorsa işi bırakman lazım. Yada işverenle konuş sana sigorta yapmasın
-
hocam şimdi ben işe gireli 7 gün oldu çıkarsam kesicekler galiba bursumu.
ama sürekli iş degil ki yaw. -
kredide sorun oluyor mu?
-
Hanımlar beyler Burs-Kredi fark etmiyor. Asgari ücret üzerinden maaşlı işte çalışıyor görünüyorsan kesilir. Nokta.
-
kesilir. hemen dilekçe ver yırtma şansın var kısa sürelilerde. 5 günde bile kesiyorlar. ama 5,6 günde dilekçeyle yeniden almaya başlıyabiliyordun. ara sor şansını dene
-
Dilekcede ne yzmamiz gerek? 7 gunluk sigortam olcak. Belki yirtarim. Bide beklimi kesilip kesilmicekmi diye ? isten yarin cikicamda. Dilekce ankaraya mi yaziyoz ne yazicaz bide ? kesilecekmi diye bekleyelim mi?
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Hanımlar beyler Burs-Kredi fark etmiyor. Asgari ücret üzerinden maaşlı işte çalışıyor görünüyorsan kesilir. Nokta.
-----------------------------kredi kesilmiyor