Laptop Aldım (Casper Nirvana)
-
kampanyalıydı eskişehirde de eldem var tanıdıktı aldım casper nirvanayı güzelce :)
2.13 ghz işlemci var (benim masaüstü eskiydi 3.2 idi anlamadım mevzuyu)
4 gb ddr2 ram
320 gb harddisk
1 gb nvdia 9600 ekran kartı
vallahi içim acıdı bunda oyun oynamazsam olmaz win-lin kullanıcam :D
-------------
casper olan 4. bilgisayar kolleksiyon yapıcamda (H)
allways casper
-
hoca hayırlı olsun
-
işlemcinin 2.13 olması normaldir normal işlemciyle aynı dallarda değiller çünkü :)
hayırlı olsun hacı iyi günlerde kullan umarım ramler 800 mhz'dir bi de win 7 kurmayacaksan
xp 64 bit olsun ki 4 gb rami görsün :)
-
hocam bende bu makineyi aldım madem konu açıldı söyliym : D tavsiyesi filan olaan olursa söylrsin bana da.
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=86026&ad=ASUS-X61SF253DV-P8700-4GB-500GB-16-VHP-Tasinabilir-Bilgisayar -
casper bozulur diyorlar ama bi sikte olmuyor kullanmasını bilene..
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------işlemcinin 2.13 olması normaldir normal işlemciyle aynı dallarda değiller çünkü :)
hayırlı olsun hacı iyi günlerde kullan umarım ramler 800 mhz'dir bi de win 7 kurmayacaksan
xp 64 bit olsun ki 4 gb rami görsün :)
-----------------------------hocam 32 bit, evt ramler 4 gb 800mhz diyor güzel mi yani ?
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
casper bozulur diyorlar ama bi sikte olmuyor kullanmasını bilene..-----------------------------
hoca 4. casper diyorum daha önce packerdbell, crea mı neydi ibm ve hp denedim.Cralar dükkandaki pclerdi, hp annemin iş yerinden verilen, ibm ve casperlar kendi bilgisayarım.
En iyi performans veren, sağlam, dayanıklı bilgisayarlar casperdı.Bunlar sükreli kullandıklarım..Arkadaşların pclerinde falan 1-2 takıldıklarım var açıkçası diyorumki
Casper...
linuxta bazen problemler olabiliyor o benim canımı sıkıyor.onun dışında problem yok.Yakında ubuntu kurmayı düşünüyorum
-
senin laptop ezer geçer onu :D fiyatını bilemem ama kaç para war aralarında :)
edit: ezilen zumsuk burda :P ramler iyidir 800 lük :) 32 bit win 7 de kursan 3 gb olarak kullanacaksınız ikiniz de :)
resmi sitesinde her ne kadar 4 gb destekler desede denedik desteklemiyo :)
hayırlı uğurlu kullanın walla :) 64 bitlik win 7 ler ellerinizden öper :)
-
Fiyatı nedir ve tam olarak Eskişehir'de nereden aldın..
-
HolySeclorum bunu yazdı:
ett söylermisin _? -
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------eldem den aldım kampanyalı.Emre diye bi çalışan var orda 900 dolarmıydı neydi..Kampanyalı :)
----------------
addict windowsla işim olmayacak hoca
http://www.linuxnet.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=44
-
kaça aldın? ok 900 yazmışın gördüm toplama alsan daha sağlam pc toplardın kendine geçmiş olsun :d
ha şunu yazmamışım laptop yerine masaüstünü her zaman tercih edin daha uzun ömürlü oluyor o yüzden öyle yazdım :d