Laptop Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

samsung un aynı kasasının bir eski versiyonu bende var kesinlikle samsung al

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bende bıdahakı aya alıcaktım tam konu acacaktımkı bunu gordum.

Monster en uygun secenek gıbı duruyor gerek ekran kartı gerek hddlerın 7200 olması ramler 1600mhz vs vs .

Yalnız şöyle bir sorun varki monster notebooklar 5 6 ayı bulan temın surecı ıle karsı karsıya sanırım. Bazen bu sure 1 ayda olabılıyor.

10 gun sure verıp 5 ayda getırdıklerıde olmus. Donanımhaberde monster forumuna bı bakarsanız bı ton konu mevcut.

ama bı monster alınsa tadından yenmez :)

Para olacak basacaksın alienware alacaksın

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Konuyu yukarı alalım. Sonunda alma kararı aldım kredi kartını da ayarladım. 1.500 civarı olsa güzel olur ama 2.000 geçmeyecek şekilde tavsiyeler iyi olur.

Birde kesinlik alma dediğiniz marka nedir? Isınma sorunu vs. den dolayı. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

dün alıcaktım ama monster haftasonu kapalıymış artık bu hafta alıcam facebook sayfasına bak orda kampanya yapıyolar erken teslimat kampanyaları sitelerinde göremiyosun kampanyaları

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

dün alıcaktım ama monster haftasonu kapalıymış artık bu hafta alıcam facebook sayfasına bak orda kampanya yapıyolar erken teslimat kampanyaları sitelerinde göremiyosun kampanyaları

Yahu teslimat tarihleri neden hemen değil bunların? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

Yahu teslimat tarihleri neden hemen değil bunların? 

siparişe göre yapıyolar bide 6 ay sonra veriyolar genelde kampanya yokken olaylar şu sanırım şimdiki verdikleri makine aşagı yukarı 6 ay sonra aldıgımızda yine aynı fiyatta olucak aslında bende tam çözemedim sanırım ama kafamda oluşan fikir böyle :)

ben ürünü aldıgımda kaça ne şekilde hangi kampanya ile aldıgımı haber vericem burdan :)

GUS tarafından 05/May/13 16:00 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    msi almada ne alirsan derim

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    msi almada ne alirsan derim

şuan oyun pc leri msi,monster gibi markalar görülüyor kötü bi tecrüben mi oldu? Sorunların ne oldu açıkca yazarsan alırken en azından sorgulayabiliriz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/msi-ge60-0nd-454tr-ge60-notebook-core-i5-25ghz-8gb-750gb-156-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64376#allImages

bende bunu almayi dusunuyorum bu fiyata daha iyi diyebilceginiz oyun performansıbundan yuksek olur diyebilceginiz pc varmi

Freedoom is not free.
Toplam Hit: 4490 Toplam Mesaj: 41