Laptop Önerisi
-
samsung un aynı kasasının bir eski versiyonu bende var kesinlikle samsung al
-
Bende bıdahakı aya alıcaktım tam konu acacaktımkı bunu gordum.
Monster en uygun secenek gıbı duruyor gerek ekran kartı gerek hddlerın 7200 olması ramler 1600mhz vs vs .
Yalnız şöyle bir sorun varki monster notebooklar 5 6 ayı bulan temın surecı ıle karsı karsıya sanırım. Bazen bu sure 1 ayda olabılıyor.
10 gun sure verıp 5 ayda getırdıklerıde olmus. Donanımhaberde monster forumuna bı bakarsanız bı ton konu mevcut.
ama bı monster alınsa tadından yenmez :)
Para olacak basacaksın alienware alacaksın
-
Konuyu yukarı alalım. Sonunda alma kararı aldım kredi kartını da ayarladım. 1.500 civarı olsa güzel olur ama 2.000 geçmeyecek şekilde tavsiyeler iyi olur.
Birde kesinlik alma dediğiniz marka nedir? Isınma sorunu vs. den dolayı.
-
Bu ürün mesela hoşuma kaçtı?
-
dün alıcaktım ama monster haftasonu kapalıymış artık bu hafta alıcam facebook sayfasına bak orda kampanya yapıyolar erken teslimat kampanyaları sitelerinde göremiyosun kampanyaları
-
GUS bunu yazdı
dün alıcaktım ama monster haftasonu kapalıymış artık bu hafta alıcam facebook sayfasına bak orda kampanya yapıyolar erken teslimat kampanyaları sitelerinde göremiyosun kampanyaları
Yahu teslimat tarihleri neden hemen değil bunların?
-
kadirozdemir bunu yazdıGUS bunu yazdı
Yahu teslimat tarihleri neden hemen değil bunların?
siparişe göre yapıyolar bide 6 ay sonra veriyolar genelde kampanya yokken olaylar şu sanırım şimdiki verdikleri makine aşagı yukarı 6 ay sonra aldıgımızda yine aynı fiyatta olucak aslında bende tam çözemedim sanırım ama kafamda oluşan fikir böyle :)
ben ürünü aldıgımda kaça ne şekilde hangi kampanya ile aldıgımı haber vericem burdan :)
GUS tarafından 05/May/13 16:00 tarihinde düzenlenmiştir -
msi almada ne alirsan derim
-
Mx0TBT bunu yazdımsi almada ne alirsan derim
şuan oyun pc leri msi,monster gibi markalar görülüyor kötü bi tecrüben mi oldu? Sorunların ne oldu açıkca yazarsan alırken en azından sorgulayabiliriz
-
bende bunu almayi dusunuyorum bu fiyata daha iyi diyebilceginiz oyun performansıbundan yuksek olur diyebilceginiz pc varmi