Laptop Önerisi
-
OFree bunu yazdı
bende bunu almayi dusunuyorum bu fiyata daha iyi diyebilceginiz oyun performansıbundan yuksek olur diyebilceginiz pc varmi
Yüksek değil mi fiyatı yahu hocam.
Ben şunu alayım dedim Dell çok ısınma yapar denildi.
-
Bir şu an şu indirimde:
http://www.gold.com.tr/casper-nirvana-cn-gli3632a-notebook_u
Casper'ın dizüstülleri nasıldır ki? Ayrıca bu dizüstü özellikleri iyi mi?
-
kadirozdemir bunu yazdı
Bir şu an şu indirimde:
Casper masper salla gitsin hocam .
Lenovo - Sony - Msi - Monster - Alienware filan almaya çalış.
Yinede modelden modele fark edebiliyor. O yüzden önce bir model seçip ona göre araştırma yapıp almak lazım.
Kullanıcı yorumlarını filan hatmetmek lazım.
Ayrıca ge60 banada pahalı geldi.
Lenovo z580 var bir bak istersen fiyat performans ürünü kulananlarda memnun sanırım.
Y500 var yine lenovo.
Monster teslim tarihi 10 gün filan olsa hiç düşünmeden monster alırım ama 5 6 ayda 10 15 gün teslim süresi verilip gelmeyen ürünler var.
Ayrıca hergün 6.5 tl olayınında bir sınırı vardır.
-
Easx bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Bir şu an şu indirimde:
Casper masper salla gitsin hocam .
Lenovo - Sony - Msi - Monster - Alienware filan almaya çalış.
Yinede modelden modele fark edebiliyor. O yüzden önce bir model seçip ona göre araştırma yapıp almak lazım.
Kullanıcı yorumlarını filan hatmetmek lazım.
Ayrıca ge60 banada pahalı geldi.
Lenovo z580 var bir bak istersen fiyat performans ürünü kulananlarda memnun sanırım.
Y500 var yine lenovo.
Monster teslim tarihi 10 gün filan olsa hiç düşünmeden monster alırım ama 5 6 ayda 10 15 gün teslim süresi verilip gelmeyen ürünler var.
Ayrıca hergün 6.5 tl olayınında bir sınırı vardır.
Monster teslimatının uzun olması gerçekten kötü. Dedim belki şansıma hemen teslim ederiz derler diye aradım haftasonu çalışmıyorlarmış yarın arayacağım. Yorum için de sağol dediklerini tek tek araştırıp tekrar yazacağım buraya hocam. 1.500 TL civarı sağlam bir şey arıyorum. Dediklerini inceleyeceğim hocam.
Birde Lenova iyi bir markamı? Hani gerek kalitesi gerek garanti konusunda vs bilgi var ise onunda güzel modelleri vardı sanırım.
Lenovo z580 bu model mesela iyiymiş ucumuşda. i5 ama güzelmiş gerçekten. Ben almışken i7 alim diyordum diğer modellerinede bakim.
-
Lenova markası hakkında yorum yapmak isteyen varsa iyi olur. Müridin söylediği model serilerinde baya hoş şeyler var uygun fiyata ancak marka kalitesi nedir?
-
-
kadirozdemir bunu yazdı
Lenova markası hakkında yorum yapmak isteyen varsa iyi olur. Müridin söylediği model serilerinde baya hoş şeyler var uygun fiyata ancak marka kalitesi nedir?
Hocam Lenovo=IBM sen hesapla :)
Ayrıca z580in i7 modelide var . Çeşitli konfigrasyonları var sabit özellik bir pc değil yani.
Ram opsiyonu hdd opsiyonu vs değiştirilebiliyor .
Bu sene üniye gidiceğimden bende bir iki ay içinde birşey almayı düşünüyorum.
Benim aradığım birkaç farklı opsiyon var . Çift HDD slotu, Işıklı klavye gibi antin kuntin şeyler. Büyük ihtimal monstera kalıcaz bu gidişle :)
Monsterla konuştuktan sonra burayada bir yazarsan iyi olur
Easx tarafından 05/May/13 19:51 tarihinde düzenlenmiştir -
HeadBanger bunu yazdı
Daha ucuza çok güzel bilgisayarlar var burda ancak teslimat süresi diye birşey var bunda. Erken almak istersen de ek fiyat istiyorlar. Ek fiyatda 500 TL filan. Gerçi erkeni bile 2 ay sonra.
-
kadirozdemir bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
Daha ucuza çok güzel bilgisayarlar var burda ancak teslimat süresi diye birşey var bunda. Erken almak istersen de ek fiyat istiyorlar. Ek fiyatda 500 TL filan. Gerçi erkeni bile 2 ay sonra.
Aslında şöyle kampanyası olan modelleri toplu getirseler kapış kapış satarlar. Herkes teslimattan şikayetçi.
Koskoca monstera ben mi öğretiyim amk
-
Easx bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
Aslında şöyle kampanyası olan modelleri toplu getirseler kapış kapış satarlar. Herkes teslimattan şikayetçi.
Koskoca monstera ben mi öğretiyim amk
Aynen. bu özellikere bu fiyatı görünce ne alacağıma karar veremiyorum :)
kadirozdemir tarafından 05/May/13 21:00 tarihinde düzenlenmiştir