Laptop Un Touch Pad İ Çalışmıyor
-
arkadaşlar bilaptop vardı bozuk çinden anakart getirtip değiştirdik ama neyaptıysak laptopun kendi mausu çalışmıyor usbden başka mouse balamak zorunda kalıyoruz oda çok rahatsız edici oluyor yokmu bunun çaresi
-
armutla felan dene çalışıyormuş öyle :D
-
Tengri bunu yazdı
şakamı şimdi bu
-
Tengri bunu yazdı
aynisini demeye geldim :)
hocam driverlarin hepsi yuklumu.
bende touchpad de asagi yukari varya, o vistada calisirken win7 de calismamisti. yuklu olmayan bi driver vardi sanirim oydu.
-
hacım hoş güzel çalışmıyorda nasıl çalışmıyor ?
aygıt yöneticisindemi görünmüyor ? görünüyor çalışmıyor mu ?
çalışıp tepkimi vermiyor ? sadece dokunmatik kısmımı çalışıyo gibi sorular gelebilir ?
-
konu başlığını görünce geçen gün touch pad'a ne buldularsa sürenlerden biri touch pad'ın damına koydu sanarak büyük bi heyecanla içeir dalmıştım ama durum öyle değilmiş :)
-
Tengri bunu yazdı
aynısını yazmaya gelmiştim :D
-
aygıt yöneticisinde bilinmiyen aygıtyok mopuse görünmüyor devredışı felan değil sürücü yüklenmiyor neyapsak tın yani bu yeni anakarttın mousu bu ulan driver sorunu olsa buraya konu açarmıyım çalışmıyor diyorsak çalışmıyordur daha onu bile çakamıonuz
-
edit : neyse tartışma olmasın
Lotus tarafından 29/Eki/12 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
lalada bunu yazdıTengri bunu yazdı
aynısını yazmaya gelmiştim :D
aynen
-
dead_march bunu yazdı
aygıt yöneticisinde bilinmiyen aygıtyok mopuse görünmüyor devredışı felan değil sürücü yüklenmiyor neyapsak tın yani bu yeni anakarttın mousu bu ulan driver sorunu olsa buraya konu açarmıyım çalışmıyor diyorsak çalışmıyordur daha onu bile çakamıonuz
armut?