Laptoptaki Anlık Takılmalar
-
hp pavilion g6 1050-st laptopun modeli.
@daft windows crackli, loader kullanıyorum ama ilk aldığım da bile onu kullanıyodum. bi problem çıkarmıyodu. avira free kullanıyodum ama nasıl bir antivirüs olduğunu bilemiyorum. işe yarıyormu yaramıyormu öylesine duruyodu makinada
@amd-x makinayı stress testine sokalım bakalım, ben fareye dokunmam ama ne yapıyor bu diye dokanan aile fertleri olabilir. o yüzden fare konusunda ciddi miyiz ?
-
bndede oluyordu öyle sıkıntılar dell 5110 kullanıyorum. şarj aletini değiştirdiydim sıkıntı çıkartıyodu, sonra bluetooth u iptal ettim fln dahada bi sorunu olmadı
-
hp ise normaldir hacı abi söylediğin sorunların ısınma kaynaklı olabiliteside yüksek
-
Lotus bunu yazdı
hp ise normaldir hacı abi söylediğin sorunların ısınma kaynaklı olabiliteside yüksek
hoca zaten sol elimde su kalmadı kurudu gitti, nasıl ısınıyosa makine anlamadım gitti. müzik zevkimin içine sıçtı koduğumun makinası.
şu hd tune pro nun fullünü güvenilir bi şekilde nerden indirebilirim. antivirüs yok makinada, sakata gelmeyelim şimdi
-
Hocam bende de hp var.
Benim alette fena ısınıyor :p
Altına fan al bir nebze rahatlatıyor
-
Alt Kapağını aç, Yapabilirsen Fan a Ulaş, Vidalarını aç, İşlemci ile Arasında Termal Macun Var, O Kurumuş, Macunu Yenile Kapat, Isınma Sorunu Kalmaz...
-
hocam garantinin gitmesi korkusuna açamıyorum makinayı. yoksa komple bi temizlik yapıcaktım makinaya
-
oha, laptop az önce takılmıştı, mouse ile birlikte vurmamla birlikte şarkı çalmaya devam etti sayfalar yüklendi, şifalı geldi heralde
-
aç hocam ben dün bi makine vardı daha garantisi duruyo açtım altlarını temizledim şıkır şıkır çalıştı ben bir günlük laptopu açtım sonra garantiye yolladım bir sıkıntı çıkmadı :D
-
bensiz_aglama bunu yazdı
ram olmadı işlemci baka birşey gelmiyor aklıma sağlam çıkar ise onlar bütün parçaları tek tek temizle yağla fanları
Aynen büyük ihtimal ram dir özellikle mhz si düşük olan laptop ram lerine sahip laptop larda bu takılma çok oluyor.