Laptop'u Soğutmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

fan bilyalarını yağla wd-40 kullanabilirsin ama hem wd-40 hemde makina yağı kullan.

bunu deneyebilirim :D belki zorlanıyor olabilir

Sakin yapma wd40 yagladigin yerde toz ve kir toplar.daha kotu sonuclara yol acabilir.

Silah yağı kullan bişey olmaz .)

Dell n5110 bende de var ısınma kronik sorun ama 95 derece sıkıntılı demektir 

İşlemci radyatörlerinin içini iyi temizlemen lazım başka alternatif göremiyorum .)

Dipnot: Win 10 dan kurtul .)

Tayga tarafından 18/Eyl/15 09:42 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

bu makinadan bende de vardı, forumlarda çok duydum ısındığını meretin ama benimki canavar gibiydi. bence fanın tam olarak döndüğüne emin ol. ona göre fanı değiştir. yağlama, direk değiştir.  

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Nasıl güvenip termal macun vs sürüyorsunuz Notebooklarda ? Yani bir yanlışınızda o bakır boru delinir içindeki hava boşalır ve siki tutarsınız ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Nasıl güvenip termal macun vs sürüyorsunuz Notebooklarda ? Yani bir yanlışınızda o bakır boru delinir içindeki hava boşalır ve siki tutarsınız ? 

O bakır borularının içinde ne havası var anlamadım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Termal macun surmeyip napavaz hocam ? Biraz daha aciklayici yazar misin ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

adam mega zeka ulan bilmiyorsan niye yazıyorsun :S

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

hyr belki bildiği bişi vardır gelsin bakalım ne çıkacak :D

bu arada bu gün baktım 90 derece gördü max.90 normal mi bakacam 

Ekerci tarafından 18/Eyl/15 19:58 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

90 çok yuksek termallerini temizle tertemiz sür her yerden tam olarak yapıştığını göz at yeterlidir.

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

90 çok yuksek termallerini temizle tertemiz sür her yerden tam olarak yapıştığını göz at yeterlidir.

netten baktımda kronik problem demişler.zaten her temizlemede macunu full temizleyip cpu gpu ayna gibi yapıp yeni macunu sürüorum.nette okudumda power process management ten cpu kullanımını %80e düşürdüm bakalım ne olacak.yine ayarsız ısınırsa açıp tekrarlayacam macunu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

Hocam hadi ısınma kroniktir kabul edilebilir ama 90-95 ºC diyosun böyle ürün üretilip satılır mı hiç mi test yapmıyorlar. Başka bir sorun vardır boşuna işlemciyi kısma bence

Toplam Hit: 2491 Toplam Mesaj: 24
termal macun laptop ısınma laptop temizleme fan temizleme