Lazlar Ayaklandı ..
-
yaw bende lazım ama o haberlerdekileri takmayın adam tam lazca bile konuşamıyor :D ki lazca sanıldıgı gibi bir dil deil kısıtlı bir dil zaten herşeyin lazca anlamı yok siyasi oyunlar işte :)
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------Lazlar en sevdiğim topluluktur..
Öyle insanlarki 3 mevsim köylerine ulşaım zordur seslerini çıkarmazlar başlarının çağresine bakarlar...
doğuda 1 köy yolu kapansın ortalığın amk haberlere çıkıp duruolar...
kürtler çirkef.. saray versen daha fazlasını isterler...
ama lazlar öyle değil hayatlarını yaşıyolar başlarının çağresine bakıyolar neşeli ii niyetli insanlar :)
ülkeyi bölmekte hırsızlıkta kapkaçta gözleri yok :) bilindik bi teror örgütleride yok :) kendilerine ülke kurmak gibi niyetleride yok :)
TRT nin onlara kanal açmaması gidip kürtçe açması hata ama lazlar bunu yadırgamazdı kendilerini Türk olarak görür onlar biz lazız demezler :) Türküz derler :)
-----------------------------
edit:beyniniZİ kim yıkamışsa helal olsun:)
-
asıl senin beynini kim yıkamış? helal olsun.
-
edit
-
Bırakın ya lazların işi gücü yok,gelmişler trt binasına. ben rize/çamlıhemşinliyim iddaya varım karadenizlilerin %80'i bu kanal açtırma işine karşı çıkar...
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------
Bırakın ya lazların işi gücü yok,gelmişler trt binasına. ben rize/çamlıhemşinliyim iddaya varım karadenizlilerin %80'i bu kanal açtırma işine karşı çıkar...
-----------------------------uyduda zaten kanalları var rize tv cay tv karadeniz tv gibi bi cok kanalları var ...
-
haberi falan görmedim ama kesinlikle bölücülük amacı güdüldüğünü sanmıyorum karadeniz bölgesi dolayısıyla lazlar vatanına en bağlı insanlardandır bi arkdaşın da ifade ettiği gibi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek ülkede mevcut her dil için kanal mı açsın devlet ona muhalifet olabilir
-
lazlar ayaklandı başlığını si..
Bu ülkede lazlar ne yaparsa arkalarındayım helal olsun lazca şarkılar var kanalıda olsun Bu ülkede k.denizlilerin vatan severliğini kimse küçümseyemez helal olsun
-
az once 15 kişi falan horon cekiyolardı tünelde bende diyomn neyapıyo bunlar amk demek o muymuş konu
-
yakında toprakta ısterler