Lazlar Ayaklandı ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    konuyu açan arkadaşın da onayıyla başlığın aslına uygun şekilde değiştirilmesini rica ediyorum olumsuz, olduğundan farklı bir önyargı oluşturduğu düşüncesindeyim konuyu açan umursar umursamaz ayrı modlar sallar sallamaz o da ayrı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    -----------------------------
    konuyu açan arkadaşın da onayıyla başlığın aslına uygun şekilde değiştirilmesini rica ediyorum olumsuz, olduğundan farklı bir önyargı oluşturduğu düşüncesindeyim konuyu açan umursar umursamaz ayrı modlar sallar sallamaz o da ayrı
    -------------------------------

konuyu iyi okursan bisiler anlarsın umarım cıkan haberlerdeki Başlık bu aynısını buraya yazdım Benim laz lara karedenizlilere yada kürtlere yonelik herhan gibi bir aşşalama yada hor gorme gibi bir niyetle açmadım konuyu konunun açıldıgı yere dikkat edersen .. bolumundeki yazıyı okursan anlarsın ++ konuyu açarken kuralları okuyarak açtım .. tesekurler.

edit: Tabi mod Arkadaşlar varsa konunun Başlıgını Degiştirebilirmiyiz. .. Lazların TRT binasının onundeki Eylemi  .  gibi tesekurler.

www.tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    voodoo bunu yazdı:

MaTRiXe bunu yazdı:
    -------------------------------

konuyu iyi okursan bisiler anlarsın umarım cıkan haberlerdeki Başlık bu aynısını buraya yazdım Benim laz lara karedenizlilere yada kürtlere yonelik herhan gibi bir aşşalama yada hor gorme gibi bir niyetle açmadım konuyu konunun açıldıgı yere dikkat edersen .. bolumundeki yazıyı okursan anlarsın ++ konuyu açarken kuralları okuyarak açtım .. tesekurler.

edit: Tabi mod Arkadaşlar varsa konunun Başlıgını Degiştirebilirmiyiz. .. Lazların TRT binasının onundeki Eylemi  .  gibi tesekurler.

güzel kardeşim ayaklanmak baş kaldırma manasına takabül ettiği için değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum sen canını sıkma hepsini okudum anlamamı umman gereksiz kelimelerin anlamlarına bak biraz o zman böyle bişeyi konuşuyo olmazdık yoksa sana ya da bi başkasına karşı bi düşüncem yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Amerikada çinliler ayaklanıp hükümet kurdu desen inanırım ama lazlar ayaklandı desen inanmam.

He eylem değilde protesto yaparlar.Öle polisi taşlama mevzusu falan hayatta olmaz. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

Bunlar Lazlarıda Devlete karşı ayaklandırmak isteyenlerin işidir. bn laz deilim ama oturdugum yerde Laz olanlar var Laz ark. da var onların öle toprak talebi işte kanal acılsın diye miting yapıp, Polise,askere saldırmalını beklemem sadece isteklerini dile gietirmişlerdir.

vatana,milletine bağlı insanlardır. ama yeri geldiğinde Laz mısın oğlum deyiminide kullanırım ama o da sevdiğimizden :) 

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı:
    az once 15 kişi falan horon cekiyolardı tünelde bende diyomn neyapıyo bunlar amk demek o muymuş konu

Horon çekilmez vurulur kardeşim :) Herkes aynı hatayı yapıyor baştan kural hatası :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Beyler Lazlar ayaklansaydı şimdiye çoktan ayaklanırdı lazlar bazıları gibi maşa deil.Akıllı insanlar.Herkes rahatına baksın.Lazlar Türk'tür. TÜRK'üm demekten gocunmayan insanlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    düne kadar, bu olanlar yüzünden , kürtlerin karşısında olanlar şimdi aynısını mı yapıyor 8)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

hacktorx bunu yazdı:
    düne kadar, bu olanlar yüzünden , kürtlerin karşısında olanlar şimdi aynısını mı yapıyor 8)

Ortalığı karıştırmak için 2 tane soytarı kiralanmıştır.Gerçek lazlar bunu düşünmez bile kanımca.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

15 milyon kürt var memlekette kaç laz var ki?

5 milyon laz var mı acaba.

Ama o trt nin kanalı açması hataydı. Hataydı diyorum çünkü hükümet karşıtlarına adete malzeme türetti.

Toplam Hit: 10973 Toplam Mesaj: 69