Lg G2 Almak İstiyorum En Ucuz Nasıl Alırım
-
arkadaşlar merhaba g2 almak istiyorum en uygun nasıl alırım diyarbakırda alıyorum aklıma kaçak / kayıtsız almak imei attırmak geliyor ne kadar sağlıklı olur önerir misiniz elimde kalıcı pasaport kaydı olan ip 4 var hurda durumda onun imei yi kullanabilir miyim ?
bir de normal yollardan alacak olursam 950 tl ye falan kredi kartı olmadan taksit yaptıracak bir yöntem var mı ?
-
hacı kaçak diyerek dandik çakma kıytırık uğursuz dengesiz haysiyetsiz 250 mb ramli g2 satıyorlar tansiyon sinir şeker tarzı hastalıkların çıkmasına 1 e 1 yardımcı :D
-
LG G2 imei değiştirmeyi herkes yapamaz alet lazım.
-
ahh mustafa ahh. olum sen telefon almazsın.1 yıldan fazladır tanıyorum seni hergün telefon muhabbeti ,
git al g2 ikinci el felan satan çok yada yurtdışı cihazı al. dh de satan var adamın 500 küsür referansıda var yani :)
gel sen alma ip4 yaptır kullan bizide yorma :)
-
Atakan bunu yazdı
ahh mustafa ahh. olum sen telefon almazsın.1 yıldan fazladır tanıyorum seni hergün telefon muhabbeti ,
git al g2 ikinci el felan satan çok yada yurtdışı cihazı al. dh de satan var adamın 500 küsür referansıda var yani :)
çok ortaya konuşma olmuş yukarıdaki postu atanın adı da Mustafa, konuyu açanın adı da :D
-
TheKorsans bunu yazdıAtakan bunu yazdı
çok ortaya konuşma olmuş yukarıdaki postu atanın adı da Mustafa, konuyu açanın adı da :D
Weightless'e söylüyorum kardeşim :) Mustafa zaten telefon konuşunca baya bilgiyi insan :) Ama Weightless anamı ağlattı :) zopo alacağım dedi şipariş verdi sonra ip4 ekranı kırıldı telefon baktı almadı felan filan uzayıp gider liste :) o yüzden alsın artık bence :) -
Atakan bunu yazdıTheKorsans bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Weightless'e söylüyorum kardeşim :) Mustafa zaten telefon konuşunca baya bilgiyi insan :) Ama Weightless anamı ağlattı :) zopo alacağım dedi şipariş verdi sonra ip4 ekranı kırıldı telefon baktı almadı felan filan uzayıp gider liste :) o yüzden alsın artık bence :) azda ben karıştırıyım kafasını, önümüzdeki ay discovery 2 çıkıyor, note3'ü olan abim özelliklerini ve fiyatını görünce " oha amk " dedi. bence bekle biraz daha sd cardlı modelini bekliyip onu alıcam ben
-
Atakan bunu yazdıTheKorsans bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Weightless'e söylüyorum kardeşim :) Mustafa zaten telefon konuşunca baya bilgiyi insan :) Ama Weightless anamı ağlattı :) zopo alacağım dedi şipariş verdi sonra ip4 ekranı kırıldı telefon baktı almadı felan filan uzayıp gider liste :) o yüzden alsın artık bence :) sana inat alacam az kaldı aklımdan 4s alıp kullanmak da geçiyor işlemcisi 2 kat daha nolsun ama bu ayfonu kullanmam olm g2 alacam almaya da araştırıyorum işte kaçak işleri mersine gidince olooom diyarbakır telefon yok mu diyor adamlar
-
senin de zopo demediğin gün yok atakan :D
-
-