Lg G2 Almak İstiyorum En Ucuz Nasıl Alırım
-
hacı ben satayım sana 16 gb beyaz teknosadan geçen kasımda aldım 1 yıl kaskosu daha dolmadı kaskodan sonra 2 yıl daha garantisi devam ediyor çizik yok,ezik yok servis yüzü görmedi sanırım teknosada şu an 1400tl 1000 lira'ya vereyim sana
-
beyaban bunu yazdı
hacı ben satayım sana 16 gb beyaz teknosadan geçen kasımda aldım 1 yıl kaskosu daha dolmadı kaskodan sonra 2 yıl daha garantisi devam ediyor çizik yok,ezik yok servis yüzü görmedi sanırım teknosada şu an 1400tl 1000 lira'ya vereyim sana
telefon 1 yıllık 2 yıl daha resmi türkiye garantisi mi var ?
-
aynen hacı kasko dolduktan sonra 2 yıl daha garanti var
edit : paralel falan değil ha teknosadan alınma lg türkiye garantisi var
beyaban tarafından 01/Eyl/14 13:52 tarihinde düzenlenmiştir -
beyaban bunu yazdı
Yanlis biliyosun kardesim,lg garantisi ile kasko firmasi birbirini baglamaz ve lg garantisi fatura uzerinden iki yildir ha kasko lg garantisi bitince başlayacaktır belki onu bilemem
-
piradomim bunu yazdıbeyaban bunu yazdı
Yanlis biliyosun kardesim,lg garantisi ile kasko firmasi birbirini baglamaz ve lg garantisi fatura uzerinden iki yildir ha kasko lg garantisi bitince başlayacaktır belki onu bilemem
eğer kasımda alınma ise 1 yıllık olmuş cihaz 1 yılı kalmışsa garantinin fiyat çok değil mi sizce
-
paralel ithalat istersen dh de konusu var ordan takip et
telefon 16gb beyaz.
1079tl-100parapuan -17 avantajix=962tlhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-16-gb-akilli-telefonu-126175913
-
samaccc bunu yazdı
telefon 16gb beyaz.
1079tl-100parapuan -17 avantajix=962tlhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-16-gb-akilli-telefonu-126175913
paralellerden garanti vs. iyi olan bir tane bulsam alırım da ekranda panel şerit görünüyor şöyle oluyor böyle oluyor diyorlar sonra şarj aleti tr uyumlu değil diyorlar . paralel alsam 32 lik alırım tr garantili alsam 16 lık uygun bulsam tr garantili alırım 2 yıl kafam rahat olsun
-
Weightless bunu yazdısamaccc bunu yazdı
telefon 16gb beyaz.
paralellerden garanti vs. iyi olan bir tane bulsam alırım da ekranda panel şerit görünüyor şöyle oluyor böyle oluyor diyorlar sonra şarj aleti tr uyumlu değil diyorlar . paralel alsam 32 lik alırım tr garantili alsam 16 lık uygun bulsam tr garantili alırım 2 yıl kafam rahat olsun
kliksa bi bak stokta varsa orda fiyat iyidi
-
piradomim bunu yazdıbeyaban bunu yazdı
Hacı teknogaranti var telefonda garanyiye ek 1 yil garantisi uzatılıyor teknosadan sorgulyabilir ha lg türkiye belki karsilamiyordur ama teknosa karşılıyor ilk yil kaskolu görünüyor telefon ondan sonra normal garanti altina alınıyor
-
pasaport senin üstüneyse git ben ipden vazgeçtim bunun kaydını lg g2ye yapın de. bir miktar para veriyon ama sağlam kayıtlı telin oluyor.