LG LCD Monitör Aldım Yeni, Üç Adet Ölü Pikseli Var, Değiştirmeli Miyim Sizce?
-
LG LCD monitör aldım yeni, daha bir günlük, üç adet ölü pikseli var, yeni olduğu için iyice bir gözüme batıyor, değiştirmeli miyim sizce?
Bir takım programlar ile düzeltme şansı var mı yada?
Fakat belirteyim; görüntü kablosu çekikken bile mevcutlar, yani donanımsal hatalar tahminimce.
-
hocam değiştirme şansın varsa değiştir bence...
-
http://pdfdergi.com/409/olu-pixel-piksel-tespiti-yapan-programlar/
önce emin ol.
senin yerinde olsam değiştirtirdim yada garanti vs.
hemen git bence kullanıcı hatası demesiner :D
bugün 3 tane varsa 1 yıl sonra 20 tAne olabilir :|
-
man_of_angel bunu yazdı:
-----------------------------
hocam değiştirme şansın varsa değiştir bence...
-----------------------------E tabiki var, sonuçta yep yeni, garantili cihaz; ama üşeniyorum götürmeye, ilerde sıkıntı çıkarır mı karar veremedim, TBT'ye sorayım dedim. :/
-
paketle yolla o kadar para baymışsın yazık
-
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------http://pdfdergi.com/409/olu-pixel-piksel-tespiti-yapan-programlar/
önce emin ol.
senin yerinde olsam değiştirtirdim yada garanti vs.
hemen git bence kullanıcı hatası demesiner :D
bugün 3 tane varsa 1 yıl sonra 20 tAne olabilir :|
-----------------------------Programla test ettim zaten, o sayede üç adet buldum.
-
LG başka cihazlar üretse kendini baltalamasa daha iyi olacak.bende almıştım 19" aldığıma pişman oldum
-
Bizim işyerine almı$tık 2 sene önce İNCA marka 4 tane pixel vardı muhtelif yerlerde 2 sene geçti hala aynı çoalma gibi bi durum olmadı seni rahatsız ediciyse dei$ir yok deilse kalsın (: sivilce gibi sonradan çoalmaz onlar bildiğim kadarıyla :|
-
hiç bir şirket ölü/yaralı/gazi/şehit hatta harp malülü piksellere garanti vermiyor.ama tabi bunun standartları var.Standartı üç yada 4 taneydi.Ama şöyle birşey var bu nereden aldığına bağlı.vatan ve teknosadan aldıysan şimdiden geçmiş olsun.ama mediamarkt,electroworld gibi yerlerden aldıysan 14 gün içinde iade etme hakkın var.ayrıca excalibura ilaveten ölü pikseller mütemadiyyen çoğalır virüs gibi namıssızlar.zaten elektronik sektörü böyle bklu bir piyasadır.faydalı bir şey olsa büyümez,çoğalmaz hep zararlı şeyler çoğalır virüs,siyanür,piksel hede hödö.bi tek overclock var faydalı nimet olarak.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
hiç bir şirket ölü/yaralı/gazi/şehit hatta harp malülü piksellere garanti vermiyor.ama tabi bunun standartları var.Standartı üç yada 4 taneydi.Ama şöyle birşey var bu nereden aldığına bağlı.vatan ve teknosadan aldıysan şimdiden geçmiş olsun.ama mediamarkt,electroworld gibi yerlerden aldıysan 14 gün içinde iade etme hakkın var.
-----------------------------Vatan'dan aldım, ama iade almamaları gibi bir şansları olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta fabrikasyon hata.
-
fabrikasyon mabrikasyon hiç bir şirket belli sayıdaki ölü piksellere garanti vermez.istisnalar dışında ayrıca hangi vatandan bahsettiğini bilmiyorum ama bulunduğum vatanlardan biriyse müşteri olarak hakkının olmadığını göreceksin.bu ne demek şimdi.maalesef her nekadar kaliteli yerler gibi gözükse de vatan,gold,bimeks,teknosa gibi türk şirketleri iade,değişim gibi durumlarda esnaf gibi davranıyorlar.kimi şirketler prim usulü çalışıyor.aldıkları iade,değişim masraflarını primden kesme durumları.buda müşteri hizmetleri elemanının ürünü almaması için gtünü yırtması demek.umarım sende böyle olmaz.