LG LCD Monitör Aldım Yeni, Üç Adet Ölü Pikseli Var, Değiştirmeli Miyim Sizce?
-
An itibari ile bir tane daha fark ettim. Bunlar geçecek gibi de durmuyor. Pof.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
fabrikasyon mabrikasyon hiç bir şirket belli sayıdaki ölü piksellere garanti vermez.
-----------------------------Dört adet oldu. Kurtarmaz mı? :)
-
vatanın değişim/iade süresi 1 ay.1 ay geçmediyse git müşteri hizmetlerine.ama öyle mazlum gibi olma.psikopat hatta kibirli biri gibi git.Sert ve ciddi konuş.türkiyede işler böyle yürüyor maalesef.kokoş karılar,asabi zibidilere her zaman eyvallah çeken müşteri hizmetleri yetkilileri saf birini buldu mu sonuna kadar mücadele ediyor.
feyzullah baba'dan hayat ve alışveriş dersleri part 1.
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Triumph bunu yazdı:
fabrikasyon mabrikasyon hiç bir şirket belli sayıdaki ölü piksellere garanti vermez.
----------------------------- -
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------vatanın değişim/iade süresi 1 ay.1 ay geçmediyse git müşteri hizmetlerine.ama öyle mazlum gibi olma.psikopat hatta kibirli biri gibi git.Sert ve ciddi konuş.türkiyede işler böyle yürüyor maalesef.kokoş karılar,asabi zibidilere her zaman eyvallah çeken müşteri hizmetleri yetkilileri saf birini buldu mu sonuna kadar mücadele ediyor.
feyzullah baba'dan hayat ve alışveriş dersleri part 1.
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Sen Vatan'da mı çalışıyorsun? Çalışıyorsan hangi şehir ve şube acaba?
Bir de iadeye karar verirsem her türlü alırlar.
-
ISO standartına göre 3 tip LCD var birisi elindeki 3-4 e kadar paketten çıkabilen 7 den sonrası kusurlu bulunan ve değiştirlmek zorunda olan.Diğer 16 ile 20 arası normal kabul edilen ama memlekette pek satılmayan.Bide sittin seni çıkmaz garantisi veren 3 standart sonylerde falan var.
kanuna göre elindeki 3 normal,bozuk falan değil 7leyebilirsen süper,anında götür.Bilmiyorum vatan bunu yermi ama,kardeşime karne hediyesi almıştım buna ufak dedi diip bi üst modelini almayı teklif et.farkını ver ama orada denettir hiç ölü piksel falan deme.ama aldığını orda denettir.fazladan para vericeğin için bunu kabul edebilirller. -
Daha önce başına bölye bir olay gelip, geri iade eden oldu mu?
-
Vatan Bilgisayar'a(Ankara) geri götürdüm ürünü. Son derece iyi karşıladılar, hemen test ettiler ve bir piksel dahi ölü çıksa; sadece bir defaya mahsus müşteri memnuniyeti adına, ürünü istenilen bir başka ürünle(aynı ürün de olabilir) değiştirebileceklerini söylediler(sadece iade kabul edilmiyor). Aynı ürünü aldım ben, alırken de test edildi ve sorunsuz bir ürün bulunarak değiştirildi. Bilginize.
Dipnot: LCD Mönitör veya panel alırken her ne marka ve garanti olursa olsun mutlaka ölü piksel testi yaptırarak alınız.
-
Pixel Refresherlar var.
-
Emrow bunu yazdı:
Pixel Refresherlar var.
-----------------------------bi boka yaramıyo o kadar kastım bendeki ölü pixel duruyo
-
Funky_Punky bunu yazdı:
hiç bir şirket ölü/yaralı/gazi/şehit hatta harp malülü piksellere garanti vermiyor.ama tabi bunun standartları var.Standartı üç yada 4 taneydi.Ama şöyle birşey var bu nereden aldığına bağlı.vatan ve teknosadan aldıysan şimdiden geçmiş olsun.ama mediamarkt,electroworld gibi yerlerden aldıysan 14 gün içinde iade etme hakkın var.
-----------------------------Vatan'dan aldım, ama iade almamaları gibi bir şansları olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta fabrikasyon hata.
bende vatandan neovo dıe bı ekran aldım lcd bı tane ölü pixel var sandım aradım dedılerkı 5 taneden azını garantı kapsamıyor sonra baktım ölü pixel deılmıs :D gıt oraya cart curt ederlerse arkadasın dedı gıbı psıkopat takıl kufur et gerekıosa cunku haklısın:D