Lisans KPSS Sonuçları Açıklandı
-
Hocam kopya falan olabilir. Bilgiler eksik olabilir. Kodlama yanlis yapilmis olabilir. Sen o maddeye bi bak.
-
livane bunu yazdı
Hocam kopya falan olabilir. Bilgiler eksik olabilir. Kodlama yanlis yapilmis olabilir. Sen o maddeye bi bak.
işte klavuz olsa bakacam :)
-
sezginari bunu yazdılivane bunu yazdı
http://www.osym.gov.tr/belge/1-20757/2014-kpss-lisansoabtdhbt-kilavuz-ve-basvuru-bilgileri.html
buyur hocam. başvuru kılavuzu yazıyor. orda var ben biraz baktım ama bi alaka kuramadım . bi de sen bak.
-
livane bunu yazdısezginari bunu yazdılivane bunu yazdı
http://www.osym.gov.tr/belge/1-20757/2014-kpss-lisansoabtdhbt-kilavuz-ve-basvuru-bilgileri.html
buyur hocam. başvuru kılavuzu yazıyor. orda var ben biraz baktım ama bi alaka kuramadım . bi de sen bak.
bende bişey anlamadım :)
sezginari tarafından 18/Tem/14 22:59 tarihinde düzenlenmiştir -
81.81 Puan 39948 Sıralama.Hayırlısı olsun.
-
bir arkadaş 87 aldı. sıralama 6000 'lerde. İzmir'e atanma şansı nedir? tahmini olan var mı?
-
zorbaa tarafından 19/Tem/14 01:07 tarihinde düzenlenmiştir
-
futurist bunu yazdı
hepsinden anlaşmış gibi 60 almışım.
birde herkes kötü geçti diyordu küfrediyordu maaşallah millet iyi almış nerede onlar çıksınlar :)
küfür edenlerin arasında bende vardım.O kadar kötü geçtiği halde 85 almışım halen şoktayım
-
zorbaa bunu yazdıfuturist bunu yazdı
birde herkes kötü geçti diyordu küfrediyordu maaşallah millet iyi almış nerede onlar çıksınlar :)
küfür edenlerin arasında bende vardım.O kadar kötü geçtiği halde 85 almışım halen şoktayım
Bölüm ne hocam senin.
-
zorbaa bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Standart sapma var hocam. Herkesin kötü geçtiyse sıkıntı olmaz.