Lisans KPSS Sonuçları Açıklandı
-
böte hocam.Senin puanlara baktımda genel kültürde acayip bir standart sapma var
-
zorbaa bunu yazdı
böte hocam.Senin puanlara baktımda genel kültürde acayip bir standart sapma var
Eğitim kopartmis seni hocam. Benim egitim yine çöktü. Geçen sene de ayniydi.
-
bölüm neydi hocam atanıyormusun
-
RockZs bunu yazdı
bir arkadaş 87 aldı. sıralama 6000 'lerde. İzmir'e atanma şansı nedir? tahmini olan var mı?
lisans degıl mı olabılır p3 sanırım sansa da baglı ama gumruk fılan olur hocam onun dısında ııbf mı mezunu mu . ne mezunu olduguna da baglı hocam bazı muhendıslık 90 ıle kapatırken avukatlar 83 le atanabılıyor bazen de normal bılgısayar ısletmenı olarak lısans mezunu 78 puanla kapattıgı olabılıyor . ama atanır sanırım buyuk ıhtımalle .a dan 87 ıle 6000 de ılk 800 e hatta bazı puanlarında 300 e fılan gırer bızım hatun uzmanlık grubundan 85 aldı ıste bır cok puanda ılk bınde 500 lerde oldugu puan grubu da var
hipokondriyak tarafından 19/Tem/14 01:55 tarihinde düzenlenmiştir -
bu 2012 sıralamalarını nasıl öğreenebiliriz.
-
zorbaa bunu yazdı
bölüm neydi hocam atanıyormusun
sınıf hocam benim. daha alan sınavı var . hiç bişey belli değil.
-
Abim elektrik elektronik mühendisi kpss 3 88 kusur aldı sıralama 3864 filan ikinci atama da güzel yer gelir anca
-
hangi puan türüyle öğrenmen atamalarına başvurulabiliyor ? p1 ? p2 ? p10 ? p 21 ?
merakımdan soruyorum :)
-
Kpss3 85.4 puan 12670. sira makina mühendisiyim, Siralamaya gore 2012 de 88.2 puana denk geliyor, 3. ya da 4. atamada yerlesirsin diyorlar bakalim artik nasipte varsa olur.
-
Janitschar bunu yazdı
hangi puan türüyle öğrenmen atamalarına başvurulabiliyor ? p1 ? p2 ? p10 ? p 21 ?
merakımdan soruyorum :)
Alan sinavin yoksa p10 varsa p121