Lisanslı Program Download
-
slm arkadaslar elımde lısanslı programlar var bunları hergun foruma koyup sızınde yaralanmanızı ıstedım hergun bır kac program atacagım umarım ısınıze yarar hepsının serıal numaraları lısansları vardır
xp yı orjınal xp yapma programı bır kac dakıka ıcınde orjınal yapabılırsınız xp nızı umarım ısınıze yarar
http://rapidshare.com/files/111835753/Xp_Orjinal_Yapma.rar.html
her aksam verecegım programları ıstedıgınız program varsa haber verın elımde varsa atarım
-
denedinmi hoca sen bu proyu. güncelleme yapıyor mu?
edit: bildiğimiz legal xp ymiş :)
-
assa yukarı hergun kullanıyorum hergun bır ıkı makınaya format atıyorum ve hergun de kullanıyorum bu zamana kadar hıc bır problem cıkmadı
-
nod32 trojen olarak gordu
-
walla arkadasım bende kayspersky var ıcıne de ne bır trojan nede bır vırus attım sızlerın yararlanması ıcın verdım ıcınde trojan fln atmadım yok ta zaten legal xp dıye bır program yararlanmanızı ıstedım
-
arkada$ım, legal xp sistemin serialini orjinal bi serial ile dei$tirmeni saglar. sende kurarken bu orjinal seriallerden birini girersen bu programı kullanmana gerek kalmaz ;) ayrıca payla$acaın dier programları merak ettim :)
-
bende hata verdi o kodu girince
an error has occurred.this way probably caused by the keying an invalid number.please check it and try again
dedi
-
alponzzo bunu yazdı:
-----------------------------bende hata verdi o kodu girince
an error has occurred.this way probably caused by the keying an invalid number.please check it and try again
dedi
----------------------------- -
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
arkada$ım, legal xp sistemin serialini orjinal bi serial ile dei$tirmeni saglar. sende kurarken bu orjinal seriallerden birini girersen bu programı kullanmana gerek kalmaz ;) ayrıca payla$acaın dier programları merak ettim :)
-----------------------------warsa istğin hemen atim:)
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
2 makinada denedim noD32 trojen buLdu karantinaya aLdı
diğerinde avast o trojan buLdu biLginize;)
-----------------------------anti virusleri kaldirin oyle calistirin yoksa calistiramazsiniz legal xp yi sonra anti virusleri yeniden kurun
-
ticari program varmı??