Lisanslı Program Download

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

slm arkadaslar elımde lısanslı programlar var bunları hergun foruma koyup sızınde yaralanmanızı ıstedım hergun bır kac program atacagım umarım ısınıze yarar hepsının serıal numaraları lısansları vardır

xp yı orjınal xp yapma  programı bır kac dakıka ıcınde orjınal yapabılırsınız xp nızı umarım ısınıze yarar

http://rapidshare.com/files/111835753/Xp_Orjinal_Yapma.rar.html

her aksam verecegım programları ıstedıgınız program varsa haber verın elımde varsa atarım

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

denedinmi hoca sen bu proyu. güncelleme yapıyor mu? 

edit: bildiğimiz legal xp ymiş :) 

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    assa yukarı hergun kullanıyorum hergun bır ıkı makınaya format atıyorum ve hergun de kullanıyorum bu zamana kadar hıc bır problem cıkmadı

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    nod32 trojen olarak gordu

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    walla arkadasım bende kayspersky var ıcıne de ne bır trojan nede bır vırus attım sızlerın yararlanması ıcın verdım ıcınde trojan fln atmadım yok ta zaten legal xp dıye bır program yararlanmanızı ıstedım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    arkada$ım, legal xp sistemin serialini orjinal bi serial ile dei$tirmeni saglar. sende kurarken bu orjinal seriallerden birini girersen bu programı kullanmana gerek kalmaz ;) ayrıca payla$acaın dier programları merak ettim :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alponzzo
    alponzzo's avatar
    Erkek

bende hata verdi o kodu girince

an error has occurred.this way probably caused by the keying an invalid number.please check it and try again

dedi

Benden elektrik almayan kıza trafo bağlasan ne yazar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

alponzzo bunu yazdı:
    -----------------------------

bende hata verdi o kodu girince

an error has occurred.this way probably caused by the keying an invalid number.please check it and try again

dedi

arada bi yapıyor onu başka key dene

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:
    arkada$ım, legal xp sistemin serialini orjinal bi serial ile dei$tirmeni saglar. sende kurarken bu orjinal seriallerden birini girersen bu programı kullanmana gerek kalmaz ;) ayrıca payla$acaın dier programları merak ettim :)

warsa istğin hemen atim:) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek

fatihari41 bunu yazdı:
    2 makinada denedim noD32 trojen buLdu karantinaya aLdı

diğerinde avast o trojan buLdu biLginize;)

anti virusleri kaldirin oyle calistirin yoksa calistiramazsiniz legal xp yi sonra anti virusleri yeniden kurun 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LCFR
    LCFR's avatar
    Erkek

ticari program varmı??

Toplam Hit: 3962 Toplam Mesaj: 27